Închide meniul

„Îi cunosc bine” Alex Chipciu are încredere în FCSB înaintea returului cu Sparta: „Nu suntem chiar atât de slabi în Europa”

Alex Masgras Publicat: 12 august 2024, 21:39

Reclamă
„Îi cunosc bine Alex Chipciu are încredere în FCSB înaintea returului cu Sparta: „Nu suntem chiar atât de slabi în Europa

Alex Chipciu are încredere în FCSB înaintea returului cu Sparta

Alex Chipciu / Profimedia

Alex Chipciu are încredere în FCSB înaintea returului cu Sparta. Campioana României va juca în Ghencea manşa secundă din turul 3 preliminar UEFA Champions League contra campioanei din Cehia. Partida de marţi va fi transmisă în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alex Chipciu îi cunoaşte foarte bine pe cei de la Sparta Praga, echipă la care a evoluat sub formă de împrumut. După remiza dintre Petrolul Ploieşti şi U Cluj, scor 0-0, jucătorul „şepcilor roşii” a recunoscut că se aştepta ca cehii să fie mai puternici.

„Îi cunosc bine” Alex Chipciu are încredere în FCSB înaintea returului cu Sparta: „Nu suntem chiar atât de slabi în Europa”

Chipciu spune însă că, ţinând cont de investiţiile din fotbalul românesc, echipele care ne reprezintă în cupele europene fac o treabă foarte bună în comparaţie cu ce se întâmplă în alte ţări.
De asemenea, el le ţine pumnii şi lui CFR Cluj şi Corvinul Hunedoara, cele două echipe ale României care vor evolua săptămâna aceasta în manşa secundă din turul 3 preliminar Conference League:

„Cred că sunt două echipe de nivel apropiat, s-a văzut şi în primul meci. Mă aşteptam să fie şi Sparta mai puternică, îi cunosc bine. Cred că România în Europa, cu relaţia asta, câţi bani se bagă, dacă facem raportul, fotbalul românesc iese în câştig. Din nimic am scoate ceva.

Sper să se califice toate echipele. Şi CFR, şi Corvinul, dacă pot întoarce rezultatul. Nu suntem chiar atât de slabi în Europa cum pare”, a declarat Alex Chipciu, la digisport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Un jucător de la FCSB, OUT pentru returul cu Sparta Praga

Un jucător de la FCSB este OUT pentru returul cu Sparta Praga. Anunţul a fost făcut chiar de Elias Charalambous.

Elias Charalambous a anunţat că Luis Phelipe nu va putea juca în returul cu Sparta Praga. Acesta a suferit o accidentare şi nu va putea fi folosit la returul cu cehii. FCSB – Sparta Praga va fi marţi, de la ora 21:30, live text pe AS.ro.

„Vestea bună este că avem la dispoziție mulți jucători. Dawa este într-o formă bună. Avem multe soluții. Phelipe nu va juca, a suferit o accidentare, nu va fi disponibil. Ne-am analizat adversarul, dar nu poți schimba prea multe într-o săptămână. Cu siguranță, vom încerca să corectăm anumite detalii.

Reclamă

Fazele fixe pot decide meciuri, vom da tot ce avem mai bun. Trebuie să ne pregătim pentru orice și sper să facem totul așa cum trebuie”, a spus Charalambous.

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:33 13 aug.

Zeljko Kopic, încântat după Poli Iaşi – Dinamo: „Sunt foarte mulţumit”. Ce a spus despre cei doi accidentaţi

0:20 13 aug.

„Cu Rapid este un meci ca oricare altul!” Cătălin Cîrjan, dezlănţuit înaintea derby-ului din Giuleşti: „Mergem să câştigăm!”

23:57

Concluzia lui Cătălin Chirilă, după experienţa de la Jocurile Olimpice de la Paris: „Sper să reuşesc să fiu bun şi pe valuri”

23:56

Poli Iaşi – Dinamo 2-2! „Câinii” rămân fără victorie în deplasare, dar sunt pe loc de play-off după cinci etape

23:10

TAS a respins contestaţia americanilor, care au atacat decizia de a-i acorda Anei Bărbosu medalia de bronz

22:42

Coşmar pentru Dinamo şi Zeljko Kopic la Iaşi! Doi titulari s-au accidentat în primele 30 de minute

1 FotoIubita lui Valentin Mihăilă, răvăşitoare pe plaja din Monaco: „Sirenă”. Ami l-a dat peste cap pe atacantul român 2 FotoImagini rare cu părinţii Mihaelei Cambei! Confesiunea emoţionantă a mamei: „Tot timpul îmi venea să plâng!” 3 „Era o nenorocire!” Mihai Stoica a venit cu replica, după ce Louis Munteanu a spus că nu a vrut să se transfere la FCSB 4 Louis Munteanu, discurs incredibil la adresa celor de la FCSB: „Nu mă interesează! Nu am vrut să merg acolo!” 5 Reacţia lui Dan Petrescu, după ce a fost eliminat: „A stat cu ochii numai pe banca noastră!” Ce a spus despre Louis Munteanu 6 Răsturnare de situaţie! Americanii nu renunţă la bronz! Proba video care i-ar putea lua Anei Bărbosu medalia
Citește și