Închide meniul
Foto

Pensia umilitoare pe care Mihăiţă Neşu o primeşte lună de lună de la statul român

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 august 2024, 9:00

Reclamă
Pensia umilitoare pe care Mihăiţă Neşu o primeşte lună de lună de la statul român

Pensia umilitoare pe care Mihăiţă Neşu o primeşte lună de lună de la statul român

Mihai Neșu, în timpul unui interviu / AS.ro

Pensia umilitoare pe care Mihăiţă Neşu o primeşte lună de lună de la statul român a fost dezvăluită chiar de fostul internaţional român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihăiţă Neşu a suferit un cumplit accident pe 10 mai 2011, care i-a schimbat total viaţa Acesta a trecut prin mai multe intervenţii chirurgicale şi a rămas imobilizat într-un scaun cu rotile. Au fost momente de coşmar pentru fostul fundaş al FCSB-ului.

Pensia umilitoare pe care Mihăiţă Neşu o primeşte lună de lună de la statul român

Mihăiţă Neşu a spus că primeşte o pensie de 500 de lei de la statul român, la care se adaugă şi cea pe care sora lui o primeşte ca însoţitor.

Eu iau 500 de lei pe lună și mai ia și ea vreo 2.000 sau poate mai mult. Hai să spunem că luăm 3.000 amândoi. Practic, eu cu ea ar trebui să trăim de 3000 de lei și ea să aibă grijă de mine și să îmi dea de mâncare mie și ea să mănânce. Să aibă grijă și de cele medicale. Așa trăiesc alții care n-au posibilități și eu nu pot să zic nimic. Sunt eroi! Nu-mi pot imagina cum…. Am prieteni și mi-e și rușine să-i întreb cum se descurcă. Bravo lor! E ceva de admirat și nu e normal să fie viața așa de grea pentru persoanele cu dizabilități. Ca să închid paranteza, n-am de ce să mă plâng. Slavă Domnului, am avut posibilități să am bani când am fost fotbalist. Am și pensia din Olanda care mă ajută foarte mult.

Cam 3.000 de euro, cam pe acolo. Mai trebuie să-mi plătesc și asistentele care au grijă de mine dimineața și mai am tot felul de cheltuieli, dar se duc și ăia. Cu acei bani reușesc. Din ăia 3.000 nu rămân așa mulți„, a spus Mihai Neşu pentru golazo.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Mihai Neşu, dezvăluiri dureroase la 13 ani după divorţ: „Sper ca Maria să mă ierte!”

Mihai Neşu a găsit puterea să vină cu dezvăluiri dureroase, la 13 ani după divorţ. Fostul internaţional român a trecut prin clipe teribile după accidentul suferit la un antrenament al lui Utrecht. A suferit o accidentare gravă care a fost la un pas să îi fie fatală, iar la scurt timp distanţă s-a despărţit şi de soţia lui.

„Bichonul” a vorbit, în premieră, despre ceea ce s-a întâmplat cu adevărat între el şi soţia lui. Mihai Neşu a ţinut să afirme că el a depus actele de divorţ. Acum are marele regret că nu a ştiut să gestioneze situaţia şi că s-a grăbit atunci când a luat decizia radicală.

Mihai Neşu şi Maria s-au despărţit la scurt timp după cumplitul accident din 2011. (VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO CU FOSTA SOŢIE A LUI NEŞU)

Reclamă

Ea a fost alături de mine la spital, nu s-a întâmplat aşa cum s-a scris în ziar. Şi eu poate am greşit, trebuia poate să o apăr la început. Atunci nu mai escaladau atâtea ştiri. Relaţia noastră s-a stricat, sau a ‘murit’, pur şi simplu din cauza greutăţii noastre de a face faţă accidentului. Eu am depus şi actele de divorţ!

(Cât de greu ţi-a fost să iei această decizie?) Nu a fost uşor, dar aşa am simţit atunci. Aşa am gândit că e soluţia cea mai bună pentru amândoi. Mie îmi este greu să împovărez oamenii din jurul meu cu accidentul meu. Poate şi asta a fost un lucru hotărâtor în decizia de atunci. Nu am mai povestit la nimeni despre această problemă. Sper ca şi Maria, dacă se uită, să mă ierte… şi familia ei, pentru felul cum am gestionat eu atunci situaţia. Atât am putut noi gestiona atunci situaţia„, a declarat Mihai Neşu pentru antenastars.ro.

Care va fi numărul total de medalii câştigate de Team Romania la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:53

Prezentarea lui Mircea Lucescu în funcţia de selecţioner al României, LIVE VIDEO, 11:30! Revenirea spectaculoasă a lui „Il Luce”

9:44

Sparta Praga – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Duel infernal pentru campioana României în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor

9:16

Cum a reacţionat Sabrina Voinea, după ce Camelia Voinea a hotărât retragerea din gimnastică: „Asta mi-a spus!”

9:12

Armand Duplantis, după ce a doborât recordul mondial la Jocurile Olimpice: „Cel mai mare vis când eram copil!”

8:40

„Nu mai face parte din planuri! Îl vindem!” Ianis Hagi, veste teribilă de la antrenorul lui Rangers: „A fost extrem de clar!”

8:37

Anghel Iordănescu, reacţie fermă când a aflat că Mircea Lucescu vine în locul lui Edi Iordănescu: „Asta înseamnă continuitate!”

1 FotoNadia Comăneci le-a cerut explicaţii arbitrelor după ce România a ratat dramatic bronzul la sol: „Am fost la arbitra şefă” 2 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 10 | România, eliminată în optimi la tenis de masă! Emoţii în finalele pe aparate 3 FotoJordan Chiles s-a aşezat în genunchi la festivitatea de premiere, după ce i-a „suflat” bronzul româncei Ana Maria Bărbosu 4 FotoArmand Duplantis şi-a doborât recordul mondial în proba de săritură cu prăjina! Este al nouălea record mondial pentru suedez! 5 Ana Maria Bărbosu a ratat incredibil medalia de bronz în finala la sol! O contestaţie a lăsat-o în afara podiumului 6 FotoIubita fiului Nadiei Comăneci a atras toate privirile la Jocurile Olimpice. Imagini de senzaţie la Paris
Citește și