Închide meniul
EXCLUSIV

Ionuţ Negoiţă ştie cine trebuie să fie selecţionerul României: „E un tip asumat! Va face treabă bună!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 4 august 2024, 9:36

Reclamă
Ionuţ Negoiţă ştie cine trebuie să fie selecţionerul României: „E un tip asumat! Va face treabă bună!

Ionuţ Negoiţă ştie cine trebuie să fie selecţionerul României

Captură AntenaSport

Ionuţ Negoiţă ştie cine trebuie să fie selecţionerul României. Fostul patronul de la Dinamo crede că Adrian Mutu poate fi o variantă foarte bună pentru banca naţionalei României. După refuzul lui Hagi, Mircea Lucescu are cele mai mari şanse să devină selecţionerul României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cazul în care şi Mircea Lucescu ar refuza, Ionuţ Negoiţă e de părere că Federaţia ar trebui să îl aducă pe Adrian Mutu la naţională. Negoiţă şi Mutu au colaborat la Dinamo, iar omul de afaceri a rămas cu o părere foarte bună despre fostul mare atacant al României.

Ionuţ Negoiţă ştie cine trebuie să fie selecţionerul României

„Cred că da, de ce nu?! Eu am o părere foarte bună despre el. Am lucrat cu el, cât timp eram la Dinamo, a fost director general o vreme şi e un tip asumat. E printre puţinii care şi-a asumat lucruri. Cred că va face o treabă bună”, a spus Ionuţ Negoiţă în exclusivitate pentru AntenaSport.

Mircea Rednic continuă „războiul” cu Adi Mutu

Mircea Rednic continuă „războiul” cu Adi Mutu şi i-a dat replica fostului atacant al naţionalei României. Antrenorul celor de la UTA a răbufnit după un mesaj primit de la „Briliant”. A avut o reacţie vehementă, după ce Mutu a ajuns pe lista scurtă a FRF pentru postul de selecţioner.

Mutu se poate compara cu mine? Hagi are două campionate cu aceeași echipă, eu am cu Rapid și cu Dinamo!„, a fost declaraţia dată de Rednic care l-a nemulţumit pe Adi Mutu. Cel mai bun marcator al reprezentativei tricolore, la egalitate cu Gică Hagi, i-a scris „Puriului” şi i-a bătut obrazul.

Reclamă
Reclamă 4

Rednic nu s-a putut abţine şi a ţinut să afirme că nu îşi va cere scuze. „Nu se poate compara cu mine, încă„, a transmis Mircea Rednic celui care le-a antrenat pe FC Voluntari, Al Wahda U21, România U21, FCU Craiova, Rapid, Neftchi Baku şi CFR Cluj.

Am spus doar că nu se poate compara cu mine. E un lucru realist. Vorbesc ca antrenor. Nu știu de ce l-a deranjat. Mi-a trimis un mesaj și mi-a zis că e lipsă de respect. N-a fost lipsă de respect! Statistica arată că nu se poate compara cu mine, încă. El e mai tânăr, are tot viitorul în față. I-am și transmis că îi doresc să aibă mai multe performanțe decât mine.

N-am de ce să-mi cer scuze. Eu am spus ceea ce cred și am vorbit pe acte. Ați mai înflorit voi, dar asta e altceva„, a declarat Mircea Rednic la o conferinţă de presă a celor de la UTA.

Reclamă

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:01

FotoNovak Djokovic a devenit campion olimpic! Sârbul a izbucnit în lacrimi după ce a cucerit singurul trofeu care îi mai lipsea!

17:56

Horațiu Moldovan, pe lista unei echipe din La Liga! Clubul care îl vrea titular pe portarul de la Atletico Madrid

17:51

EXCLUSIVAncuţa Bodnar şi Simona Radiş au scris din nou istorie pentru România: „A fost înălţător. Pentru noi, sunt două medalii de aur”

17:13

Nicolae Dică se întoarce în Ghencea, pentru duelul cu Steaua! Antrenorul de la FC Argeș, mesaj direct pentru Daniel Oprița

17:03

Bernadette Szocs, ultima şansă la medalia olimpică istorică la Paris, alături de Eliza Samara: „Voi da totul pentru visul meu”

16:47

„Bombă!” Claudiu Keșeru a semnat în străinătate și a acceptat un salariu uimitor. S-a întors în țara în care a scris istorie

1 FotoImagini de senzaţie cu Ianis Hagi şi Elena în luna de miere. Paradisul unde au plecat cei doi: „Ce frumuseţe!” 2 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 8 | O nouă MEDALIE DE AUR la canotaj! Echipajul de 8+1 feminin a făcut spectacol 3 Foto„Băi, nu vă e ruşine?” Sandu Lungu a răbufnit din cauza scandalului uriaş de la Jocurile Olimpice: „Până unde merge nesimţirea?” 4 Farul Constanța – Poli Iași 2-0. Prima victorie pentru Gică Hagi în noul sezon. Meciul de la Ovidiu, întrerupt de două ori! 5 David Popovici, martorul unui scandal incredibil. Dezvăluirea momentului. „Am vrut să şterg acea umilinţă” 6 Andrei Nicolescu a anunţat noi transferuri la Dinamo! Ce i-a transmis Mircea Lucescu: „M-a încântat”
Citește și