Închide meniul
Foto

Metoda uluitoare prin care noul baron al drogurilor, la fel de puternic ca Pablo Escobar şi El Chapo, a păcălit autorităţile!

Publicat: 29 iulie 2024, 12:14

Reclamă
Metoda uluitoare prin care noul baron al drogurilor, la fel de puternic ca Pablo Escobar şi El Chapo, a păcălit autorităţile!

Metoda uluitoare prin care noul baron al drogurilor, la fel de puternic ca Pablo Escobar şi El Chapo, a păcălit autorităţile!

Sebastian Marset / Facebook

Washington Post a dezvăluit metoda uluitoare prin care noul baron al drogurilor, Sebastian Marset (33 de ani), a păcălit autorităţile. Marset a creat un imperiu în traficul de cocaină comparabil cu cele ale lui Pablo Escobar sau Joaquin Guzman Loera, cunoscut ca „El Chapo”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Căutat de autorităţi, Marset a reuşit să se ascundă de acestea printr-o modalitate inedită. El a evoluat la mai multe echipe ca fotbalist profesionist.

Metoda uluitoare prin care noul baron al drogurilor, la fel de puternic ca Pablo Escobar şi El Chapo, a păcălit autorităţile: „Sunt prea deştept pentru voi”!

Dacă Escobar deţinea un club de fotbal în Columbia în perioada în care conducea cartelul Medellin, Sebastian Marset a mers şi mai departe! Cu banii obţinuţi din traficul de cocaină, Marset şi-a cumpărat un loc de fotbalist profesionist în mai multe echipe.

Potrivit investigaţiei publicate de Washington Post, Marset şi-a ascuns identitatea evoluând ca mijlocaş în mai multe echipe profesioniste de fotbal.

Jorge Nunez, fostul antrenor al lui Marset de la Deportivo Capiata, a mărturisit că a fost extrem de surprins să vadă că jucătorii merg la el pentru a-i cere ca baronul drogurilor să fie titular.

Reclamă
Reclamă 4

Mă tot întrebam: ‘Cine naiba este tipul ăsta?’”, a spus Nunez într-un interviu.

Marset ar fi plătit 10.000 de euro pentru a purta tricoul cu numărul 10. Fotbalul l-a ajutat pe Marset şi să spele banii obţinuţi din traficul ilegal cu cocaină. El a cumpărat, la un moment dat, o echipă de fotbal, Leones del Torno, la care a şi evoluat. La clubul pe care l-a cumpărat, Marset a jucat cu numărul 23, cel pe care David Beckham l-a purtat la Real Madrid. Marset era şi fan Messi, motiv pentru care îi plăcea să joace şi cu tricoul cu numărul 10.

Sebastian Marset (în alb), jucând într-un meci / Facebook
Sebastian Marset (în alb), jucând într-un meci / Facebook

Legalizarea fondurilor ilicite a fost făcută prin sporturi”

Legalizarea fondurilor ilicite a fost făcută prin sporturi”, transmitea biroul procurorului din Paraguay care l-a anchetat pe Marset.

Reclamă

În vârstă de 33 de ani acum, Sebastian Marset ar fi strâns, potrivit estimărilor autorităţilor, 1 miliard de dolari din traficul de cocaină până când a împlinit 31 de ani. El ar fi mituit mai mulţi politicieni de vârf din America de Sud pentru a-şi asigura protecţia faţă de autorităţi.

Sunt prea deștept pentru voi”, transmitea Sebastian Marset într-un mesaj video înregistrat în luna august a anului trecut. „Dacă vreți, continuați să mă vânați, dar vă spun că sunt departe”, mai spunea el.

Supranumit „Regele Sudului”, Marset e în continuare căutat de autorităţi. Soţia lui, Gianina Garcia Troche, a fost arestată recent pe aeroportul din Madrid după ce venea din Dubai în capitala Spaniei. Marset nu se afla alături de ea.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:28

Dan Petrescu, prima reacţie după calificarea în turul 3 preliminar Conference League: „La 5-0 e greu să mai zic ceva de cineva”

23:24

Marian Enache şi Andrei Cornea au spus care e secretul medaliei de aur cucerite la Jocurile Olimpice: „Asta ne-a adus aici”

23:21

Cine este FC Astana, adversara Corvinului din turul 3 preliminar al UEFA Conference League

23:04

Costel Gâlcă, prima reacție după ce Universitatea Craiova a fost eliminată din preliminariile Conference League: „Greșeli mari!”

22:55

Cine e Maccabi Petah Tikva, adversara CFR-ului din turul 3 preliminar al UEFA Conference League

22:54

Neman Grodno- CFR Cluj 0-5. Ardelenii au făcut spectacol în Ungaria! Dan Petrescu, în turul 3 preliminar al Conference League

1 VIDEO & FOTOMaccabi Tel Aviv – FCSB 0-1. Baeten, eroul campioanei României. FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor 2 FotoAnunţul fiului lui Ion Ţiriac după ce David Popovici a cerut noi bazine de înot şi investiţii mult mai mari în sportul românesc! 3 FotoCe au spus ungurii când au auzit de cadoul pe care Ion Ţiriac i l-a făcut lui David Popovici. Cât câştigă maghiarii pentru un aur 4 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 5 | Popovici, bronz la 100 m liber! Bernie Szocs a ratat calificarea în sferturi 5 FotoAlarmă pentru miliardarul Ion Ţiriac, după cadou uriaş promis lui David Popovici. Elisabeta Lipă e sigură: „O să aibă surprize!” 6 David Popovici a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber în cea mai rapidă finală din istorie
Citește și