Închide meniul

Poli Iaşi – Dinamo 2-2! „Câinii” rămân fără victorie în deplasare, dar sunt pe loc de play-off după cinci etape

Viviana Moraru Publicat: 12 august 2024, 23:56

Reclamă
Poli Iaşi – Dinamo 2-2! „Câinii rămân fără victorie în deplasare, dar sunt pe loc de play-off după cinci etape

Poli Iaşi - Dinamo LIVE TEXT

Poli Iaşi - Dinamo / Facebook Dinamo Bucureşti

Meciul Poli Iaşi – Dinamo s-a încheiat 2-2. Ultimul duel al etapei a cincea a început cu un penalty pentru oaspeţi acordat în secunda 20, după faultul comis de Samayoa asupra lui Selmani, care a şi transformat. În mintuul 13, Bordeianu a restabilit egalitatea, cu un şut superb, de la peste 30 de metri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înainte de pauză, Samayoa şi-a luat revanşa pentru penalty-ul din secunda 20 şi a marcat, după un corner. Dinamo a obţinut însă punctul graţie augolului din minutul 57 al lui Todoroski. După acest meci, Dinamo este pe locul 4, cu 8 puncte, în timp ce Poli Iaşi este pe locul 15, cu 4 puncte. Pentru „câini” urmează derby-ul din Giuleşti cu Rapid, în timp ce Poli Iaşi va juca la Bucureşti, cu FCSB.

Poli Iaşi – Dinamo 2-2! „Câinii” rămân fără victorie în deplasare, dar sunt pe loc de play-off după cinci etape

Min. 90+5! Fluier final! Partida s-a încheiat cu două cartonaşe galbene arătate de Sebastian Colţescu lui Bordeianu şi Bani.

Min. 75: Bară Dinamo! Burduşanu a primit foarte bine mingea la marginea careului de şase metri, dar şutul său a lovit bara.

Min. 66: Ocazie bună pentru gazde, dar şutul lui Kamberi a fost respins de Golubovic, după o acţiune foarte bună a atacantului de la Poli Iaşi.

Reclamă
Reclamă 4

Min. 57: Poli Iaşi – Dinamo 2-2! Todoroski şi-a trimis balonul în propria poartă după centrarea lui Sivis.

Min. 46: A început repriza secundă.

Min. 45+6: Pauză la Iaşi!

Reclamă

Min. 45+5: Poli Iaşi – Dinamo 2-1! Moldovenii au întors rezultatul chiar înainte de pauză. Samayoa, jucătorul care a comis penalty în secunda 20, şi-a luat revanşa şi a înscris în prelungirile primei reprize din şase metri, după un corner.

Min. 34: Alin Roman a ajuns în careul lui Dinamo, dar a trimis mult pe lângă poartă.

Min. 31: Noi probleme pentru Zeljko Kopic! Dennis Politic s-a accidentat şi el, iar în locul său a intrat Ahmed Bani.

Min. 21: Cîrjan, cu o nouă pasă superbă, i-a trimis lui Politic în interiorul careului, dar Fernadez a intervenit foarte bine.

Min. 13: Poli Iaşi – Dinamo 1-1! Bordeianu a restabilit egalitatea în Copou după ce a marcat cu un şut superb, de la peste 30 de metri.

Min. 9: Lovitură pentru Dinamo! Abdallah nu mai poate continua, iar în locul său a fost introdus Petru Neagu.

Min. 7: Ocazie Poli Iaşi! Cîrjan a pierdut mingea în apropierea careului, dar şutul lui Kamberi nu a prins poarta.

Min. 3: Poli Iaşi – Dinamo 0-1! Selmani a transformat de la 11 metri, iar câinii sunt în avantaj încă din startul partidei.

Min. 1: Penalty pentru Dinamo după 20 de secunde. Eroare colosală în apărarea ieşenilor. Samayoa a pierdut balonul şi l-a faultat pe Selmani în careu.

Min. 1: A început meciul.

Poli Iași (4-1-4-1): Fernandez – Atanaskoski, Todoroski, Samayoa, Claudio Silva – Gouet – Gheorghiță, Bordeianu, A. Roman, Tailson – Kamberi

Rezerve: Niga, Tănasă, R. Ispas, F. Ilie, Guilherme Santos, Stefanovici, V. Gheorghe, L. Mihai, Miskovic, Harrison, G. Teixeira, D. Popa

Antrenor Tony da Silva

Dinamo (4-3-3): Golubovic – Sivis, Boateng, Homawoo, Opruț – Bordușanu, Cîrjan, Gnahore – Abdallah, Selmani, Politic

Rezerve: Roșca, Pașcalău, Licsandru, P. Neagu, Bani, Patriche, A. Irimia, Rotund, Amzăr, Florescu, C. Costin

Antrenor Zeljko Kopic

Poli Iaşi – Dinamo, LIVE TEXT

Dinamo are şapte puncte, după patru runde disputate, având cel mai bun atac din Liga 1, cu 11 goluri marcate. „Câinii” au reuşit să o spulbere în etapa precedentă pe Gloria Buzău, reuşind să se impună cu scorul de 4-1.

