Închide meniul
VIDEO

Scandal la finalul meciului Maccabi Tel Aviv – FCSB! Ce s-a întâmplat după ultimul fluier

Viviana Moraru Publicat: 1 august 2024, 9:50

Reclamă
Scandal la finalul meciului Maccabi Tel Aviv – FCSB! Ce s-a întâmplat după ultimul fluier

Scandal la finalul meciului Maccabi Tel Aviv - FCSB

Maccabi Tel Aviv - FCSB/ Profimedia

A avut loc un scandal la finalul meciului dintre Maccabi Tel Aviv şi FCSB, încheiat cu victoria campioanei României. Imediat după fluierul final, spiritele s-au încins pe teren, iar Vlad Chiricheş a intervenit pentru ca totul să se liniştească.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a învins-o pe Maccabi Tel Aviv cu scorul de 1-0, graţie golului marcat de William Baeten. Meciul a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Scandal la finalul meciului Maccabi Tel Aviv – FCSB

Jucătorii şi membrii staff-ului de la FCSB au sărbătorit calificarea în turul trei preliminar din Champions League. Însă, unul dintre jucătorii lui Maccabi Tel Aviv a sărit la bătaie, în timpul bucuriei roş-albaştrilor.

Totul a pornit de la faptul că antrenorul cu portarii de la FCSB, Marius Popa, s-a bucurat în dreptul băncii israelienilor de rezerve.

Un jucător al lui Maccabi Tel Aviv, dar şi antrenorii campioanei din Israel, au venit spre Marius Popa, şi s-a născut astfel o încăierare pe teren.

Reclamă
Reclamă 4

Situaţia s-a liniştit repede, după ce mai mulţi membrii ai celor două echipe, printre care şi Vlad Chiricheş, Baba Alhassan şi Daniel Popa, au intervenit pentru ca spiritele să se calmeze.

FCSB se va duela cu Sparta Praga, în turul trei preliminar din Champions League. Partida tur se va disputa marţi, 6 august, de la ora 20:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Darius Olaru, mesaj războinic înaintea dublei FCSB – Sparta Praga

Darius Olaru a avut un mesaj războinic înaintea dublei FCSB – Sparta Praga, din turul 3 preliminar Champions League. Campioana României a obţinut calificarea în minutul 90, graţie golului marcat de William Baeten, în meciul transmis în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Reclamă

La finalul partidei, Darius Olaru a dezvăluit că va vedea zilele acestea dacă va putea juca în meciurile următoare, după lovitura primită la cap. De asemenea, el este extrem de încrezător în şansele roş-albaştrilor în dubla cu Sparta Praga:

Ne bucurăm că am reuşit să ne calificăm şi că ne aşteaptă adversari dificili în continuare. Abia aşteptăm.

Da, m-am accidentat. Am ţinut să continui pentru că am vrut să îmi ajut echipa, atât am putut în această seară. Vom vedea pe viitor dacă mi-am spart capul destul de rău. Voi vedea dacă voi putea juca meciurile următoare. Nu am putut asculta ce indicaţii a dat (n.r. Charalambous la pauză) pentru că eram în cabinetul doctorului. Mă pansa.

Nu ştiu dacă le e frică de noi. Ştiu că au o echipă foarte bună şi ei şi acum îi vom analiza şi noi. Vedem ce puncte slabe au şi încercăm să îi lovim. Orice echipă poate fi bătută. Dacă noi suntem bine, putem să ne calificăm mai departe”, a declarat Darius Olaru, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:46

Răzvan Lucescu, mesaj de luptă după calificarea lui PAOK în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor: „Să dăm tot ce avem mai bun”

16:38

Elisabeta Lipă, în culmea fericirii după medaliile obţinute la canotaj, la JO 2024: „Agonie şi extaz! Îmi antrenează inima”

16:35

LIVE TEXTTeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 6 | Două medalii la canotaj! Emoţii la gimnastică

16:31

Surpriză uriaşă la turneul feminin de tenis de la Jocurile Olimpice! Zheng a învins-o pe Swiatek şi s-a calificat în finală!

16:08

FotoCum arată palmele campionilor olimpici Andrei Cornea şi Marian Enache. „Sunt muncite pentru aur”

15:51

Cu ce salariu l-a convins Răzvan Burleanu pe Mircea Lucescu! „Il Luce”, tot mai aproape de revenirea la naţională

1 VIDEO & FOTOMaccabi Tel Aviv – FCSB 0-1. Baeten, eroul campioanei României. FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor 2 FotoCe au spus ungurii când au auzit de cadoul pe care Ion Ţiriac i l-a făcut lui David Popovici. Cât câştigă maghiarii pentru un aur 3 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 5 | Popovici, bronz la 100 m liber! Bernie Szocs a ratat calificarea în sferturi 4 David Popovici a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber în cea mai rapidă finală din istorie 5 FotoAlarmă pentru miliardarul Ion Ţiriac, după cadou uriaş promis lui David Popovici. Elisabeta Lipă e sigură: „O să aibă surprize!” 6 FotoCâţi bani primeşte David Popovici pentru cele două medalii de la Jocurile Olimpice 2024! Va fi recompensat de COSR şi Ion Ţiriac
Citește și