Închide meniul

Gazzetta dello Sport, verdict categoric în privinţa lui Dennis Man, înaintea noului sezon din Serie A: „Nu există niciun dubiu”

Alex Masgras Publicat: 12 august 2024, 18:31

Reclamă
Gazzetta dello Sport, verdict categoric în privinţa lui Dennis Man, înaintea noului sezon din Serie A: „Nu există niciun dubiu

Gazzetta dello Sport, verdict categoric în privinţa lui Dennis Man, înaintea noului sezon din Serie A: "Nu există niciun dubiu"

Dennis Man, în timpul unui meci / Profimedia

Gazzetta dello Sport a dat un verdict categoric în privinţa lui Dennis Man, înaintea noului sezon din Serie A. Celebrul cotidian italian a analizat cele 20 de echipe care vor lua starul în noul sezon din prima ligă italiană, iar lucrurile în privinţa celor de la Parma şi a lui Dennis Man au fost clare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Internaţionalul român, care a fost prezent vara aceasta la EURO 2024 şi a fost unul dintre cei mai buni jucători de la Parma sezonul trecut, atunci când „cruciaţii” au revenit în Serie A.

Gazzetta dello Sport, verdict categoric în privinţa lui Dennis Man, înaintea noului sezon din Serie A: „Nu există niciun dubiu”

Italienii de la Gazzetta dello Sport au analizat perioada de pregătire a celor de la Parma şi au ajuns la concluzia că internaţionalul român este, fără îndoială, cel mai bun jucător al „cruciaţilor” în acest moment:

„Man a înnebunit-o pe Atalanta, marcând două goluri și aruncând în aer defensiva lui Gasperini. A «căzut» duminică, în fața lui Palermo, când a irosit și un penalty. Dar nu există niciun dubiu că în august a fost cel mai bun om al Parmei. El, stângaciul care pe flancul stâng inițiază acțiuni frumoase cu mingea la picior, centrează și creează ocazii de gol.

Pare deja în formă și Pecchia știe că poate conta pe tehnica lui”, au scris cei de la Gazzetta dello Sport, citaţi de gsp.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Dennis Man şi-a prelungit oficial contractul cu Parma

Dennis Man şi-a prelungit oficial contractul cu Parma. Internaţionalul român a semnat noua înţelegere, valabilă până în 2027. Acesta a devenit cel mai bine plătit jucător din lotul „cruciaţilor”.

Parma a anunţat oficial faptul că Dennis Man şi-a prelungit contractul. „Cruciaţii” au postat o fotografie cu internaţionalul român la care au adăugat un mesaj scurt: „Man 2027”, au notat italienii, pe conturile oficiale ale clubului.

Dennis Man va fi plătit „regeşte” la Parma. Acesta va deveni cel mai bine plătit jucător din lotul lui Fabio Pecchia, urmând să încaseze 2,2 milioane de euro pe an, sumă la care include şi bonusurile de performanţă.

Reclamă

Man a ţinut să le mulţumească celor din conducere şi le-a transmis fanilor că se simte perfect la fosta echipă a lui Gianluigi Buffon.

„Vreau să transmit că sunt recunoscător tuturor oamenilor care lucrează în acest club și în special președintelui Krause pentru încrederea pe care mi-a arătat-o până acum. Asta este bucuria mea acum, astăzi, că pot continua această călătorie cu Parma. Mă simt foarte bine aici și cred că mai am multe de demonstrat și de oferit acestui club”, a spus Dennis Man după ce şi-a prelungit contractul cu Parma.

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:33 13 aug.

Zeljko Kopic, încântat după Poli Iaşi – Dinamo: „Sunt foarte mulţumit”. Ce a spus despre cei doi accidentaţi

0:20 13 aug.

„Cu Rapid este un meci ca oricare altul!” Cătălin Cîrjan, dezlănţuit înaintea derby-ului din Giuleşti: „Mergem să câştigăm!”

23:57

Concluzia lui Cătălin Chirilă, după experienţa de la Jocurile Olimpice de la Paris: „Sper să reuşesc să fiu bun şi pe valuri”

23:56

Poli Iaşi – Dinamo 2-2! „Câinii” rămân fără victorie în deplasare, dar sunt pe loc de play-off după cinci etape

23:10

TAS a respins contestaţia americanilor, care au atacat decizia de a-i acorda Anei Bărbosu medalia de bronz

22:42

Coşmar pentru Dinamo şi Zeljko Kopic la Iaşi! Doi titulari s-au accidentat în primele 30 de minute

1 FotoIubita lui Valentin Mihăilă, răvăşitoare pe plaja din Monaco: „Sirenă”. Ami l-a dat peste cap pe atacantul român 2 FotoImagini rare cu părinţii Mihaelei Cambei! Confesiunea emoţionantă a mamei: „Tot timpul îmi venea să plâng!” 3 „Era o nenorocire!” Mihai Stoica a venit cu replica, după ce Louis Munteanu a spus că nu a vrut să se transfere la FCSB 4 Louis Munteanu, discurs incredibil la adresa celor de la FCSB: „Nu mă interesează! Nu am vrut să merg acolo!” 5 Reacţia lui Dan Petrescu, după ce a fost eliminat: „A stat cu ochii numai pe banca noastră!” Ce a spus despre Louis Munteanu 6 Răsturnare de situaţie! Americanii nu renunţă la bronz! Proba video care i-ar putea lua Anei Bărbosu medalia
Citește și