Închide meniul

Gică Hagi a rupt tăcerea despre momentul în care s-a enervat cu fanii Farului! Mesaj direct pentru aceştia! Ce a spus şi de FCSB

Bogdan Stănescu Publicat: 7 august 2024, 16:12

Reclamă
Gică Hagi a rupt tăcerea despre momentul în care s-a enervat cu fanii Farului! Mesaj direct pentru aceştia! Ce a spus şi de FCSB

Gică Hagi a rupt tăcerea despre momentul în care s-a enervat cu fanii Farului!

Gică Hagi / AntenaSport

Gică Hagi a rupt tăcerea despre momentul în care s-a enervat cu fanii Farului! „Regele” a avut un mesaj pentru fanii Farului care au comentat în timpul meciului cu Poli Iaşi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi a fost întrebat la conferinţa de presă de dinainte de meciul cu FCSB despre acel moment.

Gică Hagi a rupt tăcerea despre momentul în care s-a enervat cu fanii Farului! Mesaj direct pentru aceştia! Ce a spus şi de FCSB

Un meci cu campioana României, cred că e o provocare pentru tot ce înseamnă Farul, începând de la noi, de la staff, la jucători, la suporteri.

Toţi ne dorim să facem un meci bun. Să mergem la Bucureşti să ne depăşim, să facem un meci mare.

Clar adversarul e foarte bun şi te obligă să faci ambele faze foarte bine.

Reclamă
Reclamă 4

Nu avem voie să greşim ca să putem să sperăm la ce ne dorim cu toţii, să câştigăm.

Chiar dacă au jucat în Europa, au făcut un meci mare ieri, au jucători, au lot, au cu ce să-i înlocuiască. Suntem pregătiţi de acest lucru.

(n.r.: E un avantaj pentru dumneavoastră că au jucat în cupele europene?) Nu avem de unde să ştim lucrul ăsta. Cu avantaje, dezavantaje, ştim că vom întâlni o echipă foarte bună, competitivă, care face ambele faze. Jucători foarte buni. Trebuie să ne autodepăşim ca să sperăm la victorie.

Reclamă

„La cald zici una-alta, dar după ne liniştim”

(n.r.: despre momentul în care s-a enervat cu fanii Farului) Sunt lucruri care se întâmplă. Ele rămân acolo. La cald zici una-alta, că aşa e, dar după ne liniştim şi ne vedem de ale noastre. Numai împreună putem să fim puternici. E clar că ce aud în spatele meu, la un moment dat, ar trebui să nu se mai întâmple. Eu sunt acolo să iau deciziile, să fac formaţia, iar în tribună oamenii, bineînţeles, dacă sunt nemulţumiţi, suporterii pot să îşi manifeste lucrul ăsta. Dar în momentul în care eram noi oamenii trebuiau să fie, unii dintre ei, focusaţi doar pe a încuraja echipa. Echipa avea nevoie.

A fost bine la Constanţa înainte. Suporterii noştri sunt cei mai fericiţi din România, au avut doar succese. Echipa are nevoie de încurajări. Oamenii care vin trebuie să fie lângă ei”, a declarat Gică Hagi la conferinţa de presă de dinainte de meciul FCSB – Farul.

FCSB – Farul se joacă vineri, 9 august, de la ora 21:00. Meciul e în format LIVE TEXT pe AS.ro.

„Plecaţi acasă! V-aţi obişnuit că asta e Barcelona!” Gică Hagi s-a prăbuşit emoţional şi şi-a ieşit din minţi: „Aduceţi bani”

Gică Hagi s-a prăbuşit emoţional şi şi-a ieşit din minţi în timpul meciului Farul – Poli Iaşi, scor 2-0, din etapa a 4-a a Ligii 1. Acesta a avut o reacţie dură la adresa unor fani aflaţi în spatele băncii de rezerve. Le-a „aruncat” cuvinte grele.

Nemulţumit de ceea ce a auzit din tribună, „Regele” a izbucnit şi le-a cerut să plece acasă. A cedat nervos şi a ţinut să le amintească faptul că la Ovidiu nu joacă Barcelona.

Farul era fără victorie în primele trei etape din Liga 1. Imaginile cu criza de nervi a lui Hagi au fost postate pe TikTok şi s-au viralizat.

Plecați dracu’ acasă, plecați acasă cu șmecheriile voastre! V-ați obișnuit că asta e Barcelona! E Barcelona, aşa v-aţi obişnuit. Credeți că e Barcelona aici?! Aduceți bani, aduceți bani!”, a urlat Gică Hagi spre fani.

Hagi a reacţionat dur şi spre banca de rezerve, spre un om din staff care i-ar fi cerut să se calmeze.

Ce să las… taci din gură! Taci din gură tu! Stau toată ziua să… să aducă bani! Constanța lui… să aducă bani! E ușor să spui…”, a strigat Hagi.

Care va fi numărul total de medalii câştigate de Team Romania la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:55

Un muzeu dedicat carierei lui Novak Djokovic va fi construit la Belgrad!

19:36

Marian Enache, despre aurul cucerit la Jocurile Olimpice 2024: „Este un sentiment unic când istoria o scrii cu cerneală de aur”

19:25

Florin Tănase nu va mai avea 10 pe spate la FCSB! Ce număr va purta atacantul care a revenit la echipa lui Gigi Becali

19:17

Variantă incredibilă, din Liga 1, pentru Olimpiu Moruţan şi Alex Cicâldău: „Sunt reale aceste discuţii”

19:10

Jucătorul făcut praf de Adrian Mititelu s-a întors la FCU Craiova: „Se va alătura echipei”!

18:39

Elisabeta Lipă, mesaj emoţionant pentru gimnaste la revenirea în ţară, după Jocurile Olimpice: „N-am să pot uita toată viaţa mea”

1 FotoIubita lui Max Verstappen, răvăşitoare la nunta surorii sale. Kelly Piquet a atras toate privirile 2 Sparta Praga – FCSB 1-1. Final dramatic de meci! Cehii au avut gol anulat de VAR în minutul 90+5 3 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 11 | Bianca Ghelber, locul 9 în finala la aruncarea ciocanului 4 FotoSoția lui Joyskim Dawa, anunț despre plecarea fundașului de la FCSB: „Are obiective înalte în viaţă!” 5 Viorel Moldovan nu s-a ferit de cuvinte după Rapid – Sepsi 2-2: „Execrabil”! Mesaj despre Marius Şumudică: „E binevenit” 6 Nicuşor Bancu, primul mesaj după ce tatăl lui s-a sinucis! Ce a postat căpitanul Universităţii Craiova după tragedie
Citește și