Închide meniul

„A fost plecat la cules de porumb!” Dezvăluiri uluitoare din viața lui Ionuț Luțu! Cum a făcut bani aghiotantul lui Gigi Becali

Alex Ioniță Publicat: 9 august 2024, 18:04

Reclamă
„A fost plecat la cules de porumb! Dezvăluiri uluitoare din viața lui Ionuț Luțu! Cum a făcut bani aghiotantul lui Gigi Becali

"A fost plecat, la cules de porumb!" Dezvăluiri uluitoare din viața lui Ionuț Luțu!

Ionuţ Luţu, pe Arena Naţională - Hepta

Ionel Dănciulescu a făcut dezvăluiri uluitoare din viața lui Ionuț Luțu, aghiotantul lui Gigi Becali. Fostul jucător de la Dinamo a vorbit despre viața „Micului Hagi”, înainte ca acesta să ajungă în lumea fotbalului de seniori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionel Dănciulescu a fost coleg cu Ionuț Luțu la Slatina, în perioada junioratului. De asemenea, la acea echipă se mai aflau și Claudiu Niculescu, Ovidiu Burcă sau Augustin Chiriță, care au ajunt nume importante în fotbalul românesc.

„A fost plecat, la cules de porumb!” Dezvăluiri uluitoare din viața lui Ionuț Luțu!

Ionel Dănciulescu a povestit că, în perioada junioratului, Ionuț Luțu a avut și alte preocupări, înafară de fotbal. „Danciu” a spus că fostul său coleg a fost plecat în străinătate, la cules de porumb, pentru a face rost de bani.

„El după Revoluție a plecat în Iugoslavia să muncească, din câte știu… La porumb, la cules de porumb, ceva. Plecau din România în Iugoslavia la cules de porumb, probabil că adunau de prin sate oameni care să facă asta și s-a dus și el, asta o știu sigur”, a spus Ionel Dănciulescu, în cadrul unui podcast.

Chiar dacă a plecat de jos, Ionuț Luțu a devenit un fotbalist important în România, dar a avut și o serie de aventuri în străinătate.

Reclamă
Reclamă 4

După ce s-a retras, acesta a devenit aghiotantul lui Gigi Becali. În prezent, patronul de la FCSB are o încredere deplină în Ionuț Luțu.

Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu

Au apărut dezvăluiri savuroase despre Ionuţ Luţu. Fostul mijlocaş Augustin Chiriţă a oferit detalii „picante” despre cel alături de care şi-a făcut junioratul la Slatina.

Ionuţ Luţu a fost poreclit „Micul Hagi” pentru calităţile pe care le avea. În 1998 a plecat de la Universitatea Craiova la Galatasaray, acolo unde mai erau trei români: Gică Hagi, Gică Popescu şi Adrian Ilie. A făcut însă mai mult show în afara terenului.

Reclamă

„Luțu, după părerea mea, a fost un jucător înzestrat de Dumnezeu cu foarte multe calități. Toți știm că i se spunea «Hagi Luțu». Eu nu am apucat să îl văd prea mult pe Gicu Dobrin, nu am apucat să îl văd prea mult pe Ilie Balaci. Dar am fost coechipier cu Luțu.

În cabina telefonică putea să te dribleze. Am fost în aceeași clasă în liceu. El a fost mai mult cu fotbalul, nu cu cartea. Pe mine m-a înzestrat Dumnezeu la limba franceză. Se mai întâmpla când îl ridica în picioare să vorbeasă, doar să mimeze din gură, eu din spate mai spuneam în franceză.

La Galatasaray, i-a dat clubul o mașină, un Fiat. Știți cum e în Turcia, ai intrat primul în intersecție, te duci. El a intrat în sensul giratoriu, nu știa ce să facă şi a lovit mașina. S-a dus la club și i-au reparat-o. A doua oară când s-a întâmplat, i-au zis: «Ia și tu și citește regulile de circulație de aici, singur o repari de acum».

Aveam un meci, când ne-am dus de la Craiova la Constanța cu trenul, nici nu am simțit cum au trecut 5-6 ore. S-a apucat el să ne povestească de la Galatasaray, nici nu am realizat cum a trecut timpul. E unicat. Nu a valorificat talentul pe care l-a avut”, a declarat Augustin Chiriţă pentru gsp.ro.

Luţu nu a confirmat la Galatasaray şi s-a întors la Craiova. A ajuns apoi la Steaua, în 1999. În prezent, Ionuţ Luţu este omul de încredere al lui Gigi Becali. Mai mult decât atât, îi este şi şofer patronului de la FCSB.

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:30

Suma uriaşă pe care Dan Şucu ar trebuie să i-o plătească lui Neil Lennon dacă îl dă afară de la Rapid: „E un rechin!”

18:13

Ce notă a primit Horațiu Moldovan, după ce a fost titular în Atletico – Juventus 2-0. Românul i-a impresionat pe specialiști

17:57

Andrea Compagno a reușit o „dublă” în China! Fostul atacant de la FCSB are cifre de senzație la Tianjin Tiger

17:41

Americanii atacă la TAS medalia de bronz câştigată de Ana Maria Bărbosu: „A doua eroare a fost în timpul procesului”

17:29

Pentru câte milioane de euro poate pleca Ionuț Radu de la Inter! Anunțul făcut de italieni

17:10

UEFA a decis cine va arbitra FCSB – Sparta Praga! Brigadă din Danemarca la meciul de pe stadionul „Steaua”

1 VIDEOFC Porto – Gil Vicente 3-0. Start perfect de sezon pentru „dragoni”. Show total în Liga Portugal, live în AntenaPLAY 2 Team Romania la Jocurile Olimpice – ziua 15 | Cătălina Axente, învinsă la lupte libere! Incze, eșec în recalificări 3 Gloria Buzău – Rapid 1-1. Neil Lennon, fără victorie pe banca rapidiştilor. Criză uriaşă în Giuleşti. Budescu, gol din penalty 4 Gigi Becali i-a găsit rapid înlocuitor lui Alexandru Musi: „Gata!”. Decizia luată de patronul FCSB 5 NEWS ALERTTAS a dat decizia! Ana Maria Bărbosu a câştigat medalia de bronz. Anunţul făcut de Federaţia Română de Gimnastică 6 Ce notă a primit Florinel Coman după debutul oficial la Al-Gharafa! „Mbappe de România”, peste Joselu
Citește și