Închide meniul
Foto

Mihai Neşu, dezvăluiri dureroase la 13 ani după divorţ: „Sper ca Maria să mă ierte!”. Marele regret de după destrămarea căsniciei

Publicat: 15 mai 2024, 12:41

Reclamă
Mihai Neşu, dezvăluiri dureroase la 13 ani după divorţ: „Sper ca Maria să mă ierte!”. Marele regret de după destrămarea căsniciei

Mihai Neşu, dezvăluiri dureroase la 13 ani după divorţ

Mihai Neşu şi fosta sa soţie, Maria / Colaj Facebook

Mihai Neşu a găsit puterea să vină cu dezvăluiri dureroase, la 13 ani după divorţ. Fostul internaţional român a trecut prin clipe teribile după accidentul suferit la un antrenament al lui Utrecht. A suferit o accidentare gravă care a fost la un pas să îi fie fatală, iar la scurt timp distanţă s-a despărţit şi de soţia lui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cumplitul accident pe care l-a suferit, pe 10 mai 2011, i-a schimbat total viaţa lui Neşu. Acesta a trecut prin mai multe intervenţii chirurgicale şi a rămas imobilizat într-un scaun cu rotile. Au fost momente de coşmar pentru fostul fundaş al FCSB-ului.

Mihai Neşu a făcut dezvăluiri dureroase la 13 ani după divorţ

„Bichonul” a vorbit, în premieră, despre ceea ce s-a întâmplat cu adevărat între el şi soţia lui. Mihai Neşu a ţinut să afirme că el a depus actele de divorţ. Acum are marele regret că nu a ştiut să gestioneze situaţia şi că s-a grăbit atunci când a luat decizia radicală.

Mihai Neşu şi Maria s-au despărţit la scurt timp după cumplitul accident din 2011. (VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO CU FOSTA SOŢIE A LUI NEŞU)

Ea a fost alături de mine la spital, nu s-a întâmplat aşa cum s-a scris în ziar. Şi eu poate am greşit, trebuia poate să o apăr la început. Atunci nu mai escaladau atâtea ştiri. Relaţia noastră s-a stricat, sau a ‘murit’, pur şi simplu din cauza greutăţii noastre de a face faţă accidentului. Eu am depus şi actele de divorţ!

Reclamă
Reclamă 4

(Cât de greu ţi-a fost să iei această decizie?) Nu a fost uşor, dar aşa am simţit atunci. Aşa am gândit că e soluţia cea mai bună pentru amândoi. Mie îmi este greu să împovărez oamenii din jurul meu cu accidentul meu. Poate şi asta a fost un lucru hotărâtor în decizia de atunci. Nu am mai povestit la nimeni despre această problemă. Sper ca şi Maria, dacă se uită, să mă ierte… şi familia ei, pentru felul cum am gestionat eu atunci situaţia. Atât am putut noi gestiona atunci situaţia„, a declarat Mihai Neşu pentru antenastars.ro.

Mihai Neşu a ajuns la FCSB (n.r echipa se numea Steaua la vremea respectivă) în anul 2001. El a evoluat la formaţia roş-albastră până în 2008, atunci când s-a transferat în Olanda, la Utrecht. Fostul fundaş stângă, poreclit Bichonul, a făcut parte din echipa lui Cosmin Olăroiu care a ajuns până în semifinalele Cupei UEFA în sezonul 2005/06. În primul său sezon la Utrecht, el a fost desemnat cel mai bun fundaş stânga din Eredivisie.

Mihai Neşu, care are 8 selecţii la echipa naţională a României, are 111 meciuri la FCSB şi 104 meciuri la Utrecht.

Reclamă

Femeia care i-a schimbat viața lui Mihai Neșu, după divorțul dureros și moartea părinților

În 2014, fostul fotbalist a mai trecut printr-un moment de cumpănă. Ambii săi părinți au încetat din viață în decurs de numai câteva luni. Mihăiță Neșu a găsit totuși puterea să treacă și peste această lovitură și și-a dedicat viața încercând să îi ajute pe copiii aflați în dificultate.

A întâlnit-o pe Iulia, cea care avea să îi transforme visul în realitate. Ea s-a mutat din București la Oradea și l-a ajutat să pună bazele centrului de recuperare pentru copiii cu probleme neuromotorii. În 2019 au decis să înceapă și construirea Complexului de recupererare „Sfântul Nectarie”. Lucrările au început în 2021, iar Mihai Neşu a fost prezent aproape zilnic pe şantier.

Din 2015, de când am deschis Centrul de Recuperare Sf. Nectarie, care acum primește atâția copii la recuperare, practic a devenit casa noastră.

Fiind la recuperare acolo (n.r. în Olanda), la un centru de recuperare foarte frumos, vedeam copiii care veneau chiar și singuri, aduși de mașini speciale. M-am dus să văd unde se duc. În zona special adresată pentru pediatrie. Mi-a plăcut foarte mult și mi-a venit un gând… dacă mă voi întoarce vreodată în Oradea, să încerc să fac și eu pentru copiii din România. Voiam un centru mic, nu visam eu să fac ce am văzut acolo.

Am trecut printr-o perioadă nu atât de ușoară în 2014, când au murit părinții mei și nu prea eram dornic de gândul ăsta, să-l pun în practică. Dar când am cunoscut-o pe Iulia, actuala directoare a Fundației, care s-a mutat special din București ca să pună pe picioare dorința mea… practic, datorită ei a luat ființă centrul actual„, a declarat Mihai Neșu.

În prezent, Iulia este director executiv al Fundației Mihai Neșu și îl ajută pe fostul internațional să adune finanțări pentru a finaliza proiectul uriaș.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:15 26 iun.

Situaţie incredibilă la EURO 2024! Danemarca s-a calificat în optimi, după al nouălea criteriu de departajare

0:09 26 iun.

Anglia – Slovenia 0-0, Danemarca – Serbia 0-0! Clasament decis la ultimul criteriu de departajare în Grupa C! Cine s-a calificat

23:31

Slovacia – România, LIVE TEXT miercuri, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

23:31

Edi Iordănescu ştie ce se va întâmpla la Ucraina – Belgia, meci de maxim interes pentru România! Pronosticul oferit

23:19

Kylian Mbappe, surprins înjurându-l pe Robert Lewandowski! Ce s-a întâmplat la finalul meciului Franţa – Polonia

23:07

„Va mai face FCSB transferuri?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc. Care este tactica lui Gigi Becali

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și