Închide meniul

„Un maestru!” Grecii i-au dezvăluit „secretul” lui Răzvan Lucescu! Laude pentru antrenorul român, înainte de startul sezonului

Viviana Moraru Publicat: 13 august 2024, 13:13

Reclamă
„Un maestru! Grecii i-au dezvăluit „secretul lui Răzvan Lucescu! Laude pentru antrenorul român, înainte de startul sezonului

Grecii i-au dezvăluit "secretul" lui Răzvan Lucescu

Răzvan Lucescu, în timpul unui meci/ Profimedia

Grecii i-au dezvăluit „secretul” lui Răzvan Lucescu, înainte ca PAOK să debuteze în noul sezon din campionatul Greciei. Aceştia menţionează capitolul la care antrenorul român lucrează cel mai mult cu jucătorii lui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campionatul Greciei se vede live în AntenaPLAY. PAOK se va duela cu Panserraikos, în prima etapă. Meciul se va disputa sâmbătă, de la ora 20:00.

Grecii i-au dezvăluit „secretul” lui Răzvan Lucescu

Jurnaliştii greci au făcut o analiză a lui PAOK şi implicit, a lui Răzvan Lucescu, cu câteva zile înainte de startul noului sezon. Aceştia au avut doar cuvinte de laudă la adresa antrenorului român, despre care susţin că pune un accent deosebit pe pregătirea mentală a jucătorilor săi.

„Lucescu a avut succes nu doar datorită calităţii jucătorilor săi, ci şi pentru că a lucrat la partea mentală într-un mod monumental.

Lucescu e un maestru la asta. Românul lucrează la mentalitatea jucătorilor foarte mult, este un învingător, şi transmite mentalitatea lui şi grupului de jucători. Merită să fie primul alături de PAOK.

Reclamă
Reclamă 4

Jucătorii sunt bine lucraţi. PAOK traversează o perioadă bună şi într-o mare măsură, nucleul de jucători a fost păstrat. Asta a adus titlul în Nordul Greciei anul trecut. Ei ştiu cum să câştige, ştiu că nu datorează nimănui nimic, doar lor”, au notat grecii de la sport24.gr.

Răzvan Lucescu o avertizează pe Malmo înaintea returului de la Salonic

Răzvan Lucescu o avertizează pe Malmo înaintea returului de la Salonic. PAOK va juca în manşa secundă a turului 3 preliminar UEFA Champions League pe teren propriu contra suedezilor de la Malmo.

Câştigătoarea acestei duble va ajunge în play-off-ul Champions League şi va lupta pentru un loc în faza principală a Ligii Campionilor contra câştigătoarei dintre FCSB şi Sparta Praga.

Reclamă

Meciul tur din Suedia s-a încheiat la egalitate, scor 2-2. Răzvan Lucescu are mare încredere în echipa sa înaintea returului, mai ales că PAOK va avea parte de susţinerea fanilor, chiar dacă Malmo este o echipă experimentată în cupele europene:

Va fi un meci diferit, un alt mediu. Vom avea parte de susţinerea fanilor noştri. Malmo e o echipă cu experienţă în Europa, cu experienţă în meciurile din deplasare. Va fi importantă susţinerea fanilor pentru noi. Primul meci a fost dificil pentru ambele echipe.

Am petrecut o săptămână pentru a ne pregăti şi pentru a consolida încrederea pe care o avem din ultimele trei meciuri bune din Europa. Avem o mentalitate de învingători, o mentalitate a unei echipe care nu renunţă niciodată”, a spus Răzvan Lucescu, citat de sport24.gr.

La ce echipă va juca Ianis Hagi în noul sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:04

Gigi Becali, noi detalii despre banii din transferul lui Coman care au ajuns în Vietnam: „Nu e ţeapă! Au fost minţiţi”

18:02

Gigi Becali a anunţat echipa de start a FCSB-ului pentru returul cu Sparta Praga: „Va fi calvar în Ghencea”

17:40

Ana Bărbosu va primi medalia de bronz vineri, de la ora 09:30, pe esplanada Casei Olimpice din București. Cine i-o va înmâna

17:04

„A fost jefuit!” Cehii au dat verdictul în scandalul transferului lui Florinel Coman de la FCSB la Al Gharafa

16:45

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 13 august

16:42

Dumitru Dragomir a numit antrenorul cu care Rapid poate câştiga titlul: „Vai de capul meu! Îi urcă pe garduri”

1 FotoImagini rare cu părinţii Mihaelei Cambei! Confesiunea emoţionantă a mamei: „Tot timpul îmi venea să plâng!” 2 FotoIubita lui Valentin Mihăilă, răvăşitoare pe plaja din Monaco: „Sirenă”. Ami l-a dat peste cap pe atacantul român 3 Poli Iaşi – Dinamo 2-2! „Câinii” rămân fără victorie în deplasare, dar sunt pe loc de play-off după cinci etape 4 „Era o nenorocire!” Mihai Stoica a venit cu replica, după ce Louis Munteanu a spus că nu a vrut să se transfere la FCSB 5 „Se poartă foarte urât cu el!” Scoţienii, şocaţi de situaţia lui Ianis Hagi de la Rangers! Decizia luată de club 6 Dan Şucu, şedinţă de urgenţă cu Neil Lennon! Decizia luată după startul dezastruos de sezon de la Rapid
Citește și