Închide meniul

Dezvăluiri savuroase despre Ionuţ Luţu: „A intrat în sensul giratoriu, nu știa ce să facă şi a lovit mașina!”. Prin ce a trecut până să devină şoferul lui Gigi Becali

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 ianuarie 2023, 13:29

Dezvăluiri savuroase despre Ionuţ Luţu: „A intrat în sensul giratoriu, nu știa ce să facă şi a lovit mașina!. Prin ce a trecut până să devină şoferul lui Gigi Becali

Ionuţ Luţu se confruntă cu probleme de sănătate

Gigi Becali, alături de Ionuţ Luţu în maşină/ Antena Sport

  • Moment fabulos cu Ionuţ Luţu
  • Prin ce a trecut aghiotantul lui Gigi Becali

Au apărut noi dezvăluiri savuroase despre Ionuţ Luţu. Fostul mijlocaş Augustin Chiriţă a oferit detalii „picante” despre cel alături de care şi-a făcut junioratul la Slatina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuţ Luţu a fost poreclit „Micul Hagi” pentru calităţile pe care le avea. În 1998 a plecat de la Universitatea Craiova la Galatasaray, acolo unde mai erau trei români: Gică Hagi, Gică Popescu şi Adrian Ilie. A făcut însă mai mult show în afara terenului.

Dezvăluiri savuroase despre Ionuţ Luţu

Luțu, după părerea mea, a fost un jucător înzestrat de Dumnezeu cu foarte multe calități. Toți știm că i se spunea «Hagi Luțu». Eu nu am apucat să îl văd prea mult pe Gicu Dobrin, nu am apucat să îl văd prea mult pe Ilie Balaci. Dar am fost coechipier cu Luțu.

Reclamă

În cabina telefonică putea să te dribleze. Am fost în aceeași clasă în liceu. El a fost mai mult cu fotbalul, nu cu cartea. Pe mine m-a înzestrat Dumnezeu la limba franceză. Se mai întâmpla când îl ridica în picioare să vorbeasă, doar să mimeze din gură, eu din spate mai spuneam în franceză.

La Galatasaray, i-a dat clubul o mașină, un Fiat. Știți cum e în Turcia, ai intrat primul în intersecție, te duci. El a intrat în sensul giratoriu, nu știa ce să facă şi a lovit mașina. S-a dus la club și i-au reparat-o. A doua oară când s-a întâmplat, i-au zis: «Ia și tu și citește regulile de circulație de aici, singur o repari de acum».

Reclamă

Aveam un meci, când ne-am dus de la Craiova la Constanța cu trenul, nici nu am simțit cum au trecut 5-6 ore. S-a apucat el să ne povestească de la Galatasaray, nici nu am realizat cum a trecut timpul. E unicat. Nu a valorificat talentul pe care l-a avut„, a declarat Augustin Chiriţă pentru gsp.ro.

Luţu nu a confirmat la Galatasaray şi s-a întors la Craiova. A ajuns apoi la Steaua, în 1999. În prezent, Ionuţ Luţu este omul de încredere al lui Gigi Becali. Mai mult decât atât, îi este şi şofer patronului de la FCSB.

Ionuţ Luţu a anunţat cum e să fii aghiotantul lui Gigi Becali

Ionuţ Luţu a vorbit despre episodul în care era a fost pus de Gigi Becali să strângă resturile rămase în faţa LPF, după ce acesta rupsese un contract în faţa ziariştilor.

Reclamă 4 / 0/3

Am citit şi eu prin presă că aş fi fost umilit de domnul Becali, după ce mi-a spus să iau acele hârtii de pe jos. Vreau să vă spun că nu e aşa, e o exagerare.

Cine nu-l cunoaşte pe şefu’ nu are de unde să ştie cum e dânsul. A făcut doar o glumă. Eu sunt angajatul domnului Becali de 10 ani, mă simt excelent alături de dumnealui.

Fac absolut tot ce-mi cere, pentru că sunt la serviciu, dar, vă repet, nu se pune problema unei umilinţe. Domnul Becali e un suflet mare şi, aşa cum spuneam, dacă nu-l cunoşti nu ai cum să ştii cum e”, a declarat Ionuţ Luţu, în 2020.

Gigi Becali a rupt un act adiţional la contractul dintre Ligă şi deţinătorii de drepturi TV, iar apoi l-a chemat pe Ionuţ Luţu să facă curăţenie.

Băi, Luţule, vino aici şi vă curăţenie, că o să vină DNA-ul să ne dea amendă, că de ce am făcut mizerie în faţa… după ne dă amendă”, a spus Gigi Becali la LPF.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”