Închide meniul

Mircea Rednic, atac la Dorinel Munteanu după UTA – Oţelul Galaţi: „Ne-au stricat terenul. Au jucat bufa-bufa”

Alex Masgras Publicat: 10 august 2024, 21:55

Reclamă
Mircea Rednic, atac la Dorinel Munteanu după UTA – Oţelul Galaţi: „Ne-au stricat terenul. Au jucat bufa-bufa

Mircea Rednic, atac la Dorinel Munteanu după UTA - Oţelul Galaţi: "Ne-au stricat terenul. Au jucat bufa-bufa"

Mircea Rednic / Profimedia

Mircea Rednic a lansat un atac la adresa lui Dorinel Munteanu după UTA – Oţelul Galaţi. Arădenii au obţinut un rezultat de egalitate în prelungiri, atunci când Joao Pedro a marcat dintr-un penalty în minutul 90+7. Gălăţenii au rămas pe primul loc, în timp ce UTA a urcat pe loc de play-off pentru moment.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Rednic, antrenorul celor de la UTA, a trăit la intensitate maximă partida din etapa a cincea cu Oţelul Galaţi. Încântat pentru punctul obţinut pe final, Rednic îşi dorea cele trei puncte.

Mircea Rednic, atac la Dorinel Munteanu după UTA – Oţelul Galaţi: „Ne-au stricat terenul. Au jucat bufa-bufa”

Pe Mircea Rednic l-au deranjat declaraţiile date de Dorinel Munteanu, de la finalul partidei. Antrenorul gălăţenilor a susţinut că echipa sa merita victoria, în timp ce antrenorul de la UTA i-a acuzat că i-au „stricat” gazonul pe partea unde s-au apărat şi că au jucat teatru:

„Am trăit cu intensitate maximă, mai ales la ocaziile pe care le-am avut. Ei în afară de gol au mai avut o ocazie. Cu toate că m-a susrprins declaraţia lui Dorinel Munteanu. Păi tu meritai victoria? Noi am avut 15 şuturi spre poartă.

Noi meritam mai mult decât acest egal. Ei ne-au stricat terenul pe partea stângă, numai acolo au stat. Au jucat bufa-bufa. Au stat bine din punct de vedere fizic. Dar au stat bine sau au jucat teatru? Au avut crampe. Am avut şi bară şi o groază de ocazii. Mă bucur că cei care au intrat au adus forţă. Ăsta e un plus pentru noi”, a declarat Mircea Rednic, la digisport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

UTA – Oţelul 1-1. Arădenii au egalat în minutul 90+7 dintr-un penalty

UTA – Oţelul 1-1. Final nebun de meci la Arad. Oţelul a ratat victorie în al 7-lea minut de prelungire, când Joao Pedro a marcat dintr-un penalty.

Oţelul Galaţi a condus încă din minutul 13, când Stipe Juric a marcat cu o lovitură perfectă de cap. Într-un meci alert, cu faze de poartă, gălăţenii au deschis scorul încă din minutul 13, când Juric a înscris cu o lovitură de cap. Gazdele au reacţionat prin şutul lui Omondi, din minutul 43, respins de Iustin Popescu, iar după trei minute acelaşi Omondi a trimis în bară.

Oţelul a trecut pe lângă majorarea scorului în minutul 48, la ocazia lui Stevanovic, respinsă de Popa. Arădenii au avut apoi un şut al lui Joao Pedro, în minutul 61, dar Popescu a apărat, apoi Ezekiel a şutat slab dintr-o poziţie bună şi meciul s-a încheiat cu un henţ în careu al lui Adăscăliţei, într-un duel cu Omondi, în minutul 90+5 Arbitrul Szabolcs Kovacs a dictat penalty fără ezitare, iar Joao Pedro a transformat egalând situaţia pe tabelă. Dozi a scos de pe linia porţii la ocazia lui Stevannovic, în minutul 90+9 şi UTA – Oţelul s-a terminat 1-1

Reclamă

Oţelul este lider în Liga 1, cu 11 puncte, în timp ce UTA se clasează pe 6, cu 6 puncte.

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:34

Horaţiu Moldovan, titular în amicalul de lux al lui Atletico Madrid! Surpriză uriaşă pentru meciul cu Juventus

15:21

„Am planul făcut” Antrenorul Spartei Praga, anunţ clar înaintea returului cu FCSB! Şi-a făcut strategia pentru meciul din Ghencea

15:05

Scandal după proba feminină de maraton! Câștigătoarea este acuzată că și-a împins o adversară înainte de final

14:34

Mihai Stoica, impresionat de rivala Dinamo! Ce echipe vede în lupta pentru play-off: „Ele şi-au depus candidatura!”

14:31

CFR Cluj – Unirea Slobozia LIVE TEXT (22:00). Echipa lui Dan Petrescu caută a doua victorie din Liga 1. Echipele probabile

14:05

Sepsi – Universitatea Craiova, LIVE TEXT, 19:00! Ambele echipe, fără înfrângere în acest sezon! Echipele probabile

1 VIDEOFC Porto – Gil Vicente 3-0. Start perfect de sezon pentru „dragoni”. Show total în Liga Portugal, live în AntenaPLAY 2 Team Romania la Jocurile Olimpice – ziua 15 | Cătălina Axente, învinsă la lupte libere! Incze, eșec în recalificări 3 Gloria Buzău – Rapid 1-1. Neil Lennon, fără victorie pe banca rapidiştilor. Criză uriaşă în Giuleşti. Budescu, gol din penalty 4 Gigi Becali i-a găsit rapid înlocuitor lui Alexandru Musi: „Gata!”. Decizia luată de patronul FCSB 5 NEWS ALERTTAS a dat decizia! Ana Maria Bărbosu a câştigat medalia de bronz. Anunţul făcut de Federaţia Română de Gimnastică 6 Ce notă a primit Florinel Coman după debutul oficial la Al-Gharafa! „Mbappe de România”, peste Joselu
Citește și