Închide meniul

Ce s-a întâmplat, de fapt, în momentul eliminării lui Dan Petrescu! Cristi Balaj a spus totul: „Nu are ce să caute în fotbal!”

Viviana Moraru Publicat: 12 august 2024, 12:34

Reclamă
Ce s-a întâmplat, de fapt, în momentul eliminării lui Dan Petrescu! Cristi Balaj a spus totul: „Nu are ce să caute în fotbal!

Ce s-a întâmplat, de fapt, în momentul eliminării lui Dan Petrescu

Dan Petrescu, în timpul unui meci/ Hepta

Cristi Balaj a dezvăluit ce s-a întâmplat, de fapt, în momentul eliminării lui Dan Petrescu. Preşedintele de la CFR Cluj a spus totul despre momentul în care „Bursucul” a fost trimis în tribune, la meciul cu Unirea Slobozia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu a fost extrem de nervos, în momentul în care Unirea Slobozia a reuşit să înscrie împotriva CFR-ului. Golul în cele din urmă a fost anulat, pe motiv de offside, însă antrenorul clujenilor a fost eliminat de centralul Andrei Chivulete.

Ce s-a întâmplat, de fapt, în momentul eliminării lui Dan Petrescu

Cristi Balaj a oferit detalii despre momentul în care Dan Petrescu a fost eliminat. Acesta a dezvăluit ce mesaj i-a transmis antrenorul arbitrului, după ce golul celor de la Unirea Slobozia a fost anulat. „S-a făcut dreptate”, au fost cuvintele pe care „Bursucul” i le-a spus arbitrului.

Balaj consideră că arbitrul ar fi putut trece peste comentariul lui Dan Petrescu, recunoscând însă faptul că „Bursucul” ar fi putut să fie eliminat şi în alte partide.

„Am urmărit faultul, am cerut reluările și consider că trebuia să intervină. Dacă a fost o fază interpretabilă pentru arbitri, trebuie să ia în considerare că un antrenor are trăirile lui. Primul cartonaș galben a fost acordat corect, pentru că am văzut ce gesturi avea.

Reclamă
Reclamă 4

După ce a fost avertizat, când golul a fost anulat pe motiv de offside nu au ajuns să treacă și la urmărirea fazei, dacă a fost sau nu fault premergător golului. S-a analizat doar offside-ul și a fost suficient pentru anularea golului.

Am înțeles că Dan Petrescu s-a dus la el și i-a spus că s-a făcut dreptate, pentru că a fost offside. Dacă arbitrul de rezervă are această sensibilitate, nu acceptă asemenea trăiri și a considerat că trebuie să fie eliminat înseamnă că nu are ce să caute la fotbal, este mult sub nivelul de înțelegere al unor asemenea manifestări.

Am discutat cu el acest subiect, este important că a conștientizat că uneori depășește anumite limite și obligă arbitri să ia măsuri. A acceptat faptul că în alte partide trebuia să fie eliminat, a recunoscut acest lucru”, a declarat Cristi Balaj, conform fanatik.ro.

Reclamă

Dan Petrescu, apărat de Mihai Stoica după criza de nervi din CFR Cluj – Unirea Slobozia 3-0

Dan Petrescu a fost apărat de Mihai Stoica, după ce a făcut o criză de nervi şi a fost eliminat în duelul dintre CFR Cluj şi Unirea Slobozia, câştigat de clujeni cu scorul de 3-0. MM a transmis că „Bursucul” nu ar fi trebuit să fie trimis în tribune.

„Poate nu trebuie cauţionat că se manifestă la modul ăsta. Dar e o greşeală de arbitraj. El reacţionează în urma unei reacţii de arbitraj. Nu suntem puţin cam sensibili?

Că nu cred că a înjurat, că dacă înjura lua roşu de la început şi se consemna, că eu am văzut ce se consemnează în rapoartele de arbitraj. Se scrie cuvânt cu cuvânt.

Tu dacă ai greşit ca arbitru, că ştii că ai greşit, nu te faci că nu auzi până la urmă?”, a declarat Mihai Stoica, conform primasport.ro.

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:36

Helmut Marko a dezvăluit motivul pentru care Sergio Perez va rămâne la Red Bull şi a pus capăt zvonurilor: „Nu sunt adevărate”

17:14

Elisabeta Lipă, după încheierea JO 2024: „Putem face Los Angeles-ul să fie mult mai bun”. Mesaj şi pentru Federaţia de Gimnastică

17:11

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 12 august

16:51

Unul dintre cei mai vechi jucători de la Rapid a plecat din Giuleşti! Anunţul făcut de club: „Mult succes!”

16:39

Mihaela Cambei, discurs magistral la sosirea în România: „A fost ceva unic şi va rămâne unic!” Promisiune uriaşă

16:30

Răzvan Lucescu o avertizează pe Malmo înaintea returului de la Salonic: „Va fi un meci diferit. Avem mentalitate de învingători”

1 VIDEOFC Porto – Gil Vicente 3-0. Start perfect de sezon pentru „dragoni”. Show total în Liga Portugal, live în AntenaPLAY 2 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 16 | Delvine Relin Meringor, locul 7 la maraton. Joan Melly nu a încheiat cursa 3 Unde îşi va primi Ana Bărbosu medalia de bronz! Anunţul făcut de Comitetul Internaţional, după scandalul de la Jocurile Olimpice 4 Suma plătită de statul român, după ce 16 români au câştigat medalii la Jocurile Olimpice! Ce se întâmplă cu Sabrina Voinea 5 FotoIubita lui Valentin Mihăilă, răvăşitoare pe plaja din Monaco: „Sirenă”. Ami l-a dat peste cap pe atacantul român 6 Scene şocante la Buzău! Jucătorii Rapidului, înjuraţi şi scuipaţi de propriii fani: „Afară din Giuleşti!”
Citește și