Închide meniul

CFR Cluj – U Cluj LIVE TEXT, 22:00! Derby spectaculos în Gruia. Dan Petrescu, rivalul lui Ioan Ovidiu Sabău. Echipele probabile

Publicat: 4 august 2024, 11:50

Reclamă
CFR Cluj – U Cluj LIVE TEXT, 22:00! Derby spectaculos în Gruia. Dan Petrescu, rivalul lui Ioan Ovidiu Sabău. Echipele probabile

CFR Cluj - U Cluj LIVE TEXT

Dan Petrescu, în timpul unui meci / Profimediaimages

Meciul CFR Cluj – U Cluj, din etapa a 4-a a Ligii 1, va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro. Derby-ul din Gruia este programat să ia startul la ora 22:00. Dan Petrescu se va duela cu Ioan Ovidiu Sabău.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj îşi întâlneşte marea rivală din oraş la numai trei zile după ce a jucat în preliminariile Conference League. Jucătorii „Bursucului” au învins-o categoric pe Neman Grodno, la Gyor, cu 5-0. „Feroviarii” nu au avut timp de pauză.

CFR Cluj – U Cluj LIVE TEXT. Echipele probabile

CFR Cluj: R. Sava – Mogoș, Boben, M. Ilie, Camora – Muhar, Artean, Tachtsidis – Deac, Bîrligea, Korenica

Antrenor: Dan Petrescu

U Cluj: Gertmonas – Boboc, Masoero, I. Cristea, Chipciu – Ov. Popescu, Bic – Rață, Nistor, Tchassem – Blănuță

Reclamă
Reclamă 4

Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

Dan Petrescu a primit întăriri de la Neluţu Varga. Louis Munteanu s-a alăturat lotului CFR-ului, după ce a fost transferat cu peste 2 milioane de euro de la Fiorentina. Se aşteaptă debutul fostului golgheter al lui Gică Hagi.

Antrenorul CFR-ului şi-ar fi dorit ca derby-ul Clujului să fie amânat de LPF.

Reclamă

Sincer, nu am fost de acord cu acest schimb. Cred că ar fi fost mai bine, după ce am văzut tot, să se amâne acest meci. Puteam pregăti meciul de joia viitoare altfel, să fi avut mai multe antrenamente cu noi Graovac, Postolachi, Munteanu.

Mai sunt și unii jucători în urmă cu pregătirea… ar fi fost ideal să se amâne. Dar dacă voi câștiga, voi zice că a fost bine că nu s-a amânat. Vedem ce va fi.

Un derby este derby, indiferent de țară și oraș. Nu contează pe ce loc sunt echipele. Derby-ul este foarte important pentru ambele cluburi, pentru fani. E un meci pe care orice jucător ar trebui să dorească să-l joace. Când eram jucător, așteptam aceste derby-uri cel mai mult. La fel ca antrenor„, a spus Dan Petrescu la conferinţa de presă.

U Cluj este fără înfrângere în startul acestei ediţii a Ligii 1. „Şepcile roşii” au remizat cu FCSB şi UTA şi au învins-o pe Hermannstadt.

Mesajul lui Dan Petrescu pentru Louis Munteanu

Louis Munteanu poate debuta la CFR Cluj în derby-ul cu Universitatea Cluj. Dan Petrescu a anunţat că este posibil ca nou atacant din Gruia să înceapă meciul ca titular.

E clar că e atmosferă bună. Sper că s-au odihnit jucătorii. Sunt foarte multe meciuri, nu e ușor. Când schimbi echipa de la meci la meci nu e ușor, dar asta trebuie să facem. E foarte bine că ne-am calificat, însă și campionatul e foarte important. Vor fi schimbări în primul 11. N-au timp să-și revină jucătorii în două zile și jumătate. Drumul a fost destul de greu, am ajuns la 5 dimineață acasă.

Avem și niște jucători cu anumite vârste. La cei tineri e mai ușor, dar la ceilalți e foarte greu, mai ales că e și căldură. Căldura ne omoară mai rău. Pe Louis Munteanu l-am văzut doar la antrenament, ieri. E greu să-mi dau cu părerea. Trebuie să cred în el, în ce-mi spune el și ce a făcut în Italia. Normal că Fiorentina face antrenamente bune.

N-a jucat, nu știe lotul, dar nu mai avem timp să ne cunoaștem pentru că meciurile vin peste noi. El trebuie să intre în teren și să joace fotbal. Sper să și aibă noroc, la primul meci trebuie să ai noroc. Da, de ce să nu fie titular mâine seară? Vedem, ori pe bancă, ori titular. E posibil orice”, a spus Dan Petrescu într-o conferinţă de presă.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:42

LIVE TEXTNovak Djokovic – Carlos Alcaraz se joacă ACUM. Marea finală de la Jocurile Olimpice 2024

14:25

„Frumoasa mea mamă, Ursula, a decedat!” Neil Lennon este în doliu! Veste cruntă primită de antrenorul Rapidului

13:58

Universitatea Craiova – Petrolul LIVE TEXT, 19:00! Oltenii lui Costel Gâlcă pot urca pe primul loc în Liga 1. Echipele probabile

13:57

Bianca Ghelber s-a calificat în finala de la aruncarea ciocanului

13:12

Stella Rutto, dezvăluire incredibilă după ce a ratat finala la 3000 de metri obstacole: „Probabil din cauza statului în avion”

13:04

Nebunie totală în Supercupa Portugaliei! Sporting a condus cu 3-0 după 24 de minute, dar FC Porto a avut o revenire colosală

1 FotoImagini de senzaţie cu Ianis Hagi şi Elena în luna de miere. Paradisul unde au plecat cei doi: „Ce frumuseţe!” 2 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 8 | O nouă MEDALIE DE AUR la canotaj! Echipajul de 8+1 feminin a făcut spectacol 3 Foto„Băi, nu vă e ruşine?” Sandu Lungu a răbufnit din cauza scandalului uriaş de la Jocurile Olimpice: „Până unde merge nesimţirea?” 4 Farul Constanța – Poli Iași 2-0. Prima victorie pentru Gică Hagi în noul sezon. Meciul de la Ovidiu, întrerupt de două ori! 5 David Popovici, martorul unui scandal incredibil. Dezvăluirea momentului. „Am vrut să şterg acea umilinţă” 6 Andrei Nicolescu a anunţat noi transferuri la Dinamo! Ce i-a transmis Mircea Lucescu: „M-a încântat”
Citește și