Închide meniul

Reacţia neaşteptată a lui Neluţu Varga, după CFR Cluj – U Cluj 2-3: „Mi-a salvat mama atunci când am avut probleme”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 august 2024, 8:30

Reclamă
Reacţia neaşteptată a lui Neluţu Varga, după CFR Cluj – U Cluj 2-3: „Mi-a salvat mama atunci când am avut probleme

Reacţia neaşteptată a lui Neluţu Varga, după CFR Cluj - U Cluj 2-3

Neluţu Varga, în timpul unui meci disputat de CFR Cluj/ Hepta

Reacţia neaşteptată a lui Neluţu Varga, după CFR Cluj – U Cluj 2-3. Patronul celor de la CFR Cluj a spus că nu este supărat că echipa sa a pierdut derby-ul Clujului cu Universitatea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, Neluţu Varga a spus că este mulţumit pentru că oraşul are de câştigat şi că are şi prieteni care ţin cu rivala CFR-ului. Unul dintre ei chiar l-a ajutat într-o problemă personală.

Reacţia neaşteptată a lui Neluţu Varga, după CFR Cluj – U Cluj 2-3

De asemenea, Neluţu Varga a precizat că prioritatea este calificarea în grupele Conference League şi a promis fanilor că echipa va reveni la turaţie maximă şi în campionat.

„Nu sunt supărat după acest meci. Sunt mulțumit pentru că orașul Cluj a avut de câștigat. Iubesc Clujul și eu am fost de acord ca acest meci să se joace pe stadionul din Gruia și nu în altă parte pentru că clujenii merită să vadă fotbal. Am fost de acord pentru domnii Constantea (n.r. președintele lui U Cluj) și domnul Boc (n.r. primarul orașului Cluj-Napoca), pe care eu îi stimez foarte mult și pentru tot orașul Cluj care merită fotbal. Am și un prieten la Cluj care ține cu Universitatea.

Este domnul Tărău, care mi-a salvat mama atunci când am avut probleme. Vă repet, nu sunt supărat. A câștigat Clujul și am fost de acord să jucăm cu echipa a doua în acest meci cu U Cluj, tocmai pentru că pe noi ne interesează Europa. O să revenim și în campionat. Forța, CFR Cluj!„, a spus Neluţu Varga după CFR Cluj – U Cluj 2-3.

Reclamă
Reclamă 4

CFR Cluj – U Cluj 2-3! Derby „nebun” în Gruia! Dan Nistor, gol şi pasă de gol! Ovidiu Popescu, primul gol pentru U Cluj

Derby-ul CFR Cluj – U Cluj 2-3, din etapa a 4-a a Ligii 1, a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Formaţia lui Ioan Ovidiu Sabău a obţinut o victorie foarte importantă şi a urcat pe locul 3 în Liga 1. CFR rămâne pe 9.

CFR Cluj şi-a întâlnit marea rivală din oraş la numai trei zile după ce a jucat în preliminariile Conference League. Jucătorii „Bursucului” au învins-o categoric pe Neman Grodno, la Gyor, cu 5-0. „Feroviarii” nu au avut timp de pauză, iar în derby-ul Clujului au pierdut.

Lovit cu o petardă în cap, Dan Nistor a dat ulterior o pasă de gol şi un gol. Ovidiu Popescu a marcat golul victoriei pentru U Cluj.

Reclamă

Care va fi numărul total de medalii câştigate de Team Romania la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:58

Sabrina Voinea, anunţ uluitor în scandalul legat de finala de la sol: „Poza pe care s-au bazat este falsă”

23:52

„Putem reuşi ceva măreţ” Alex Băluţă, plin de încredere după Sparta Praga – FCSB 1-1: „Nici nu cred că se aşteptau”

23:46

Americanca Gabrielle Thomas, campioană olimpică la 200 metri liber!

23:38

„Băi, n-ai minte?” Fotbaliştii de la FCSB care au intrat în vizorul lui Gigi Becali, după remiza cu Sparta: „A fredonat-o acolo”

23:27

Gigi Becali a anunţat un transfer după Sparta Praga – FCSB 1-1: „Îl conving”

23:17

Gigi Becali, reacţie surprinzătoare după Sparta Praga – FCSB 1-1: „Suntem cu un picior în grupele Ligii Campionilor”

1 FotoIubita lui Max Verstappen, răvăşitoare la nunta surorii sale. Kelly Piquet a atras toate privirile 2 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 11 | Bianca Ghelber, locul 9 în finala la aruncarea ciocanului 3 Sparta Praga – FCSB 1-1. Final dramatic de meci! Cehii au avut gol anulat de VAR în minutul 90+5 4 Viorel Moldovan nu s-a ferit de cuvinte după Rapid – Sepsi 2-2: „Execrabil”! Mesaj despre Marius Şumudică: „E binevenit” 5 Nicuşor Bancu, primul mesaj după ce tatăl lui s-a sinucis! Ce a postat căpitanul Universităţii Craiova după tragedie 6 „Demisia, demisia!” Galeria Rapidului a început „revoluţia”! Numele antrenorului cerut insistent de ultraşi în Giuleşti!
Citește și