Închide meniul

Prin ce trece Jose Mourinho din cauza lui Istvan Kovacs: „Şi-a pierdut somnul şi are mare anxietate!”. Dezvăluiri din interior

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 august 2024, 20:52

Reclamă
Prin ce trece Jose Mourinho din cauza lui Istvan Kovacs: „Şi-a pierdut somnul şi are mare anxietate!. Dezvăluiri din interior

Prin ce trece Jose Mourinho din cauza lui Istvan Kovacs

Istvan Kovacs va arbitra echipa lui Jose Mourinho / Profimediaimages

Jurnaliştii turci au anunţat prin ce trece Jose Mourinho din cauza lui Istvan Kovacs. „The Special One” va fi arbitrat de o brigadă din România în manşa tur a meciului Lille – Fenerbahce, din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Delegarea anunţată de UEFA nu i-a picat deloc bine portughezului, care şi-a avertizat deja jucătorii în privinţa lui Kovacs. Mourinho se teme că va fi o „ploaie” de cartonaşe galbene şi roşii.

Prin ce trece Jose Mourinho din cauza lui Istvan Kovacs

Potrivit fanatik.com.tr, Mourinho le-a transmis fotbaliştilor lui Fenerbahce să se teamă de Istvan Kovacs şi să evite orice provocare a rivalilor.

Jose Mourinho şi-a pierdut somnul din cauza acestui om! Este o mare anxietate înainte de meciul Lille – Fenerbahce. Staff-ul tehnic i-a avertizat pe jucători cu privire la această problemă critică.

Kovacs a arbitrat meciul Turciei cu Cehia, de la EURO 2024, şi nu a lăsat niciodată mâna de pe cartonaş. Faptul că arbitrul român va fi la centru şi în meciul lui Fenerbahce cu Lille a alarmat staff-ul tehnic. Jucătorii au primit informaţii că acest arbitrul foloseşte prea des cartonaşul, iar jucătorii au fost rugaţi să fie foarte atenţi în meciul cu Lille„, anunţă sursa citată.

Reclamă
Reclamă 4

Istvan Kovacs a arătat un număr record de cartonaşe la meciul Cehia – Turcia, cu care a intrat istoria Campionatului European. A acordat nu mai puţin de 18 cartonaşe galbene şi două roşii. A stârnit furia jucătorilor ambelor echipe.

Istvan Kovacs, o nouă delegare din partea UEFA!

La meciul Lille – Fenerbahce, centralul din Carei va fi ajutat de Mihai Marica și George Neacșu, în timp ce al 4-lea oficial va fi Horațiu Feșnic. În camera VAR se vor afla germanii Christian Dingert și Johann Pfeifer.

Până în momentul de față, Istvan Kovacs a arbitrat 3 partide din Liga 1: Petrolul – Gloria Buzău 0-0, Rapid – CFR Cluj 2-2 și UTA Arad – U Cluj 0-0.

Reclamă

Istvan Kovacs a mai arbitrat, în trecut, mai multe partide din UEFA Champions League. Cea mai recentă a fost partida din sferturile de finală ale competiției, din sezonul trecut, în care Barcelona a fost învinsă de PSG cu scorul de 1-4.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:59

„E idolul tuturor, persoana ideală!” Gică Hagi, încântat că Mircea Lucescu va fi selecţionerul României: „Alegerea perfectă!”

23:40

Katie Ledecky, a noua medalie de aur la Jocurile Olimpice. Americanca a intrat în istorie

23:38

„Îmi e frică să nu greşesc!” Gabi Iancu, reacţie incredibilă când a fost întrebat despre decizia lui Hagi de a refuza naţionala

23:26

Lorenzo Musetti a cucerit medalia de bronz la simplu, la Jocurile Olimpice 2024

23:20

România – Italia 7-18. Tricolorii nu au făcut faţă vicecampioanei mondiale. Ultimul meci va fi cu Muntenegru

23:16

Julien Alfred a cucerit aurul la 100 m. Moment istoric la Jocurile Olimpice. Victorie în faţa favoritei Sha’Carri Richardson

1 FotoImagini de senzaţie cu Ianis Hagi şi Elena în luna de miere. Paradisul unde au plecat cei doi: „Ce frumuseţe!” 2 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 8 | O nouă MEDALIE DE AUR la canotaj! Echipajul de 8+1 feminin a făcut spectacol 3 Foto„Băi, nu vă e ruşine?” Sandu Lungu a răbufnit din cauza scandalului uriaş de la Jocurile Olimpice: „Până unde merge nesimţirea?” 4 Farul Constanța – Poli Iași 2-0. Prima victorie pentru Gică Hagi în noul sezon. Meciul de la Ovidiu, întrerupt de două ori! 5 Andrei Nicolescu a anunţat noi transferuri la Dinamo! Ce i-a transmis Mircea Lucescu: „M-a încântat” 6 Zeljko Kopic, după Dinamo – Gloria Buzău 4-1: „M-am temut”! Avertisment pentru jucători: „Trebuie să lucrăm la asta”
Citește și