Închide meniul

Elisabeta Lipă, mesaj emoţionant pentru gimnaste la revenirea în ţară, după Jocurile Olimpice: „N-am să pot uita toată viaţa mea”

Alex Masgras Publicat: 7 august 2024, 18:39

Reclamă
Elisabeta Lipă, mesaj emoţionant pentru gimnaste la revenirea în ţară, după Jocurile Olimpice: „N-am să pot uita toată viaţa mea

Elisabeta Lipă, mesaj emoţionant pentru gimnaste la revenirea în ţară, după Jocurile Olimpice: "N-am să pot uita toată viaţa mea"

Sabrina Voinea, Camelia Voinea, Ana Barbosu şi Elisabeta Lipă, în timpul unei conferinţe de presă / Antena Sport

Elisabeta Lipă a avut un mesaj emoţionant pentru gimnaste la revenirea în ţară. Preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Sport a vorbit la Aeroportul Henri Coandă după ce delegaţiile la canotaj, tenis de masă şi gimnastică au revenit în România. Lipă şi-a îndreptat atenţia şi către Sabrina Voinea şi Ana Bărbosu, cele două sportive care ne-au reprezentat în finala la sol de luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vezi Jocurile Olimpice de la Paris în AntenaPLAY pe canalele TVR*. Cu AntenaPLAY ai acces la canalele must carry, posturile Antena, dar și canale exclusive. Peste 70 de canale sunt disponibile acum. (*program retransmis în temeiul Legii audiovizualului)

Elisabeta Lipă, mesaj emoţionant pentru gimnaste la revenirea în ţară: „N-am să pot uita toată viaţa mea”

Preşedinta Agenţiei Naţionale pentru Sport, Elisabeta Lipă, a declarat, miercuri, la revenirea delegaţiilor de canotaj, gimnastică şi tenis de masă de la Jocurile Olimpice, că îi pare rău că gimnastele tricolore trebuie să trăiască “asemenea nedreptăţi”, făcând referire la situaţia finalei de la sol. Ea le-a încurajat pe sportive şi le-a spus că se va face tot ce este posibil pentru ca Romniei să îi revină medalia de bronz.

“Când vezi un prieten în suferinţă atunci simţi nevoia să întinzi o mână. N-am să pot uita toată viaţa mea imaginea Anei după de pe tabelă a apărut România locul 3 şi dintr-o dată a apărut pe locul cinci. Nu pot uita starea Cameliei ştiind că Sabrina a făcut un exerciţiu aproape perfect şi totuşi i s-a făcut o mare nedreptate. Dar toată suflarea românească şi cei care sunt în măsură să ia nişte decizii să fiţi ferm convinse că nu vor sta deoparte şi vor face tot ce le stă în putinţă ca să intraţi în posesia acestei medalii.

Îmi pare rău că la o vârstă atât de fragedă trebuie să trăiţi asemenea nedreptăţi. Aceste nedreptăţi vă întăresc, vă călesc, vă pregătesc pentru următoarele JO. Sabrina, ai grijă de mama. Cu siguranţă Los Angeles va fi altfel pentru tine. Ana, fii puternică. Ce nu te doboară te întăreşte. Ai pierdut o luptă, dar nu ai pierdut un război”, a spus Lipă, citată de news.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Mihai Covaliu: „Lupta continuă! Vă rugăm să aveţi încredere în noi”

Mihai Covaliu, preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, a declarat că gimnastele trebuie să aibă încredere că se depun eforturi pentru a se rezolva situaţia.

“Suntem foarte mândri de modul în care aţi concurat. Lupta continuă. Vă rugăm să aveţi încredere în noi, în toţi cei care trebuie să îşi facă datoria în afara sălii de competiţie. Suntem mulţi care lucrăm, inclusiv Nadia Comăneci a pus o presiune fantastică pentru ca nota sportivilor noştri să fie cea meritată. Felicitări pentru modul în care aţi concurat”, a afrmat Covaliu.

România a încheiat, luni, participarea în competiţiile de gimnastică artistică de la Jocurile Olimpice fără medalie. În finala de la sol, Sabrina Maneca Voinea s-a clasat pe locul 5, iar Ana Maria Bărbosu pe poziţia a 4-a, cu aceeaşi notă – 13.700. Pentru nici un minut, Bărbosu a fost medaliată cu bronz, dar o contestaţie la nota lui Jordan Chiles (SUA) i-a adus acesteia locul 3.

Reclamă

Sabrina Maneca Voinea a fost notată iniţial cu 13.700 pentru exerciţiul de la sol, dar antrenorii au depus contestaţie, însă nu s-a modificat nota, încheind pe locul 5.

Care va fi numărul total de medalii câştigate de Team Romania la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:45

Mihaela Cambei, medalie de argint în proba de haltere! România a ajuns la 8 medalii la Jocurile Olimpice de la Paris!

22:35

LIVE TEXTTeam Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 12 | Cătălin Chirilă, start perfect. Mihaela Cambei, foarte aproape de aur

21:57

Victor Becali îl contrazice pe Cristi Borcea în privinţa lui Dinamo: „Problema nu o să fie rezolvată”

21:45

Dinamo şi-a prezentat noua achiziţie! Jucătorul care a trecut pe la Real Madrid a semnat cu „câinii”

21:14

Florin Tănase, prezentat oficial la FCSB! Mesajul clubului patronat de Gigi Becali pentru internaţionalul român!

20:59

Andreea Ana, în recalificări la categoria 53 kg, la Jocurile Olimpice de la Paris!

1 FotoIubita lui Max Verstappen, răvăşitoare la nunta surorii sale. Kelly Piquet a atras toate privirile 2 Sparta Praga – FCSB 1-1. Final dramatic de meci! Cehii au avut gol anulat de VAR în minutul 90+5 3 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 11 | Bianca Ghelber, locul 9 în finala la aruncarea ciocanului 4 FotoSoția lui Joyskim Dawa, anunț despre plecarea fundașului de la FCSB: „Are obiective înalte în viaţă!” 5 Viorel Moldovan nu s-a ferit de cuvinte după Rapid – Sepsi 2-2: „Execrabil”! Mesaj despre Marius Şumudică: „E binevenit” 6 Nicuşor Bancu, primul mesaj după ce tatăl lui s-a sinucis! Ce a postat căpitanul Universităţii Craiova după tragedie
Citește și