Închide meniul

Sorana Cîrstea s-a operat şi ratează tot restul sezonului! Mesajul lui Sori de pe patul de spital

Dan Roșu Publicat: 8 august 2024, 13:23

Reclamă
Sorana Cîrstea s-a operat şi ratează tot restul sezonului! Mesajul lui Sori de pe patul de spital

Sorana Cîrstea s-a operat şi ratează tot restul sezonului

Sorana Cîrstea, operată - Instagram Sorana Cîrstea

Sorana Cîrstea s-a operat şi ratează tot restul sezonului. După un an cu 12 victorii şi 16 eşecuri, Sori şi medicii au luat decizia că doar o operaţie îi va rezolva problemele la picior jucătoarei de 34 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Semifinala de la Dubai este cel mai bun rezultat din acest sezon, în care la turneele de Grand Slam nu a trecut de primul tur. Acum, ea ne anunţă că va reveni abia în 2025, după operaţia suferită la Madrid.

Sorana Cîrstea s-a operat şi ratează tot restul sezonului

„Au fost mai mult de şase luni în care m-am luptat cu o durere severă la picior. După ce am încercat orice, fără niciun rezultat sau îmbunătăţire a stării, doctorii mei şi eu am decis că e cazul să mă operez.

Vestea bună este că totul a decurs perfect, dar vestea proastă este că voi lipsi tot restul sezonului. Vreau să le mulţumesc tuturor pentru ajutor şi ne vedem în 2025″, e mesajul Soranei, pe Instagram.

Reclamă
Reclamă 4

Sorana Cîrstea: De 30 de ani nu se investeşte

Sorana Cîrstea a postat un mesaj pe Instagram în care denunţă faptul că de 30 de ani nu se investeşte şi nu se creează niciun fel de condiţie pentru sportul românesc. ea spune că, deşi nu cer, sportivii sunt folosiţi în scop de câştiguri politice.

„Toţi se bucură şi se mândresc în momentul în care un sportiv român atinge o performanţă. Din păcate, de 30 de ani nu se investeşte şi nu se creează niciun fel de condiţie pentru sportul românesc. Am ajuns să ne bucurăm şi să trăim extazul din excepţii, din unice performanţe nefireşti. La fiecare întrecere suntem ,,David” împotriva lui Goliat. Ţări mult mai mici sau mai puţin dezvoltate decât a noastră au înţeles faptul că sportul este cea mai bună carte de vizită prin care un popor îşi creează o identitate la nivel global.

În ceea ce priveşte orice sport din România, condiţiile de antrenament sunt deplorabile, poate chiar umilitoare. Este o mândrie momentul în care un sportiv român câştigă o medalie la Jocurile Olimpice sau atinge un rezultat bun la un Grand Slam, aducând o bucurie de nedescris la nivel naţional. Însă aceste rezultate reprezintă cel mult 1%, mai exact ceea ce se vede. Ceea ce nu se vede este ascuns, existând zeci de mii de poveşti crunte care stau în spatele acestor rezultate.

Reclamă

Nu cerem, dar suntem folosiţi în scop de câştiguri politice. După toate pozele şi felicitările, toţi dispar şi se mai întorc abia după 4 ani, când mai are loc o nouă “anomalie” fericită.

Din păcate, de la mediul politic nu mai avem aşteptări de mult timp, pentru că au trecut 35 de ani şi tot ce mai există sunt pozele. Primim mult mai mult ajutor de la sponsori privaţi, care răsar timid şi le mulţumim pentru acest singur sprijin. În acest paragraf nu vorbim despre tenis, noi fiind privilegiaţi în comparaţie cu 99% din atleţii din România.

Noi ne descurcăm într-un fel sau altul, astfel că ceea ce încerc să punctez reprezintă celelalte zeci de federaţii. Suntem o ţară mare, cu o barcă mică, iar în câţiva ani (nu decenii) o să ne rămână doar un colac de salvare.

Nu mă aştept să se schimbe ceva, însă având câteva mii de meciuri cu steagul României pe tabela, consider că am câştigat dreptul de a spune lucrurilor pe nume.

Aş încheia prin a repeta că nu solicit nimic personal, dar nu mă feresc să spun că le mulţumesc tuturor sportivilor din acea barcă şi a celor zeci de mii de tineri care au fost scufundaţi din cauza condiţiilor locale, înainte de a ajunge la debarcader!”, a scris Sorana Cîrstea pe Instagram.

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:52

Mircea Rednic ştie ce îi lipseşte ca să i se facă statuie la Arad: „Mă duc şi bat la uşă la Primărie ca să îmi facă un bust!”

20:49

Egipt – Maroc 0-6, în finala mică de la Jocurile Olimpice! Nimeni nu se aștepta la un asemenea scor!

20:13

Corvinul – Astana, 21:00, LIVE TEXT. Echipa lui Florin Maxim „atacă” play-off-ul Conference League

20:06

A gândit coregrafia „Cinei cea de Taină” şi acum trece prin momente crunte! S-a dus direct la Parchetul din Paris

20:03

Maccabi Petah Tikva – CFR Cluj LIVE SCORE (21:00). Echipa lui Dan Petrescu ţinteşte play-off-ul Conference League. Echipele

19:50

Annaliese Drăgan a ratat finala probei de gimnastică ritmică de la Jocurile Olimpice! S-a clasat pe locul 21, în calificări

1 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 12 | Cătălin Chirilă, start perfect. Mihaela Cambei a cucerit argintul la haltere 2 FotoSoția lui Joyskim Dawa, anunț despre plecarea fundașului de la FCSB: „Are obiective înalte în viaţă!” 3 FotoSimone Biles, reacţie categorică despre gestul „dezgustător” făcut alături de Jordan Chiles: „Totul ţine de sportivitate!” 4 FotoDavid Popovici, prima imagine din vacanţă! Cum s-a pozat medaliatul cu aur şi bronz de la Jocurile Olimpice: „Ei nici nu ştiu” 5 Gigi Becali s-a descătuşat după „furtul” de la gimnastică: „Râd de noi, suntem săraci!”. Ce a spus despre boicotul lui Ciolacu 6 Ce se întâmplă în F1 în timpul vacanței de vară. Explicaţiile lui Adrian Georgescu
Citește și