Închide meniul

Reacţia fabuloasă a lui David Beckham după ce Real Madrid a anunţat oficial transferul lui Kylian Mbappe!

Bogdan Stănescu Publicat: 4 iunie 2024, 10:30

Reclamă
Reacţia fabuloasă a lui David Beckham după ce Real Madrid a anunţat oficial transferul lui Kylian Mbappe!

Reacţia fabuloasă a lui David Beckham după ce Real Madrid a anunţat oficial transferul lui Kylian Mbappe!

David Beckham şi Kylian Mbappe / Profimedia Images

David Beckham a avut o reacţie fabuloasă după ce Real Madrid a anunţat oficial transferul lui Kylian Mbappe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Beckham a intrat pe pagina de Instagram a superstarului francez şi a transmis un comentariu amuzant. Fost jucător la Real Madrid, Beckham este prieten cu Mbappe.

Reacţia fabuloasă a lui David Beckham după ce Real Madrid a anunţat oficial transferul lui Kylian Mbappe!

Felicitări, prietene! Real Madrid, te așteaptă vremuri captivante”, a scris David Beckham pe contul de Instagram al lui Mbappe.

Kylian Mbappe a oferit şi el prima reacţie, după transferul la Real Madrid. Starul francez a transmis că i s-a îndeplinit un vis, după ce a semnat cu „galacticii”, fiind echipa pe care o susţinea în copilărie.

„Telenovela” transferului lui Kylian Mbappe s-a încheiat. Real Madrid a anunţat că starul francez va fi „galactic” pentru următoarele cinci sezoane.

Reclamă
Reclamă 4

„Voi juca la clubul visurilor mele, Real Madrid”

Kylian Mbappe a reacţionat, imediat după anunţul oficial al transferului său la Real Madrid. Starul francez a postat o serie de fotografii cu el, de când era copil, într-una dintre fotografii fiind surprins alături de Cristiano Ronaldo.

Mbappe a fost fanul „galacticilor” încă din copilărie, şi s-a declarat extrem de fericit după mutarea de senzaţie pe Santiago Bernabeu, realizată în această vară.

„Un vis devenit realitate! Sunt atât de fericit şi mândru că voi juca la clubul visurilor mele, Real Madrid. Nimeni nu poate să înţeleagă cât de entuziasmat sunt acum.

Reclamă

Abia aştept să vă văd, Madridistas (n.r. fanii lui Real Madrid), şi vă mulţumesc pentru acest suport incredibil.

Hala Madrid!”, a transmis Kylian Mbappe, pe conturile oficiale de socializare.

Real Madrid a anunţat transferul lui Kylian Mbappe! Contract pe 5 sezoane pentru superstarul francez

Real Madrid a anunţat transferul lui Kylian Mbappe. Clubul din Madrid a transmis un comunicat în care le-a dat fanilor Realului vestea pe care o aşteptau de multă vreme.

Kylian Mbappe a semnat până în vara lui 2029 cu Real Madrid. El se alătură trupei antrenate de Carlo Ancelotti, ce a cucerit în acest sezon campionatul Spaniei şi Liga Campionilor.

„Real Madrid a ajuns la o înţelegere cu jucătorul Kylian Mbappe, care va avea contract cu clubul pentru următoarele cinci sezoane”, a transmis Real Madrid, într-un comunicat.

„Un star mondial, care a avut cel mai bun sezon cu PSG”

„Campionii europeni își întăresc echipa cu un star mondial, care a avut cel mai bun sezon cu PSG (44 de goluri) și a fost cel mai bun marcator din ultimele șase campionate franceze.

Kylian Mbappé (Paris, Franța; 20/12/1998) este noul jucător al lui Real Madrid. La campioana Europei sosește un star mondial, care la 25 de ani tocmai a avut cel mai bun sezon privind numărul de goluri la Paris Saint-Germain (44 de goluri) și a fost cel mai bun marcator al campionatului francez pentru al șaselea sezon consecutiv (27 de goluri).

Echipa noastră se întărește cu un atacant spectaculos, căpitanul echipei naționale a Franței, cu care a câștigat Cupa Mondială în 2018 și Liga Națiunilor în 2021, unde a marcat golul victoriei. La Cupa Mondială din 2022 din Qatar, Mbappé a câștigat Gheata de Aur cu 8 goluri și, după hat-trick-ul din finală, a devenit cel mai bun marcator all-time în finalele Cupei Mondiale (4)”, l-a prezentat Real Madrid pe site-ul oficial.

 

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
11:07

Spaniolii anunţă că Horaţiu Moldovan pleacă de la Atletico Madrid: „Timpul lui s-a terminat”! Cine ar urma să îi ia locul

10:45

VIDEOElizabeta Samara a învins-o cu 3-1 pe Andreea Dragoman la WTT Star Contender Bangkok 2024! Adina Diaconu joacă la 12:30

10:40

În afară de aducerea lui Marius Ştefănescu, Gigi Becali e convins că a mai dat o lovitură în această vară: „E un mare câştig”

9:45

Unde ar putea ajunge Denis Alibec, atacantul dorit de Gigi Becali şi Gică Hagi: „A făcut o ofertă de transfer”

9:17

Anunţul făcut de Răzvan Burleanu despre viitorul lui Edi Iordănescu la naţionala României

8:50

Reacţia lui Edi Iordănescu imediat după ce fanii veniţi la Mogoşoaia i-au cerut să nu plece de pe banca naţionalei!

1 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 4 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 5 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 6 FotoEa e românca ce este căsătorită cu un star din naţionala Olandei. Doina este de o frumuseţe uimitoare
Citește și