Închide meniul

Niclas Fullkrug a fost transferat în Premier League! Suma care intră în conturile Borussiei Dortmund

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 august 2024, 10:27

Reclamă
Niclas Fullkrug a fost transferat în Premier League! Suma care intră în conturile Borussiei Dortmund

Niclas Fullkrug a fost transferat în Premier League

Niclas Fullkrug, într-un meci pentru Borussia Dortmund / Profimediaimages

Niclas Fullkrug a fost transferat în Premier League. Atacantul de 31 de ani a plecat de la Borussia Dortmund şi a semnat cu West Ham.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Englezii de la West Ham United au finalizat transferul atacantului german Niclas Fullkrug de la Borussia Dortmund în schimbul unei sume de aproximativ 27 de milioane de euro.

Niclas Fullkrug a fost transferat în Premier League

Internaţionalul german a acceptat un contract de patru ani cu „ciocănarii” şi a devenit a cincea achiziţie a verii pentru londonezii dirijaţi de spaniolul Julen Lopetegui.

Sunt încântat să fiu aici, abia aştept să intru pe teren alături de noii mei colegi. Cred că Premier League este cea mai bună ligă din lume şi pentru mine este timpul potrivit să mă mut în Anglia şi să joc la un club mare ca West Ham. Am senzaţii bune în acest moment, sunt puternic, pregătit şi în formă, abia aştept să joc aici„, a spus Fullkrug, care are 21 de selecţii şi 13 goluri la Mannschaft.

Fullkrug, 31 ani, a marcat 16 goluri în 46 de apariţii pentru Dortmund în sezonul trecut, după ce s-a transferat de la Werder Bremen în urma unei tranzacţii echivalente cu 12,6 milioane de lire sterline şi a ajutat clubul să ajungă în finala Ligii Campionilor, pierdută contra lui Real Madrid.

Reclamă
Reclamă 4

La West Ham au mai venit extrema Crysencio Summerville, pentru 25 de milioane de lire sterline, de la Leeds, fundaşul Max Kilman, pentru 40 de milioane, de la Wolverhampton, portarul Wes Foderingham şi extrema braziliană Luis Guilherme, anunţă news.ro.

„Ciocănarii” sunt aproape de finalizarea transferului mijlocaşului argentinian Guido Rodriguez, ultima oară la Betis Sevilla, care este jucător liber de contract.

În sezonul trecut din Premier League, West Ham s-a clasat pe locul nouă şi a ratat calificarea în cupele europene.

Reclamă

Cel mai scump transfer al verii a fost încheiat! 53 de milioane de euro, plus 7 milioane de euro bonusuri!

Cel mai scump transfer al verii a fost încheiat! Michael Olise (22 de ani) a fost cumpărat de Bayern Munchen. Echipa din Bundesliga îi va plăti 53 de milioane de euro lui Crystal Palace.

Totodată, în contractul de transfer al lui Olise de la Crystal Palace la Bayern Munchen sunt stipulate bonusuri de performanţă în valoare de 7 milioane de euro.

FC Bayern l-a transferat pe Michael Olise. Atacantul de 22 de ani vine la Munchen de la clubul de Premier League Crystal Palace.

A semnat un contract pe cinci ani, valabil până la 30 iunie 2029”, a transmis Bayern Munchen într-un comunicat postat pe site-ul oficial.

Aceasta este o mare provocare și exact ceea ce am căutat!”, a declarat Michael Olise după ce a semnat contractul cu Bayern Munchen.

Cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 55 de milioane de euro, Michael Olise este un mijlocaş ofensiv, care evoluează pe banda dreaptă. El este jucător de picior stâng.

Olise are dublă cetăţenie, engleză şi franceză. Olise a evoluat pentru naţionalele U18 şi U21 ale Franţei.

Sezonul trecut, Olise a evoluat în 19 meciuri în Premier League pentru Crystal Palace. El a înscris 10 goluri şi a dat 6 assist-uri în cele 19 partide din Premier League în care a fost introdus în teren.

Care va fi numărul total de medalii câştigate de Team Romania la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:38

Mircea Lucescu, anunţ incredibil după ce a fost prezentat oficial la naţională: „Să ştiţi că Edi o să se întoarcă!”

15:05

Alexandru Novac a ratat calificarea în in finala de suliţă: „Un concurs dezamăgitor! Am muncit degeaba!”

15:00

LIVE TEXTTeam Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 11 | Bianca Ghelber luptă pentru medalie! Emoţii la atletism şi kaiac-canoe

14:38

Sabrina Voinea, în stare de şoc după ce a fost lăsată fără medalia olimpică: „La un pas de a chema salvarea. Dimineaţă tremura!”

13:59

„De zece ori mai puţin!” Mircea Lucescu, anunţ incredibil despre salariul negociat cu FRF: „Îl luam într-o lună în altă parte”

13:49

Marcel Ciolacu boicotează ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice, după scandalul uriaş de la gimnastică

1 FotoIubita lui Max Verstappen, răvăşitoare la nunta surorii sale. Kelly Piquet a atras toate privirile 2 FotoNadia Comăneci le-a cerut explicaţii arbitrelor după ce România a ratat dramatic bronzul la sol: „Am fost la arbitra şefă” 3 FotoIubita fiului Nadiei Comăneci a atras toate privirile la Jocurile Olimpice. Imagini de senzaţie la Paris 4 FotoJordan Chiles s-a aşezat în genunchi la festivitatea de premiere, după ce i-a „suflat” bronzul româncei Ana Maria Bărbosu 5 FotoArmand Duplantis şi-a doborât recordul mondial în proba de săritură cu prăjina! Este al nouălea record mondial pentru suedez! 6 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 10 | România, eliminată în optimi la tenis de masă! Emoţii în finalele pe aparate
Citește și