Închide meniul

„E Steaua București, nu FCSB!” Ovidiu Popescu, discurs războinic înainte de FCSB – Sparta Praga! Mesaj pentru foştii coechipieri

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 august 2024, 8:52

Reclamă
„E Steaua București, nu FCSB! Ovidiu Popescu, discurs războinic înainte de FCSB – Sparta Praga! Mesaj pentru foştii coechipieri

Ovidiu Popescu a avut un discurs războinic înainte de FCSB - Sparta Praga. Ce a declarat fostul mijlocaş al roş-albaştrilor

Ovidiu Popescu a jucat 8 ani pentru FCSB / Profimediaimages

Ovidiu Popescu a avut un discurs războinic înainte de meciul FCSB – Sparta Praga, decisiv pentru calificarea în play-off-ul UEFA Champions League. Fostul mijlocaş al roş-albaştrilor este convins că jucătorii lui Elias Charalambous pot declanşa sărbătoarea în Ghencea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fotbalistul în vârstă de 30 de ani a ajuns la U Cluj în această vară, după 8 ani petrecuţi la FCSB. Popescu îşi doreşte un duel al campionilor României cu echipa lui Răzvan Lucescu, PAOK.

Ovidiu Popescu, discurs războinic înainte de FCSB – Sparta Praga

FCSB este favorită la calificare, după ce a obţinut o remiză în manşa tur cu Sparta Praga, scor 1-1. „Lampard” a avut şi un mesaj care îl va înfuria pe Florin Talpan.

E Steaua București, nu FCSB! Un parcurs frumos, îi felicit pe această cale, sunt foștii mei colegi și sper sa facă o figură frumoasă și să se califice în play-off-ul UEFA Champions League.

E frumos să joci în play-off-ul Ligii Campionilor. Am jucat și eu de două ori și știu ce atmosferă e când ți se cânte imnul. În anii precedenți am jucat și noi, au un culoar frumos.

Reclamă
Reclamă 4

Acum 6 sau 8 ani am jucat în primul meci din play-off cu Manchester City în Champions League, după 3 ani am jucat cu Sporting Lisabona. Acum au culoar frumos, o să pice cu PAOK dacă trec de Sparta Praga. Aș fi foarte mândru să se califice mai departe, pentru România ar fi minunat„, a declarat Ovidiu Popescu la digisport.ro.

Alex Chipciu are încredere în FCSB înaintea returului cu Sparta

Alex Chipciu îi cunoaşte foarte bine pe cei de la Sparta Praga, echipă la care a evoluat sub formă de împrumut. După remiza dintre Petrolul Ploieşti şi U Cluj, scor 0-0, jucătorul „şepcilor roşii” a recunoscut că se aştepta ca cehii să fie mai puternici.

Chipciu spune însă că, ţinând cont de investiţiile din fotbalul românesc, echipele care ne reprezintă în cupele europene fac o treabă foarte bună în comparaţie cu ce se întâmplă în alte ţări.

Reclamă

Cred că sunt două echipe de nivel apropiat, s-a văzut şi în primul meci. Mă aşteptam să fie şi Sparta mai puternică, îi cunosc bine. Cred că România în Europa, cu relaţia asta, câţi bani se bagă, dacă facem raportul, fotbalul românesc iese în câştig. Din nimic am scoate ceva.

Sper să se califice toate echipele. Şi CFR, şi Corvinul, dacă pot întoarce rezultatul. Nu suntem chiar atât de slabi în Europa cum pare”, a declarat Alex Chipciu.

La ce echipă va juca Ianis Hagi în noul sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:46

„Mircea Lucescu pleacă de la zero!” Mesaj categoric despre revenirea lui Alexandru Mitriţă la echipa naţională

13:42

„Decizia va murdări pentru totdeauna Jocurile Olimpice” Medalia Anei Bărbosu, cerută înapoi de un membru al Congresului SUA

13:13

„Un maestru!” Grecii i-au dezvăluit „secretul” lui Răzvan Lucescu! Laude pentru antrenorul român, înainte de startul sezonului

12:57

Dan Şucu s-a întâlnit cu antrenorul care este favorit să îl înlocuiască pe Neil Lennon! Lovitura pregătită de patronul Rapidului

12:46

Sold-out la FCSB – Sparta Praga! Fanii iau cu asalt Ghencea la returul „de foc” din Champions League

12:09

Ion Ţiriac l-a sunat pe Novak Djokovic! Detaliul neştiut despre campionul olimpic: „Am făcut şi un pariu cu el!”

1 FotoImagini rare cu părinţii Mihaelei Cambei! Confesiunea emoţionantă a mamei: „Tot timpul îmi venea să plâng!” 2 FotoIubita lui Valentin Mihăilă, răvăşitoare pe plaja din Monaco: „Sirenă”. Ami l-a dat peste cap pe atacantul român 3 Poli Iaşi – Dinamo 2-2! „Câinii” rămân fără victorie în deplasare, dar sunt pe loc de play-off după cinci etape 4 „Era o nenorocire!” Mihai Stoica a venit cu replica, după ce Louis Munteanu a spus că nu a vrut să se transfere la FCSB 5 Louis Munteanu, discurs incredibil la adresa celor de la FCSB: „Nu mă interesează! Nu am vrut să merg acolo!” 6 Ce „medalie” i-a fost propusă lui Jordan Chiles, după ce TAS i-a acordat bronzul Anei Bărbosu: „Contactează-mă!”
Citește și