Închide meniul

Istvan Kovacs, o nouă delegare din partea UEFA! Românul va arbitra meciul echipei lui Jose Mourinho, din preliminariile Ligii

Alex Ioniță Publicat: 31 iulie 2024, 15:12

Reclamă
Istvan Kovacs, o nouă delegare din partea UEFA! Românul va arbitra meciul echipei lui Jose Mourinho, din preliminariile Ligii

Istvan Kovacs, o nouă delegare din partea UEFA!

Istvan Kovacs / Hepta

Istvan Kovacs a primit o nouă delegare din partea UEFA! Centralul român nu a fost „uitat” de oficialii de la conducerea fotbalului european și va arbitra un meci important, din preliminariile Ligii Campionilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Concret, românul va fi la centrul partidei dintre Lille și Fenerbahce, din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. Astfel, Kovacs va arbitra echipa lui Jose Mourinho. Tehnicianul luistan a semnat cu formația turcă în această vară.

Istvan Kovacs, o nouă delegare din partea UEFA!

Centralul din Carei va fi ajutat de Mihai Marica și George Neacșu, în timp ce al 4-lea oficial va fi Horațiu Feșnic. În camera VAR se vor afla germanii Christian Dingert și Johann Pfeifer.

Până în momentul de față, Istvan Kovacs a arbitrat 3 partide din Liga 1: Petrolul – Gloria Buzău 0-0, Rapid – CFR Cluj 2-2 și UTA Arad – U Cluj 0-0.

Istvan Kovacs a mai arbitrat, în trecut, mai multe partide din UEFA Champions League. Cea mai recentă a fost partida din sferturile de finală ale competiției, din sezonul trecut, în care Barcelona a fost învinsă de PSG cu scorul de 1-4.

Reclamă
Reclamă 4

Istvan Kovacs, mândru de naţionala României după EURO 2024

Istvan Kovacs este mândru de naţionala României după EURO 2024. Tricolorii au ajuns până în optimi la turneul final din Germania şi au obţinut a doua victorie la Campionatul European, după o pauză de 24 de ani.

După încheierea turneului final, Istvan Kovacs a vorbit despre experienţa sa de la EURO 2024, dar şi despre parcursul naţionalei. El a recunoscut că turneul din Germania a reprezentat cea mai frumoasă experienţă de până acum şi că a fost la meciul disputat de România împotriva Belgiei, acolo unde l-a impresionat atmosfera făcută de români:

„A fost o mare bucurie. Îmi aduc aminte de faptul că am participat ca spectator la meciul României de la Koln, în fața Belgiei, care deși a fost o înfrângere, meciul, toată atmosfera, dar și spectatorii ne-au făcut să ne simțim mândri că suntem români.

Reclamă

La EURO 2024 a fost cea mai frumoasă experiență de până acum. Au fost meciuri foarte intense la care au participat foarte mulți spectatori. Au fost stadioanele pline.

Organizarea a fost și ea excepțională. Am reprezentat România cu brio și cu mare mândrie și ne-am întors cu o experiență plăcută”, a declarat Istvan Kovacs, potrivit frf.ro.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:02

Neman Gordno – CFR Cluj 0-0. Dan Petrescu luptă pentru calificarea în turul 3 preliminar al Conference League

21:00

LIVE TEXTRijeka – Corvinul Hunedoara 0-0 Hunedorenii luptă pentru un nou rezultat istoric

21:00

LIVE TEXTTeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 6 | Două medalii la canotaj! Emoţii la gimnastică, în finala la individual compus

20:39

Plecare importantă de la Red Bull! Anunţul făcut de austrieci: „Contribuţia lui va marca pentru totdeauna istoria echipei”

20:33

Cristi Săpunaru a spus totul despre relația cu Neil Lennon! Veteranul de la Rapid a dat toate cărțile pe față

20:23

Tatăl lui David Popovici a prezis că fiul lui va deveni campion olimpic! Ce i-a putut transmite lui Adrian Rădulescu acum 8 ani!

1 VIDEO & FOTOMaccabi Tel Aviv – FCSB 0-1. Baeten, eroul campioanei României. FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor 2 FotoCe au spus ungurii când au auzit de cadoul pe care Ion Ţiriac i l-a făcut lui David Popovici. Cât câştigă maghiarii pentru un aur 3 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 5 | Popovici, bronz la 100 m liber! Bernie Szocs a ratat calificarea în sferturi 4 FotoAlarmă pentru miliardarul Ion Ţiriac, după cadou uriaş promis lui David Popovici. Elisabeta Lipă e sigură: „O să aibă surprize!” 5 David Popovici a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber în cea mai rapidă finală din istorie 6 FotoCâţi bani primeşte David Popovici pentru cele două medalii de la Jocurile Olimpice 2024! Va fi recompensat de COSR şi Ion Ţiriac
Citește și