Închide meniul

Anghel Iordănescu, reacţie fermă când a aflat că Mircea Lucescu vine în locul lui Edi Iordănescu: „Asta înseamnă continuitate!”

Publicat: 6 august 2024, 8:37

Reclamă
Anghel Iordănescu, reacţie fermă când a aflat că Mircea Lucescu vine în locul lui Edi Iordănescu: „Asta înseamnă continuitate!

Anghel Iordănescu, reacţie fermă când a aflat că Mircea Lucescu vine în locul lui Edi Iordănescu

Anghel Iordănescu, alături de Mircea Lucescu / Profimediaimages

Anghel Iordănescu a avut o reacţie fermă când a aflat că Mircea Lucescu vine în locul lui Edi Iordănescu pe banca naţionalei României. Fostul selecţioner al tricolorilor are încredere totală în „Il Luce”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu s-a înţeles cu Răzvan Burleanu, după mai multe runde de discuţii. Cel mai titrat antrenor român va fi prezentat astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă care va putea fi urmărită în format LIVE VIDEO pe AS.ro.

Anghel Iordănescu, reacţie fermă când a aflat că Mircea Lucescu vine în locul lui Edi Iordănescu

„Tata Puiu” este mulţumit că Mircea Lucescu va continua munca lui Edi Iordănescu şi speră să vadă reprezentativa României la World Cup 2026, competiţie transmisă exclusiv de Antena 1. Este mulţumit de prima decizie luată de Lucescu din postura de selecţioner – păstrarea unor oameni din staff-ul lui Edi de la EURO 2024.

În primul rând, mă bucur foarte mult că Federația Română de Fotbal a reușit să angajeze un selecționer pentru că timpul trecea extrem de repede și naționala avea nevoie să-și găsească drumul.

În același timp, mă bucur pentru că s-a ales un antrenor cu multă valoare, cu multă experiență. Vom avea un selecționer cu carte de vizită. Vorbim de un antrenor care ne poate da în continuare speranțe să mergem la un Campionat Mondial după 28 de ani.

Reclamă
Reclamă 4

Vă aduc aminte că avem un selecționer cu reale performanțe inclusiv pe banca României. Mircea ne-a calificat la un Campionat European în 1984.

Sunt convins că la experiența lui, va continua cu succes munca fostului selecționer. Mircea Lucescu are acum o fundație solidă pe care poate construi, un grup de jucători puternici și un nucleu pe care se poate baza.

Oamenii din staff-ul lui Edi Iordănescu sunt garanția că va avea acces la toate informațiile de care va avea nevoie

Sa nu uităm că acest grup s-a calificat la European de pe primul loc și a mers în optimi tot de pe primul loc, din grupă.

Reclamă

Vorbim de o echipă care a obținut deja o performanță deosebită în Germania. La cum se dedică profesiei, Mircea Lucescu va continua în aceeași notă și va construi o echipă competitivă care să ne ducă la Mondial. Personal, ca prieten îi doresc mult succes, iar ca suporter al României, mi-aș dori să văd echipa națională la un campionat mondial.

Apreciez că își dorește să păstreze 2-3 oameni din stafful tehnic al fostului selecționer. Asta înseamnă continuitate. Am spus mai devreme că are o bază de plecare la nivel de lot. Oamenii din staff-ul lui Edi Iordănescu sunt garanția că va avea acces la toate informațiile de care va avea nevoie”, a declarat Anghel Iordănescu pentru iamsport.ro.

Gică Hagi, încântat că Mircea Lucescu va fi selecţionerul României

Gică Hagi a refuzat propunerea FRF, dar este încântat că Mircea Lucescu va fi selecţionerul României. El a avut prima reacţie după meciul Farul – Poli Iaşi, scor 2-0, din etapa a 4-a a Ligii 1. Jucătorii „Regelui” erau fără victorie în acest sezon, până la confruntarea cu moldovenii.

Era de aşteptat, după atâţia ani, un antrenor care e idolul tututor. S-a dedicat profesiei, a făcut această meserie, a construit echipe, a câştigat în Europa. Persoana ideală, nu contează vârsta. O să îşi facă un staff bun, are capacitatea să ducă mai departe lucrurile. Eu cred că pentru toţi românii e alegerea perfectă.

Mă bucur foarte mult că nea Mircea s-a întors la echipa naţională, m-a debutat la 17 ani, m-a făcut căpitan la 19 ani. Avem o relaţie foarte bună şi mă bucur„, a declarat Gică Hagi.

Care va fi numărul total de medalii câştigate de Team Romania la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:17

Mihai Covaliu a făcut plângere la Federaţia Internaţională de Gimnastică! Cum ar putea Sabrina Voinea să obţină medalia olimpică

13:16

Răzvan Burleanu, cuvinte uriaşe la adresa lui Mircea Lucescu: „Este persoana potrivită de a ne duce la Campionatul Mondial”

12:36

Julian Alvarez pleacă de la Manchester City la Atletico Madrid! Suma uriaşă pe care o plătesc spaniolii

12:03

Prima decizie radicală a lui Mircea Lucescu după ce a devenit selecţionerul României

12:00

LIVE TEXTTeam Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 11 | Bianca Ghelber luptă pentru medalie! Emoţii la atletism şi kaiac-canoe

11:59

„Soţia mi-a spus să nu fac asta!” Nelly Lucescu s-a opus ca Mircea Lucescu să devină selecţioner: „Răzvan mi-a zis asta!”

1 FotoIubita lui Max Verstappen, răvăşitoare la nunta surorii sale. Kelly Piquet a atras toate privirile 2 FotoNadia Comăneci le-a cerut explicaţii arbitrelor după ce România a ratat dramatic bronzul la sol: „Am fost la arbitra şefă” 3 FotoIubita fiului Nadiei Comăneci a atras toate privirile la Jocurile Olimpice. Imagini de senzaţie la Paris 4 FotoJordan Chiles s-a aşezat în genunchi la festivitatea de premiere, după ce i-a „suflat” bronzul româncei Ana Maria Bărbosu 5 FotoArmand Duplantis şi-a doborât recordul mondial în proba de săritură cu prăjina! Este al nouălea record mondial pentru suedez! 6 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 10 | România, eliminată în optimi la tenis de masă! Emoţii în finalele pe aparate
Citește și