Închide meniul

Florin Arteni şi Florin Lehaci, locul 4 la dublu rame masculin, la Jocurile Olimpice

Antena Sport Publicat: 2 august 2024, 12:56

Reclamă
Florin Arteni şi Florin Lehaci, locul 4 la dublu rame masculin, la Jocurile Olimpice

Florin Arteni şi Florin Lehaci, locul 4 la dublu rame masculin, la Jocurile Olimpice

Florin Arteni şi Florin Lehaci, locul 4 la dublu rame masculin, la Jocurile Olimpice - Facebook COSR

Florin Arteni şi Florin Lehaci s-au clasat, vineri, pe locul patru în proba de dublu rame masculin din cadrul competiţiei de canotaj de la Jocurile Olimpice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
  • Vezi Jocurile Olimpice de la Paris în AntenaPLAY pe canalele TVR*. Cu AntenaPLAY ai acces la canalele must carry, posturile Antena, dar și canale exclusive. Peste 70 de canale sunt disponibile acum. (*program retransmis în temeiul Legii audiovizualului)

Cei doi sportivi tricolori au încheiat proba cu timpul 6:25.61. Până la 1.500 m, ei erau pe locul doi.

Florin Arteni şi Florin Lehaci, locul 4 la dublu rame masculin

Pe podium au urcat echipaje din Croaţia (6:23.66), Marea Britanie (6:24.11) şi Elveţia (6:24.76).

„Locul 4 pentru echipajul masculin din barca de dublu rame a României, Florin Lehaci și Florin Arteni!

La Vaires sur Marne, băieții lui Antonio Colamonici și Dorin Alupei, responsabil de barcă, au făcut o cursă minunată. Au fost mereu în primele trei echipaje, la jumătatea cursei erau pe locul 2. Florin Lehaci și Florin Arteni au trecut, însă, linia de sosire pe locul 4, cu 6.25.61, după Croația, Marea Britanie și Elveția.

Reclamă
Reclamă 4

Bravo de două ori, pentru Florin, Lehaci și Arteni!”, se arată pe COSR.ro.

Argint pentru Ioana Vrînceanu şi Roxana Anghel, la dublu rame feminine

Canotoarele române Ioana Vrînceanu şi Roxana Anghel au cucerit medaliile de argint în proba de dublu rame feminin, vineri, la Jocurile Olimpice de la Paris, după un finiş remarcabil.

Reclamă

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:54

„Legendă!” Sorana Cîrstea, mesaj superb după ce Andy Murray și-a încheiat cariera la Jocurile Olimpice!

16:28

„Medaliile, epuizante. Suntem puţin şifonate” Ce s-a întâmplat cu Gianina van Groningen și Ionela Cozmiuc, după cursa de la JO

16:25

Roxana Anghel: „Chiar dacă este medalie de argint, am simţit-o ca fiind aur şi că am fi cele mai bune din lume”

16:10

Carlos Alcaraz l-a „spulberat” pe Felix Auger-Aliassime şi s-a calificat în finala turneului de simplu de la Jocurile Olimpice!

15:47

„Eu nu am avut concediu niciodată” Elisabeta Lipă, discurs clar după apelul făcut de David Popovici: „Are două bazine olimpice!”

15:39

„Chiar şi arbitrii sunt surprinşi” Yusuf Dikec, turcul care a făcut senzaţie la JO 2024: „Succesul nu vine cu mâinile în buzunar”

1 FotoAnunţul fiului lui Ion Ţiriac după ce David Popovici a cerut noi bazine de înot şi investiţii mult mai mari în sportul românesc! 2 AUR pentru România la Jocurile Olimpice! Performanţă uriaşă pentru Andrei Cornea şi Marian Enache! 3 UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 6 | Două medalii la canotaj! Bărbosu şi Ghigoarţă s-au clasat pe locurile 17 şi 22 4 FotoCâţi bani a primit solistul din momentul controversat al „Cinei cea de Taină”, de la deschiderea Jocurilor Olimpice 5 Ion Ţiriac l-a caracterizat cu un singur cuvânt pe David Popovici, după ce a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber 6 Rijeka – Corvinul Hunedoara 1-0. Hunedorenii au fost eliminaţi dramatic din Europa League. Sergiu Buş a ratat un penalty!
Citește și