Închide meniul

Victor Becali îl contrazice pe Cristi Borcea în privinţa lui Dinamo: „Problema nu o să fie rezolvată”

Bogdan Stănescu Publicat: 7 august 2024, 21:57

Reclamă
Victor Becali îl contrazice pe Cristi Borcea în privinţa lui Dinamo: „Problema nu o să fie rezolvată

Victor Becali îl contrazice pe Cristi Borcea în privinţa lui Dinamo

Victor Becali şi Cristi Borcea / colaj AntenaSport

Victor Becali îl contrazice pe Cristi Borcea în privinţa lui Dinamo. „Leonidas” e extrem de optimist în privinţa noului stadion Dinamo, dar Victor Becali nu îi împărtăşteşte opinia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Becali e de părere că noul stadion, care se va face în Ştefan cel Mare, nu va rezolva problema financiară a „câinilor”.

Victor Becali îl contrazice pe Cristi Borcea în privinţa lui Dinamo: „Problema nu o să fie rezolvată”

Toată lumea la Dinamo spune: «Domne, când va fi stadionul…». De parcă stadionul ăla e o matriță de bani. Stadionul nu e al lui Dinamo, îl va folosi, dar ce o să se întâmple?

O să fie alte condiții, ok, dar problema lui Dinamo nu o să fie rezolvată. Domne, nu mai trebuie să vină niciun investitor, că are stadion nou… De parcă trage stadionul bani la xerox!

Va fi o creștere, se vor face abonamente în plus, dar credeți că se salvează Dinamo cu 1-2.000 de abonamente în plus? Stadionul se umple dacă joci cu FCSB, cu Rapid. Dacă joci cu CFR nu se mai umple. Va fi un plus, dar nu va fi suficient”, a declarat Victor Becali pentru gsp.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Cristi Borcea a exultat după ce a auzit că Dinamo va avea un nou stadion!

Cristi Borcea a exultat după ce a auzit că Dinamo va avea un nou stadion, anunţând că decizia guvernului e cel mai bun lucru care s-a întâmplat la clubul din Ştefan cel Mare după Revoluţie.

Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construirea unei arene multifuncţionale, al cărei beneficiar va fi Clubul Sportiv Dinamo Bucureşti. Arena va avea peste 25.000 de locuri.

„Credeam că se face stadionul, da. E cea mai mare realizare din ultimii 34 de ani. Se face sigur! De Dinamo nu vorbesc (n.r. de echipă).

Reclamă

După mulți ani, trăim și noi satisfacția de a merge la EURO. A venit și băiatul meu la meci, din America. Mergem la EURO, da. Cel mai important este să ieșim din grupe”, a spus Borcea, la Arena Naţională.

„Am prieteni și oameni care vor să susțină Dinamo, dar când se va face stadionul. Când vor începe să pună buldozerele, atunci se va creiona un Dinamo frumos. Fără infrastructură, fără emulație, nu există nimic.

Stadionul Dinamo e cel mai urât și cel mai vechi stadion din România. Priviți la Craiova, la Rapid, la Sibiu”, spunea Borcea, cu un an în urmă.

Dinamo va avea un nou stadion

Stadionul va avea 25.059 de locuri, iar stadionul va fi dimensionat în conformitate cu cerinţele aplicabile prin regulamentul de acreditare UEFA pentru nivelul 4, îndeplinind inclusiv exigenţele superioare acestui standard.

Prin proiect, se prevede şi realizarea unui spaţiu expoziţional, care va găzdui evenimente culturale, expoziţii temporare, precum şi o expoziţie permanentă în care vor fi expuse trofeele clubului, precum şi a unui heliport în vederea aterizării aeronavelor SMURD, cu acces către Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca.

Suprafaţa desfăşurată totală a arenei este de 66.716 mp, durata de execuţie este de 25 luni, iar valoarea totală a investiţiei este estimată la suma de 854.573.000 lei (827.893.000 lei, valoare finanţată de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei prin Programul naţional de construcţii de interes public sau social derulat de Compania Naţională de Investiţii, şi 26.680.000 lei, valoare finanţată de Ministerul Afacerilor Interne, prin Clubul Sportiv Dinamo Bucureşti).

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:53

Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 13 | Emoţii la canoe! Alina Rotaru-Kottman luptă în finală la săritura în lungime

23:50

Ce a scris site-ul oficial al Jocurilor Olimpice despre Mihaela Cambei, după ce românca a devenit vicecampioană olimpică!

23:36

Mihaela Cambei, prima reacţie după ce a cucerit medalia de argint la Jocurile Olimpice 2024: „Am zis ori la bal, ori la spital”

23:26

Reacţia COSR după ce Mihaela Cambei a cucerit argintul la haltere şi a adus a opta medalie pentru România la Jocurile Olimpice!

23:20

Povestea uriaşă a Mihaelei Cambei: a prins putere de mică, în gospodăria de la ţară! Acum şi-a împlinit marele vis

23:02

Cine e Mihaela Valentina Cambei, halterofila de argint a României! Românca a devenit vicecampioană olimpică la 21 de ani

1 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 12 | Cătălin Chirilă, start perfect. Mihaela Cambei a cucerit argintul la haltere 2 FotoSoția lui Joyskim Dawa, anunț despre plecarea fundașului de la FCSB: „Are obiective înalte în viaţă!” 3 FotoSimone Biles, reacţie categorică despre gestul „dezgustător” făcut alături de Jordan Chiles: „Totul ţine de sportivitate!” 4 Gigi Becali s-a descătuşat după „furtul” de la gimnastică: „Râd de noi, suntem săraci!”. Ce a spus despre boicotul lui Ciolacu 5 „Istvan Kovacs a făcut-o din nou!” Jose Mourinho, exasperat de arbitrul român. Ce s-a întâmplat după numai 10 minute 6 Ce se întâmplă în F1 în timpul vacanței de vară. Explicaţiile lui Adrian Georgescu
Citește și