Închide meniul

Prima reacţie a lui Dennis Man, după ce şi-a prelungit contractul cu Parma: „Asta este bucuria mea acum”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 iulie 2024, 21:48

Reclamă
Prima reacţie a lui Dennis Man, după ce şi-a prelungit contractul cu Parma: „Asta este bucuria mea acum

Prima reacţie a lui Dennis Man, după ce şi-a prelungit contractul cu Parma

Dennis Man / Profimedia

Prima reacţie a lui Dennis Man, după ce şi-a prelungit contractul cu Parma. Internaţionalul român s-a arătat extrem de încântat de faptul ca şi-a prelungit contractul cu echipa din Serie A.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, Man a ţinut să le mulţumească celor din conducere şi le-a transmis fanilor că se simte perfect la fosta echipă a lui Gianluigi Buffon.

Prima reacţie a lui Dennis Man, după ce şi-a prelungit contractul cu Parma

„Vreau să transmit că sunt recunoscător tuturor oamenilor care lucrează în acest club și în special președintelui Krause pentru încrederea pe care mi-a arătat-o până acum. Asta este bucuria mea acum, astăzi, că pot continua această călătorie cu Parma. Mă simt foarte bine aici și cred că mai am multe de demonstrat și de oferit acestui club”, a spus Dennis Man după ce şi-a prelungit contractul cu Parma.

Dennis Man şi-a prelungit oficial contractul cu Parma

Dennis Man şi-a prelungit oficial contractul cu Parma. Internaţionalul român a semnat noua înţelegere, valabilă până în 2027. Acesta a devenit cel mai bine plătit jucător din lotul „cruciaţilor”.

Parma a anunţat oficial faptul că Dennis Man şi-a prelungit contractul. „Cruciaţii” au postat o fotografie cu internaţionalul român la care au adăugat un mesaj scurt: „Man 2027”, au notat italienii, pe conturile oficiale ale clubului.

Reclamă
Reclamă 4

Dennis Man va fi plătit „regeşte” la Parma. Acesta va deveni cel mai bine plătit jucător din lotul lui Fabio Pecchia, urmând să încaseze 2,2 milioane de euro pe an, sumă la care include şi bonusurile de performanţă.

Acesta este cel mai mare salariu oferit de oficialii de la Parma, în ultimii zece ani. Nici măcar Gianluigi Buffon, atunci când a revenit la Parma în 2021, de la Juventus, nu a avut un salariu de 2,2 milioane de euro, atât cât câştigă Dennis Man.

Reclamă

Ce rezultat va fi la Maribor - Universitatea Craiova?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:34

EXCLUSIV„Maccabi nu e Manchester City!” Jugurtha Hamroun, convins că FCSB nu va avea emoţii în returul din Ungaria: „Toţi banii pe ei!”

23:06

Florin Maxim, discurs tare după ce Corvinul a obţinut un nou rezultat istoric în Europa: „Doar la noi se pun întrebările astea!”

23:00

VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars

22:58

„Nu înţeleg!” Dan Petrescu, reacţie categorică după CFR Cluj – Neman Grodno 0-0: „Două faze de penalty!”

22:41

Mario Camora nu s-a ferit de cuvinte după CFR Cluj – Neman Grodno 0-0: „Nu înţeleg de ce”

22:25

CFR Cluj – Neman Grodno 0-0. Ocazii în lanţ ratate de echipa lui Dan Petrescu! Penalty refuzat clujenilor

1 FotoKira Hagi, mesaj emoţionant la 10 zile de la nunta lui Ianis Hagi: „Puterea unui ‘pentru totdeauna’ rostit în şoaptă!” 2 FotoDenis Alibec a rupt tăcerea despre noua iubită, o campioană mondială şi europeană la gimnastică. Tânără arată răvăşitor 3 Ordinele de echipă. De ce să ajungi la ele? Analiza lui Adrian Georgescu 4 Maribor – Universitatea Craiova e live în AntenaPLAY şi pe Antena Stars, joi, în turul 2 preliminar al Conference League 5 Cine este noua perlă a lui Gigi Becali de la FCSB: „Vreau să iau 30 de milioane de euro pe el”. Ce îi lipsește acum 6 „Gică Hagi, Mircea Lucescu sau Mutu selecționer?” Adi Mutu nici nu a stat pe gânduri și a avut o reacție categorică
Citește și