Închide meniul

Florinel Coman a debutat oficial la Al-Gharafa! „Mbappe” a fost titularizat în duelul cu Al-Khor

Alex Ioniță Publicat: 9 august 2024, 21:21

Reclamă
Florinel Coman a debutat oficial la Al-Gharafa! „Mbappe a fost titularizat în duelul cu Al-Khor

Florinel Coman a debutat oficial la Al-Gharafa!

Florinel Coman / Instagram Al-Gharafa

Florinel Coman a debutat oficial la Al-Gharafa! Tehnicianul formației din Qatar a contat pe serviciile lui Florinel Coman încă din primul minut al duelului cu Al-Khor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel a fost introdus în partea stângă a unui 4-2-3-1, care l-a avut ca atacant central pe Joselu, care a făcut spectacol la Real Madrid, în sezonul trecut.

Florinel Coman a debutat oficial la Al-Gharafa!

Echipele de start în Al-Khor – Al-Gharafa:

Al-Khor: Kone – Rhaili, Semedo, Radwan – Mawla, Ali Saei, Yehia Mednay, Zaghbani – Hanni, Hussein, Boli

Rezerve: Shaibah, Ali, Al Hasia, Massad, Hassan, Ahmed, Elfadil, Al Mohanadi, Nader

Reclamă
Reclamă 4

Al-Gharafa: Ababacar – Surag, Soo Jang, Sano, Fadlalla – Madibo, Diaz – Coman, Sassi, Hamed – Joselu

Rezerve: Addani, Hassan, Y. Hassan, Traore, Yousif, Sudermanto, Ahmed, Khaled, Boussafi, Alaaeldin.

Florinel Coman a fost vândut de Gigi Becali la Al-Gharafa în schimbul sumei de 5,25 milioane de euro. „Mbappe” a marcat deja un gol pentru noua sa echipă, din lovitură liberă, într-un meci amical cu Apollon Limasol.

Reclamă

Totuși, meciul cu Al-Khor este primul meci oficial pe care Florinel Coman l-a jucat în tricoul echipei din Qatar.

Al-Gharafa „forţează” grupele Ligii Campionilor Asiei cu un atac stelar! Florinel Coman, coleg cu un fost star de la Real Madrid

Al-Gharafa „forţează” grupele Ligii Campionilor Asiei cu un atac stelar! Joselu (34 de ani) s-a alăturat clubului din Qatar. Joselu a fost aşteptat cu flori pe aeroport de către reprezentanţii lui Al-Gharafa. De aceeaşi primire a avut parte şi Florinel Coman.

Al-Gharafa o va întâlni în data de 13 august, în calificările pentru Liga Campionilor Asiei, pe câştigătoarea duelului dintre Sepahan FC (Iran) şi Shabab Al Ahli Dubai (Emiratele Arabe Unite). Sepahan şi Shabab Al Ahli Dubai se vor duela în data de 6 august.

Dacă va reuşi să treacă de această confruntare, echipa lui Coman se va duela în finala pentru Liga Campionilor Asiei cu învingătoarea dintre Shandong Taishan şi Bangkok United.

Florinel Coman are şansa, odată cu acest transfer uriaş în Qatar, să facă senzaţie în competiţia în care au putut fi văzuţi, sezonul trecut, Cristiano Ronaldo, Sadio Mane, Sergej Milinkovic-Savic, dar şi antrenorii Dan Petrescu şi Cosmin Olăroiu. Dan Petrescu o antrena atunci pe echipa sud-coreeană Jeonbuk. Cosmin Olăroiu era la aceeaşi echipă pe care o antrenează şi în prezent, Al Sharjah, din Emiratele Arabe Unite.

Florinel Coman a fost prezentat oficial de Al-Gharafa pe data de 8 iulie. Oficialii formației din Qatar i-au dedicat un material video de senzație românului.

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:26

Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 16 | Delvine Relin Meringor, locul 7 la maraton. Joan Melly nu a încheiat cursa

11:15

Cum vrea să o convingă Nadia Comăneci pe Sabrina Voinea să continue în gimnastică! Anunţ despre medalia pe care i-o va oferi

11:02

George Pușcaș pleacă de la Genoa! Clubul italian a acceptat oferta pentru atacantul român

10:52

„E nebunie!” Reacţie dură după ce Ianis Hagi a fost trimis la echipa a doua a lui Rangers: „E prea târziu pentru asta!”

10:20

Când revine Octavian Popescu pe teren la FCSB! Anunţul făcut înaintea returului cu Sparta Praga: „Nu sunt probleme!”

10:08

Ana Bărbosu, mesaj superb pentru Sabrina Voinea și Jordan Chiles, după decizia TAS: „Acesta este visul meu”

1 VIDEOFC Porto – Gil Vicente 3-0. Start perfect de sezon pentru „dragoni”. Show total în Liga Portugal, live în AntenaPLAY 2 Team Romania la Jocurile Olimpice – ziua 15 | Cătălina Axente, învinsă la lupte libere! Incze, eșec în recalificări 3 Gloria Buzău – Rapid 1-1. Neil Lennon, fără victorie pe banca rapidiştilor. Criză uriaşă în Giuleşti. Budescu, gol din penalty 4 Gigi Becali i-a găsit rapid înlocuitor lui Alexandru Musi: „Gata!”. Decizia luată de patronul FCSB 5 NEWS ALERTTAS a dat decizia! Ana Maria Bărbosu a câştigat medalia de bronz. Anunţul făcut de Federaţia Română de Gimnastică 6 Ce notă a primit Florinel Coman după debutul oficial la Al-Gharafa! „Mbappe de România”, peste Joselu
Citește și