Închide meniul

Denis Alibec a semnat cu Farul! Lovitură uriaşă reuşită de Gică Hagi pe piaţa transferurilor!

Bogdan Stănescu Publicat: 8 august 2024, 13:45

Reclamă
Denis Alibec a semnat cu Farul! Lovitură uriaşă reuşită de Gică Hagi pe piaţa transferurilor!

Denis Alibec a semnat cu Farul! Lovitură uriaşă reuşită de Gică Hagi pe piaţa transferurilor!

Denis Alibec, într-un meci pentru Farul / Profimedia Images

Denis Alibec a semnat cu Farul! Atacantul naţionalei se întoarce la echipa patronată de Gică Hagi, cu care a cucerit campionatul în sezonul 2022-2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vârstă de 33 de ani, Denis Alibec este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 700.000 de euro.

Denis Alibec a semnat cu Farul! Lovitură uriaşă reuşită de Gică Hagi pe piaţa transferurilor!

Potrivit fanatik.ro, Denis Alibec a semnat contractul cu Farul Constanţa şi va fi atacantul pe care Gică Hagi se va baza în acest sezon.

„Am vorbit, mai așteptăm, trebuie să vină un răspuns. Depinde de el. Dacă el dorește și nu are nimic altceva, o să încercăm să-l aducem. Suntem dependenți de prioritățile lui, dar ni-l dorim foarte mult”, declara Gică Hagi, într-o conferinţă de presă.

În cele 21 de meciuri adunate în sezonul precedent pentru Muaither, în campionat, Denis Alibec a marcat cinci goluri şi şi-a trecut în cont şi patru pase decisive.

Reclamă
Reclamă 4

Ce spunea Gică Hagi despre Denis Alibec după Farul – Poli Iaşi 2-0

„Rivaldinho și Iancu sunt doi jucători care și-au dorit să vină la Farul, sunt foarte serioși cu mine și dau tot ce au ei mai bun. D-asta să nu aibă niciun dubiu suporterii. Ei dau tot ce au mai bun, atât cât au și cât pot să facă.

Chiar dacă lucrurile au mers bine, o să încercăm să-l aducem pe Alibec, să semneze pentru Farul, chiar dacă trebuie să bag mâna adânc în buzunar, să găsesc soluție”, a spus Gică Hagi după victoria cu Poli Iaşi.

Denis Alibec a fost dorit şi de Gigi Becali la FCSB, dar a ales Farul

Gigi Becali l-a dorit pe Denis Alibec la FCSB, dar atacantul naţionalei preciza că în România va evolua doar pentru Farul. Alibec are o relaţie specială cu Gică Hagi. De altfel, la meciul de retragere al Generaţiei de Aur, Denis Alibec a venit îmbrăcat într-un tricou al lui Hagi.

Reclamă

Becali i-a ratat atât pe Louis Munteanu, care a semnat cu CFR Cluj, cât şi pe Denis Alibec, care a ales să meargă la Farul. Alibec a evoluat în trecut pentru FCSB, dar experienţa la roş-albaştri nu a fost cea pe care şi-o dorea.

Avem nevoie de un atacant, fie că e Louis Munteanu, fie că e Alibec. Denis a zis că e supărat, că au plâns mama și bunica lui când el a plecat de la FCSB. Eu nici nu mai țin minte. Să zică mersi! Dacă nu plângeau, o ținea pe jocuri pe calculator, nu își revenea.

Despre Tănase, pot să vă zic sigur că nu rămâne acolo. Ar avea oferte din Rusia, dacă nu îi dau 100.000, nu se duce. Probabil va veni la noi. Tănase, încă doi atacanți, negociem și cu un fundaș central, poate un fundaș stânga, să vedem cu Kiki, de șase luni este discuția, dar nu am vrut să discut”, declara Gigi Becali despre atacantul naţionalei.

 

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:54

Ovidiu Hațegan, delegat la finala masculină de fotbal de la Jocurile Olimpice! Anunțul oficial

18:39

Pepe și-a anunțat retragerea din fotbal! A agățat ghetele în cui la 41 de ani, după o carieră plină de trofee

18:33

Sabrina Voinea şi Ana Maria Bărbosu au ratat premiul de la Ion Ţiriac, dar vor primi o sumă uriaşă după „furtul” de la Paris

18:09

VideoAntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 8 august 2024

17:57

Caz incredibil la Jocurile Olimpice! O sportivă din SUA a primit nota ZERO la Paris! Ce s-a întâmplat la proba de sărituri în apă

17:52

„Putem să ne calificăm în Liga Campionilor” Florin Tănase, prima reacție după ce a revenit la FCSB! Ce le-a transmis suporterilor

1 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 12 | Cătălin Chirilă, start perfect. Mihaela Cambei a cucerit argintul la haltere 2 FotoSoția lui Joyskim Dawa, anunț despre plecarea fundașului de la FCSB: „Are obiective înalte în viaţă!” 3 FotoSimone Biles, reacţie categorică despre gestul „dezgustător” făcut alături de Jordan Chiles: „Totul ţine de sportivitate!” 4 FotoDavid Popovici, prima imagine din vacanţă! Cum s-a pozat medaliatul cu aur şi bronz de la Jocurile Olimpice: „Ei nici nu ştiu” 5 Gigi Becali s-a descătuşat după „furtul” de la gimnastică: „Râd de noi, suntem săraci!”. Ce a spus despre boicotul lui Ciolacu 6 Ce se întâmplă în F1 în timpul vacanței de vară. Explicaţiile lui Adrian Georgescu
Citește și