Închide meniul

Alex Creţ, în lacrimi după eliminarea de la Jocurile Olimpice 2024: „E foarte frustrant! Aveam meciul în mână”

Alex Masgras Publicat: 31 iulie 2024, 18:38

Reclamă
Alex Creţ, în lacrimi după eliminarea de la Jocurile Olimpice 2024: „E foarte frustrant! Aveam meciul în mână

Alex Creţ, în lacrimi după eliminarea de la Jocurile Olimpice 2024: "E foarte frustrant! Aveam meciul în mână"

Alex Creţ, la Jocurile Olimpice de la Paris / Profimedia

Alex Creţ a ţinut un discurs în lacrimi după eliminarea de la Jocurile Olimpice 2024. Românul s-a oprit în optimile de finală ale turneului olimpic de judo, categoria 90 kg. El a fost învins de brazilianul Rafael Macedo, la „golden score”. Tot miercuri, Alex Creţ câştigase primul său meci de la Paris în faţa maghiarului Krisztian Toth, medaliat cu bronz la JO de la Tokyo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vezi Jocurile Olimpice de la Paris în AntenaPLAY pe canalele TVR*. Cu AntenaPLAY ai acces la canalele must carry, posturile Antena, dar și canale exclusive. Peste 70 de canale sunt disponibile acum. (*program retransmis în temeiul Legii audiovizualului)

Alex Creţ, în lacrimi după eliminarea de la Jocurile Olimpice 2024: „E foarte frustrant! Aveam meciul în mână”

Judoka român Alex Creţ, învins de brazilianul Rafael Macedo, prin ippon, miercuri, în optimile de finală ale categoriei 90 kg, a declarat la final că a avut meciul în mână însă l-a „scăpat dintr-o neatenţie”.

„Nu a fost vorba de relaxare, a fost o neatenţie a mea şi m-a costat meciul. Deşi aveam meciul în mână. E foarte frustrant mai ales că eram peste el, mergeam bine, eram foarte motivat şi am venit la Paris foarte bine determinat, foarte concentrat. Sunt dezamăgit puţin pentru acest eşec. Aveam meciul în mână şi l-am scăpat dintr-o neatenţie, dintr-o greşeală, dar acum trebuie să merg înainte”, a menţionat Creţ, potrivit agerpres.ro.

Alex Creţ, cu gândul la Jocurile Olimpice de la Los Angeles: „O să dau tot ce pot”

Vizibil afectat de pierderea meciului, Alex Creţ a spus că speră să se poată califica şi la următoarea ediţie a Jocurilor Olimpice, de unde să se întoarcă cu o medalie.

Reclamă
Reclamă 4

„A fost o experienţă foarte plăcută la Jocurile Olimpice, mă bucur în primul rând că am reuşit să mă calific, mă bucur că sunt aici printre cei mai buni sportivi ai lumii. Deci, pe partea asta sunt foarte fericit şi mulţumit, dar îmi doream foarte mult o medalie. O să dau tot ce pot, o să muncesc mai mult, mergem mai departe şi sper că voi lua medalia peste patru ani. Vreau să le mulţumesc celor care m-au susţinut, care au fost alături de mine, care au venit să mă vadă şi să mă susţină la Paris şi sper că la Los Angeles să aduc o medalie pentru România”, a precizat Creţ.

Judoka român Alex Creţ a fost învins de brazilianul Rafael Macedo, prin ippon, miercuri, în optimile de finală ale categoriei 90 kg, miercuri, la Jocurile Olimpice de la Paris.

Alex Creţ, debutant la JO, a cedat în „golden score”, după 6 min şi 33 sec de luptă cu Macedo, care în primul tur s-a impus în faţa olandezului Noel van’t End, fost campion mondial.

Reclamă

Singurul judoka român de la JO 2024 câştigase în primul tur prin ippon în faţa maghiarului Krisztian Toth, medaliat cu bronz la JO de la Tokyo.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:04

„Ai avut sau nu COVID?” Răspunsul lui David Popovici, după ce a cucerit aurul şi bronzul la Paris: „S-a răspândit la toată lumea”

18:50

Alexander Zverev a fost eliminat de la Jocurile Olimpice! Surpriză de proprții în sferturi! Campionul en-titre, învins de Musetti

18:26

Carlos Alcaraz l-a învins pe Tommy Paul şi este în semifinale la turneul de simplu de la Jocurile Olimpice!

18:25

David Popovici, reacţie categorică după ce Pan Zhanle a fost acuzat de dopaj! Discurs de mare campion al românului

18:23

Arnold Garita semnează! Jucătorul care l-a impresionat pe Gigi Becali a făcut anunțul: „Este timpul să joc”

18:06

Marian Enache şi Andrei Cornea, după ce au cucerit aurul olimpic: „Am plâns / Nu mai există durere, medalia înseamnă enorm”

1 VIDEO & FOTOMaccabi Tel Aviv – FCSB 0-1. Baeten, eroul campioanei României. FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor 2 FotoCe au spus ungurii când au auzit de cadoul pe care Ion Ţiriac i l-a făcut lui David Popovici. Cât câştigă maghiarii pentru un aur 3 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 5 | Popovici, bronz la 100 m liber! Bernie Szocs a ratat calificarea în sferturi 4 David Popovici a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber în cea mai rapidă finală din istorie 5 FotoAlarmă pentru miliardarul Ion Ţiriac, după cadou uriaş promis lui David Popovici. Elisabeta Lipă e sigură: „O să aibă surprize!” 6 FotoCâţi bani primeşte David Popovici pentru cele două medalii de la Jocurile Olimpice 2024! Va fi recompensat de COSR şi Ion Ţiriac
Citește și