De cealaltă parte, Poli Iaşi a coborât pe ultimul loc în Liga 1, având trei puncte, acumulate după patru runde disputate. Moldovenii au învins-o doar pe Botoşani, în startul acestui sezon, pierzând duelurile cu Sepsi, Gloria Buzău şi Farul.

În sezonul trecut, Dinamo a învins-o cu 1-0 pe Poli Iaşi, în play-out, graţie unui gol marcat de Ahmed Bani, în prelungiri. În sezonul regular, ambele partide dintre cele două echipe s-au încheiat la egalitate, scor 0-0.

Echipele probabile:

Poli Iași: Fernandez – Todoroski, F. Ilie, Samayoa, Ispas – Gouet – Ștefanovici, Bordeianu, Roman, Tailson – Harrison
Rezerve: Ailenei, Soares, Silva, Atanaskoski, L. Mihai, Miskovic, Itu, V. Gheorghe, Kamberi, Gheorghiță, M. Tănasă, D. Ciobanu
Absenți: Marchioni, Teixeira (accidentați)
Antrenor Tony da Silva

Dinamo: Golubovic – Sivis, Boateng, Homawoo, Opruț – Milanov, Cîrjan, Gnahore – Abdallah, Selmani, Politic
Rezerve: Roșca, Licsandru, Patriche, Neagu, Bani, Irimia, Amzăr, C. Costin, Pașcalău, Rotund, Bordușanu, Caragea
Absenți: –
Antrenor Zeljko Kopic

Dinamo şi-a prezentat noua achiziţie! Jucătorul care a trecut pe la Real Madrid a semnat cu „câinii”

Dinamo şi-a prezentat noua achiziţie, cu doar câteva zile înaintea meciului cu Poli Iaşi. Alberto Soro Alvarez, fotbalistul de 25 de ani care a fost cumpărat de Real Madrid în 2019, este noul jucător al „câinilor”.

În urmă cu cinci ani, formaţia de pe Santiago Bernabeu plătea 2,5 milioane de euro pentru transferul său, dar nu a debutat niciodată pentru Real Madrid, fiind împrumutat de mai multe ori.

Bienvenido, Alberto Soro Álvarez!

Clubul Dinamo 1948 București anunță oficial, prin intermediul canalelor de comunicare, semnarea jucătorului Alberto Soro.

Aripă dreapta de naționalitate spaniolă, Alberto a evoluat ultima dată la FC Vizela, în prima ligă portugheză, sub formă de împrumut de la Granada.

În sezonul 2023-2024, a adunat 25 de partide (una în La Liga, 3 în Taça de Portugal și 21 în Primeira Liga), 4 goluri și o pasă decisivă (Primeira Liga).

Până la 25 de ani, a bifat predominant echipe din Spania, precum Real Zaragoza, fiind ulterior transferat de Real Madrid și ajuns, în cele din urmă, la Granada.

Începând de astăzi, Alberto este Câine și va îmbrăca tricoul alb-roșu până în 2027″, este anunţul celor de la Dinamo, de pe contul oficial de Facebook.

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:57

Concluzia lui Cătălin Chirilă, după experienţa de la Jocurile Olimpice de la Paris: „Sper să reuşesc să fiu bun şi pe valuri”

23:10

TAS a respins contestaţia americanilor, care au atacat decizia de a-i acorda Ana Mariei Bărbosu medalia de bronz

22:42

Coşmar pentru Dinamo şi Zeljko Kopic la Iaşi! Doi titulari s-au accidentat în primele 30 de minute

22:26

Penalty după 20 de secunde în Poli Iaşi – Dinamo! Eroare colosală comisă de Samayoa

21:44

Rapid, reacţie oficială despre relaţia dintre Cristă Săpunaru şi Neil Lennon: „Nu există nicio tensiune între ei!”

21:39

„Îi cunosc bine” Alex Chipciu are încredere în FCSB înaintea returului cu Sparta: „Nu suntem chiar atât de slabi în Europa”

1 FotoIubita lui Valentin Mihăilă, răvăşitoare pe plaja din Monaco: „Sirenă”. Ami l-a dat peste cap pe atacantul român 2 FotoImagini rare cu părinţii Mihaelei Cambei! Confesiunea emoţionantă a mamei: „Tot timpul îmi venea să plâng!” 3 „Era o nenorocire!” Mihai Stoica a venit cu replica, după ce Louis Munteanu a spus că nu a vrut să se transfere la FCSB 4 Louis Munteanu, discurs incredibil la adresa celor de la FCSB: „Nu mă interesează! Nu am vrut să merg acolo!” 5 Reacţia lui Dan Petrescu, după ce a fost eliminat: „A stat cu ochii numai pe banca noastră!” Ce a spus despre Louis Munteanu 6 Răsturnare de situaţie! Americanii nu renunţă la bronz! Proba video care i-ar putea lua Anei Bărbosu medalia
Citește și