Închide meniul

Louis Munteanu, dezvăluiri despre transferul la CFR Cluj: „FCSB nu a plătit bani”! De ce nu i-a răspuns lui Gigi Becali!

Bogdan Stănescu Publicat: 6 august 2024, 19:50

Reclamă
Louis Munteanu, dezvăluiri despre transferul la CFR Cluj: „FCSB nu a plătit bani! De ce nu i-a răspuns lui Gigi Becali!

Louis Munteanu, dezvăluiri despre transferul la CFR Cluj

Louis Munteanu, la debutul pentru CFR Cluj / Profimedia Images

Louis Munteanu a făcut dezvăluiri despre transferul la CFR Cluj! Atacantul român de 22 de ani a precizat că Neluţu Varga l-a convins să semneze cu ardelenii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Munteanu e sigur că va da randament la CFR Cluj, aşa cum s-a întâmplat şi când a evoluat la Farul.

Louis Munteanu, dezvăluiri despre transferul la CFR Cluj: „FCSB nu a plătit bani”! De ce nu i-a răspuns lui Gigi Becali!

Cu siguranță o să am evoluții bune așa cum am avut și în aceste sezoane. (n.r. De ce ai ajuns la CFR Cluj?) Pentru că CFR Cluj m-a dorit cel mai mult.

Când am auzit ce ofertă au făcut și cum s-au comportat cu mine toți de aici înainte să vin și cum au vorbit, am spus că aici este locul meu și voi da 100% pentru această echipă.

Când am văzut oferta lor, vă dați seama că am spus din prima ‘Da’. Nu a depins doar de mine. Ei au plătit cel mai mult și așa cum am mai spus mă simt foarte bine aici și cu siguranță o să am evoluții foarte bune aici.

Reclamă
Reclamă 4

Și el (n.r. Neluțu Varga) a fost un factor principal pot spune. L-am simțit cu adevărat că mă dorește aici. Am vorbit cu el, mi-a spus ce planuri are cu mine. Chiar mi-a făcut plăcere”, a declarat Louis Munteanu pentru fanatik.ro.

Louis Munteanu: „Gigi Becali mi-a dat telefoane, dar n-am răspuns”

Munteanu a subliniat că CFR Cluj l-a dorit cel mai mult. Atacantul a dezvăluit că Gigi Becali i-a dat câteva telefoane în trecut, dar că nu i-a răspuns.

FCSB, în primul rând, nici nu a plătit bani pentru transfer. Au plătit bani, dar nu ca cei de la CFR Cluj. Oferta CFR-ului a fost mult mai mare. Gigi Becali mi-a dat în urmă cu ceva timp telefoane, dar nu i-am răspuns.

Reclamă

Sunt jucător profesionist, atât. (n.r. mesaj de la Farul, Gică Hagi?) Nu, nimic. Vorbisem înainte cu Mister. M-a întrebat ce aş vrea să fac, dar nu era încă oferta de la CFR Cluj atunci. Nu cred că m-aș fi întors la Farul. Era greu să mă întorc din nou acolo. 

(n.r. Pietro Chiodi) M-a ajutat, și-a făcut treaba și îi mulțumesc pe această cale. Nu mă interesează pe mine scandalul dintre agent și Gigi Becali”, a mai declarat Louis Munteanu pentru sursa citată.

Gigi Becali l-a numit „mincinos şi trădător” pe impresarul Pietro Chiodi

Gigi Becali l-a numit „mincinos şi trădător” pe impresarul Pietro Chiodi. Patronul roş-albaştrilor a susţinut că Pietro Chiodi a făcut licitaţie în privinţa comisionului.

L-am sunat, i-am spus că e mincinos și trădător, are dreptate Victor (n.r. Becali). Mi-a zis că mă sună, că ultimul cuvânt, apoi am văzut că-s înțeleși. El știi ce cred că făcea? Făcea licitație la comision. Eu i-am dat 200.000 cum ar veni. Îi dădeam 200.000 când îl scotea la un milion și jumătate.

La două milioane, am zis la revedere și nu i-a mai convenit. Mergea la două capete și s-a dus unde i-a dat mai mulți bani. E o nebunie cu impresarii. Giovanni nu face așa ceva. Jucătorii au ajuns un fel de sclavi ai impresarilor, singurul care nu face așa e Giovanni”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Louis Munteanu a debutat la CFR Cluj, în înfrângerea cu U Cluj

Louis Munteanu a debutat la CFR Cluj în înfrângerea cu U Cluj, scor 2-3. Munteanu a fost schimbat în minutul 70 al meciului cu Daniel Bîrligea.

După meci, Dan Petrescu a subliniat că Louis Munteanu nu este încă pregătit fizic.

Se fac multe mutări, jucători care au venit în timpul campionatului. Ce pot să zic? Mie chiar nu îmi vine să cred că e rezultatul ăsta, la ce a fost pe teren.

Mă interesează să câştige CFR Cluj. Rezultatele astea ne-au dat peste cap.

Am pierdut un jucător, sper să nu fie mai mulţi. Europa e foarte importantă pentru noi, încercăm să ne revenim.

Şi Steaua (n.r: FCSB) a început rău, şi Craiova. Nu e uşor. Pentru Craiova, care a ieşit (n.r.: din Europa), o să fie mai bine. Trebuie să lucrez mult la moralul jucătorilor.

Munteanu, Postolachi nu au meciuri în picioare”, a declarat Dan Petrescu pentru digisport.ro după CFR Cluj – U Cluj 2-3.

 

Care va fi numărul total de medalii câştigate de Team Romania la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:58

Sabrina Voinea, anunţ uluitor în scandalul legat de finala de la sol: „Poza pe care s-au bazat este falsă”

23:52

„Putem reuşi ceva măreţ” Alex Băluţă, plin de încredere după Sparta Praga – FCSB 1-1: „Nici nu cred că se aşteptau”

23:46

Americanca Gabrielle Thomas, campioană olimpică la 200 metri liber!

23:38

„Băi, n-ai minte?” Fotbaliştii de la FCSB care au intrat în vizorul lui Gigi Becali, după remiza cu Sparta: „A fredonat-o acolo”

23:27

Gigi Becali a anunţat un transfer după Sparta Praga – FCSB 1-1: „Îl conving”

23:17

Gigi Becali, reacţie surprinzătoare după Sparta Praga – FCSB 1-1: „Suntem cu un picior în grupele Ligii Campionilor”

1 FotoIubita lui Max Verstappen, răvăşitoare la nunta surorii sale. Kelly Piquet a atras toate privirile 2 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 11 | Bianca Ghelber, locul 9 în finala la aruncarea ciocanului 3 Sparta Praga – FCSB 1-1. Final dramatic de meci! Cehii au avut gol anulat de VAR în minutul 90+5 4 Viorel Moldovan nu s-a ferit de cuvinte după Rapid – Sepsi 2-2: „Execrabil”! Mesaj despre Marius Şumudică: „E binevenit” 5 Nicuşor Bancu, primul mesaj după ce tatăl lui s-a sinucis! Ce a postat căpitanul Universităţii Craiova după tragedie 6 „Demisia, demisia!” Galeria Rapidului a început „revoluţia”! Numele antrenorului cerut insistent de ultraşi în Giuleşti!
Citește și