Închide meniul

Florinel Coman a marcat primul gol pentru Al Gharafa! Execuţie perfectă din lovitură liberă

Publicat: 31 iulie 2024, 22:04

Reclamă
Florinel Coman a marcat primul gol pentru Al Gharafa! Execuţie perfectă din lovitură liberă

Florinel Coman a marcat primul gol pentru Al Gharafa! Execuţie perfectă din lovitură liberă

Instagram Al Gharafa

Florinel Coman a marcat primul gol pentru Al Gharafa! „Mbappe de România”  a marcat cu o execuţie perfectă din lovitură liberă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arabii nu au de ce să regrete cele peste 5 milioane de euro pe care i le-au plătit lui Gigi Becali. Coman a lovit pentru prima dată pentru noua sa echipă.

Florinel Coman a marcat primul gol pentru Al Gharafa! Execuţie perfectă din lovitură liberă

Florinel Coman şi-a salvat echipa de la înfrângere în partida cu ciprioţii de la Apolon. Fostul golgheter al României a marcat în minutul 50 cu o execuţie perfectă din lovitură liberă. Coman a ajuns în această vară la Al Gharafa, după ce arabii i-au plătit peste 5 milioane de euro lui Becali.

Al-Gharafa „forţează” grupele Ligii Campionilor Asiei cu un atac stelar! Florinel Coman, coleg cu un fost star de la Real Madrid

Al-Gharafa „forţează” grupele Ligii Campionilor Asiei cu un atac stelar! Joselu (34 de ani) s-a alăturat clubului din Qatar. Joselu a fost aşteptat cu flori pe aeroport de către reprezentanţii lui Al-Gharafa. De aceeaşi primire a avut parte şi Florinel Coman.

Reclamă
Reclamă 4

Al-Gharafa o va întâlni în data de 13 august, în calificările pentru Liga Campionilor Asiei, pe câştigătoarea duelului dintre Sepahan FC (Iran) şi Shabab Al Ahli Dubai (Emiratele Arabe Unite). Sepahan şi Shabab Al Ahli Dubai se vor duela în data de 6 august.

Dacă va reuşi să treacă de această confruntare, echipa lui Coman se va duela în finala pentru Liga Campionilor Asiei cu învingătoarea dintre Shandong Taishan şi Bangkok United.

Florinel Coman are şansa, odată cu acest transfer uriaş în Qatar, să facă senzaţie în competiţia în care au putut fi văzuţi, sezonul trecut, Cristiano Ronaldo, Sadio Mane, Sergej Milinkovic-Savic, dar şi antrenorii Dan Petrescu şi Cosmin Olăroiu. Dan Petrescu o antrena atunci pe echipa sud-coreeană Jeonbuk. Cosmin Olăroiu era la aceeaşi echipă pe care o antrenează şi în prezent, Al Sharjah, din Emiratele Arabe Unite.

Reclamă

Florinel Coman a fost prezentat oficial de Al-Gharafa în data de 8 iulie. Oficialii formației din Qatar i-au dedicat un material video de senzație românului.

Gigi Becali a dat o adevărată lovitură odată cu transferul lui „Mbappe de România”. FCSB primeşte suma de 5,25 milioane de euro, în schimbul vedetei sale.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:55

Cine e Maccabi Petah Tikva, adversara CFR-ului din turul 3 preliminar al UEFA Conference League

22:54

Neman Grodno- CFR Cluj 0-5. Ardelenii au făcut spectacol în Ungaria! Dan Petrescu, în turul 3 preliminar al Conference League

22:53

Promisiunea pe care i-a făcut-o rectorul Universităţii din Bucureşti lui David Popovici, după ce campionul olimpic a cerut bazine

22:49

Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 7 | Trei echipaje la canotaj luptă pentru medalie. Atleţii români intră în concurs

22:20

Simone Biles a depăşit-o pe Nadia Comăneci, după finala la individual compus de la JO 2024! Prestaţie uluitoare la Paris

22:11

Rijeka – Corvinul Hunedoara 1-0. Hunedorenii au fost eliminaţi din Europa League. Sergiu Buş a ratat un penalty!

1 VIDEO & FOTOMaccabi Tel Aviv – FCSB 0-1. Baeten, eroul campioanei României. FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor 2 FotoAnunţul fiului lui Ion Ţiriac după ce David Popovici a cerut noi bazine de înot şi investiţii mult mai mari în sportul românesc! 3 FotoCe au spus ungurii când au auzit de cadoul pe care Ion Ţiriac i l-a făcut lui David Popovici. Cât câştigă maghiarii pentru un aur 4 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 5 | Popovici, bronz la 100 m liber! Bernie Szocs a ratat calificarea în sferturi 5 FotoAlarmă pentru miliardarul Ion Ţiriac, după cadou uriaş promis lui David Popovici. Elisabeta Lipă e sigură: „O să aibă surprize!” 6 David Popovici a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber în cea mai rapidă finală din istorie
Citește și