Închide meniul
Foto

Surpriza pregătită de Ion Ţiriac, pentru medaliații olimpici români! Câte masini va dona, de fapt

Publicat: 14 august 2024, 8:50

Reclamă
Surpriza pregătită de Ion Ţiriac, pentru medaliații olimpici români! Câte masini va dona, de fapt

Surpriza pregătită de Ion Ţiriac, pentru medaliații olimpici români

Ion Ţiriac/ Profimedia

Surpriza pregătită de Ion Ţiriac, pentru medaliații olimpici români de la Paris, a fost dezvăluită de fiul miliardarului român. Alexandru Ion Ţiriac a transmis un mesaj despre premiile care vor fi acordate sportivilor care au reprezentat cu succes România, la Jocurile Olimpice 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Ţiriac le va dona tuturor sportivilor români, care au cucerit o medalie la Paris, câte o maşină de lux. Bolidul costă în jur de 50.000 de euro.

Surpriza pregătită de Ion Ţiriac, pentru medaliații olimpici români

Alexandru Ion Ţiriac a făcut un nou anunţ, cu privire la premiile care vor fi acordate de tatăl său olimpicilor români. Acesta a transmis că 22 de sportivi vor câte o maşină de lux din partea fundaţiei miliardarului român, deşi doar 16 sportivi români au plecat acasă cu o medalie olimpică de la Paris.

Fiul lui Ion Ţiriac a menţionat că pe lângă o maşină, medaliaţii olimpici români vor avea parte şi de alte surprize pe măsură. Alexandru Ion Ţiriac a menţionat şi faptul că maşinile sunt deja pe drum către sportivii români, mulţumindu-le acestora pentru performanţele uriaşe de la Paris.

21 de medaliaţi olimpici? Nu, nu…noi am numărat şi sunt 22 de medaliaţi, îmi spune Nadia.

Reclamă
Reclamă 4

Şi după eforturile supraomeneşti ale eroilor noştri, maşinile customizate ‘serie unică’ sunt deja pe drum. Însă ele reprezintă doar o parte din surpriză, pentru că ei (n.r. sportivii) merită mai mult decât aplauze şi limuzine de la noi toţi. Merită să vadă cât de iubiţi sunt”, a transmis fiul lui Ion Ţiriac, Alexandru Ion Ţiriac, pe pagina sa de Instagram.

Team Romania a câştigat trei medalii de aur la Paris: David Popovici, la 200 m liber, Andrei Cornea şi Marian Enache, la dublu vâsle masculin şi echipajul de 8+1 feminin, format din Magdalena Rusu, Roxana Anghel, Ancuţa Bodnar, Maria Lehaci, Adriana Adam, Amalia Bereş, Ioana Vrînceanu, Simona Radiş, Victoria Petreanu.

Medaliile de argint au fost câştigate de Mihaela Cambei, la haltere, de Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş, la dublu vâsle feminin, de Ioana Vrînceanu şi Roxana Anghel, la dublu rame feminin, şi de Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, la dublu vâsle feminin, categoria uşoară. Medaliile de bronz au fost câştigate de David Popovici, la 100 m liber, şi de Ana Bărbosu, la sol. Gimnasta a cucerit bronzul, după apelul câştigat la TAS.

Reclamă

Câţi bani va plăti Ion Ţiriac pentru sportivii români medaliaţi la Paris

Ion Ţiriac va plăti 800.000 de euro. 16 sportivi şi-au asigurat până acum maşina de lux oferită de Ion Ţiriac. Fundaţia Ion Ţiriac a promis fiecărui medaliat de la Paris câte o maşină IONIQ 5 serie limitată, evaluată la circa 50.000 de euro.

Iniţial, Fundaţia Ion Ţiriac anunţase că vor primi maşina IONIQ 5, serie limitată, doar medaliaţii cu aur de la Jocurile Olimpice de la Paris. Ion Ţiriac a revenit asupra deciziei şi a hotărât ca orice medaliat de la Jocurile Olimpice să primească maşina respectivă.

„Am anunțat zilele trecute că oferim o mașină IONIQ 5 serie limitată câștigătorilor de aur la Olimpiadă. Astăzi, fondatorul nostru, domnul Ion Țiriac, vine cu o corecție pe care o anunțăm pe această cale.

‘Nu doar locul 1 va primi de la Fundația Țiriac mașină. Locurile, că avem mai multe, mult mai multe. Premiem și argintul și bronzul’. Modelele argint și bronz vor fi altă surpriză alături de încă muuuulte alte premii pentru eroii noștri. Mulțumesc că ne faceți fericiți!”, transmitea fiul lui Ion Ţiriac, Alexandru Ion Ţiriac.

La ce echipă va juca Ianis Hagi în noul sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:09

Cristiano Ronaldo, Neymar sau Mane sunt câteva dintre starurile din Liga Campionilor Asiei. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY

9:27

Ce jucător este favorit la Balonul de Aur, după ce Real Madrid a câștigat Supercupa Europei! Verdictul specialiștilor

9:04

Carlo Ancelotti, după ce a doborât un nou record cu Real Madrid: „E o onoare să antrenez această echipă!” Ce a spus despre Mbappe

9:02

„Să ieșim din zona fricii!” Cristi Săpunaru, semnal de alarmă înainte de Rapid – Dinamo! Mesaj despre „câinii” lui Zeljko Kopic

8:35

TAS a publicat motivarea hotărârii de a-i acorda Anei Bărbosu medalia de bronz la Jocurile Olimpice

8:25

Discursul lui Kylian Mbappe după ce a câștigat Supercupa Europei cu Real Madrid. A marcat și a fost sincer: „Așteptam de mult!”

1 FotoIubita lui Marius Ștefănescu, mesaj superb în ziua în care jucătorul a împlinit 26 de ani: „Te iubesc enorm!” 2 Real Madrid a câştigat Supercupa Europei. Mbappe, gol la debut şi primul trofeu european din carieră. Prima reacţie a francezului 3 Astana – Corvinul 6-1. Hunedorenii şi-au încheiat parcursul european, după dezastrul din Kazahstan 4 Răzvan Lucescu, prima reacţie după eliminarea dramatică din Liga Campionilor: „Am avut calificarea în mâinile noastre” 5 Gest uriaş pentru Ana Bărbosu, după medalia de bronz cucerită la Paris! Suma pe care o va încasa gimnasta 6 Mircea Rednic l-a transferat pe fostul „erou” al lui Dinamo! Anunţul oficial făcut de UTA
Citește și