Închide meniul

Mircea Lucescu a confirmat întâlnirea cu Mihai Stoichiță. Prima reacție a celui mai titrat antrenor român

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 iulie 2024, 20:56

Reclamă
Mircea Lucescu a confirmat întâlnirea cu Mihai Stoichiță. Prima reacție a celui mai titrat antrenor român

Mircea Lucescu a confirmat întâlnirea cu Mihai Stoichiță

Mircea Lucescu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Șefii FRF caută să numească selecționer pentru naționala României, iar Mircea Lucescu a confirmat întâlnirea cu Mihai Stoichiță. Cei doi s-au văzut la o zi după ce Gică Hagi a refuzat oficial propunerea lui Răzvan Burleanu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Il Luce” s-a văzut la o terasă cu directorul general al Federației Române de Fotbal. Tehnicianul în vârstă de 79 de ani a ținut să afirme că nu a discutat despre varianta de a prelua postul rămas vacant după plecarea lui Edi Iordănescu.

Mircea Lucescu a confirmat întâlnirea cu Mihai Stoichiță

M-am întâlnit cu Mihai Stoichiță la o cafenea în Primăverii, însă nu am discutat nimic despre echipa națională„, a declarat Mircea Lucescu pentru gsp.ro.

Cel mai titrat antrenor român a fost pe banca naționalei României în 58 de meciuri, în perioada 1981 – 1985. I-a calificat pe tricolori la EURO 1984.

În momentul de față, pe lista scurtă a lui Răzvan Burleanu ar mai fi doi antrenori. Este vorba despre Adi Mutu și Mirel Rădoi. „Briliantul” a purtat mai multe discuții, luni, cu Mihai Stoichiță, și este favorit pentru postul de selecționer.

Reclamă
Reclamă 4

Mircea Rednic, atac dur la adresa FRF: „Trebuie cineva care acceptă sfaturile lui Stoichiţă”

Mircea Rednic a lansat un atac dur la adresa FRF. Antrenorul celor de la UTA a fost întrebat dacă a fost contactat de cineva din federaţie, în privinţa postului de selecţioner.

Antrenorul arădenilor a avut un discurs dur la adresa federalilor, dar şi la adresa lui Adrian Mutu, favorit la postul de selecţioner, după refuzul lui Gică Hagi.

Mircea Rednic nu l-a menajat nici pe Mihai Stoichiţă, directorul tehnic al FRF, spunând că nu ar putea primi sfaturile acestuia şi nici să facă compromisuri. Rednic nu înţelege nici de ce Adrian Mutu este luat în considerare înaintea sa, ţinând cont de performanţele celor doi în carierele de antrenori:

Reclamă

Trebuie să vină un antrenor care să accepte sfaturile lui Stoichiță, să-i accepți și pe Constantinovici, pe Jerry Gane… Niște chestii, niște compromisuri. E greu!

Nu înțep pe nimeni. Asta simt! Eu sunt realist. Acolo sunt niște lucruri clare care au fost și în perioada lui Mircea Sandu! Acolo se formase un grup și nu puteai să intri.

Gică dacă vine, vine cu staff-ul lui, cu proiectele lui. Boloni la fel și știu cum a lucrat la echipa națională. El pierde pe mâna lui nu se lasă sfătuit. Știu ce e acolo! Asta e situația.

Oamenii au avut rezultate și ei decid, ei răspund. Dar mai mult ca sigur vor alege un antrenor pe plăcerea lor. Niciodată n-am fost frustrat. Sunt câțiva care nu mă acceptă acolo. Luat ca performanțe, Mutu se poate compara cu mine? Hagi are două campionate cu aceeași echipă, eu am cu Rapid și cu Dinamo”, a declarat Mircea Rednic.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:50

Alexander Zverev a fost eliminat de la Jocurile Olimpice! Surpriză de proprții în sferturi! Campionul en-titre, învins de Musetti

18:26

Carlos Alcaraz l-a învins pe Tommy Paul şi este în semifinale la turneul de simplu de la Jocurile Olimpice!

18:25

David Popovici, reacţie categorică după ce Pan Zhanle a fost acuzat de dopaj! Discurs de mare campion al românului

18:23

Arnold Garita semnează! Jucătorul care l-a impresionat pe Gigi Becali a făcut anunțul: „Este timpul să joc”

18:06

Marian Enache şi Andrei Cornea, după ce au cucerit aurul olimpic: „Am plâns / Nu mai există durere, medalia înseamnă enorm”

18:04

O vedetă de la Sparta Praga a dat verdictul despre FCSB! Cum a numit-o pe campioană, înainte de dubla din turul 3 preliminar

1 VIDEO & FOTOMaccabi Tel Aviv – FCSB 0-1. Baeten, eroul campioanei României. FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor 2 FotoCe au spus ungurii când au auzit de cadoul pe care Ion Ţiriac i l-a făcut lui David Popovici. Cât câştigă maghiarii pentru un aur 3 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 5 | Popovici, bronz la 100 m liber! Bernie Szocs a ratat calificarea în sferturi 4 David Popovici a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber în cea mai rapidă finală din istorie 5 FotoAlarmă pentru miliardarul Ion Ţiriac, după cadou uriaş promis lui David Popovici. Elisabeta Lipă e sigură: „O să aibă surprize!” 6 FotoCâţi bani primeşte David Popovici pentru cele două medalii de la Jocurile Olimpice 2024! Va fi recompensat de COSR şi Ion Ţiriac
Citește și