Închide meniul
Foto

Câţi bani va plăti Ion Ţiriac pentru sportivii români medaliaţi la Paris, după ce s-a răzgândit în privinţa premierii acestora!

Publicat: 8 august 2024, 11:44

Reclamă
Câţi bani va plăti Ion Ţiriac pentru sportivii români medaliaţi la Paris, după ce s-a răzgândit în privinţa premierii acestora!

Câţi bani va plăti Ion Ţiriac pentru sportivii români medaliaţi la Paris

Ion Ţiriac, în timpul unui interviu - Antena Sport

România a obţinut miercuri seară a opta medalie de la Jocurile Olimpice, după argintul cucerit de Mihaela Cambei. Iată câţi bani va plăti Ion Ţiriac pentru sportivii români.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Până acum, Ion Ţiriac va plăti 750.000 de euro. 15 sportivi şi-au asigurat până acum maşina de lux oferită de Ion Ţiriac. Fundaţia Ion Ţiriac a promis fiecărui medaliat de la Paris câte o maşină IONIQ 5 serie limitată, evaluată la circa 50.000 de euro.

Câţi bani va plăti Ion Ţiriac pentru sportivii români medaliaţi la Paris, după ce s-a răzgândit în privinţa premierii acestora!

Iniţial, Fundaţia Ion Ţiriac anunţase că vor primi maşina IONIQ 5, serie limitată, doar medaliaţii cu aur de la Jocurile Olimpice de la Paris. Ion Ţiriac a revenit asupra deciziei şi a hotărât ca orice medaliat de la Jocurile Olimpice să primească maşina respectivă.

Am anunțat zilele trecute că oferim o mașină IONIQ 5 serie limitată câștigătorilor de aur la Olimpiadă. Astăzi, fondatorul nostru, domnul Ion Țiriac, vine cu o corecție pe care o anunțăm pe această cale.

‘Nu doar locul 1 va primi de la Fundația Țiriac mașină. Locurile, că avem mai multe, mult mai multe. Premiem și argintul și bronzul’. Modelele argint și bronz vor fi altă surpriză alături de încă muuuulte alte premii pentru eroii noștri. Mulțumesc că ne faceți fericiți!”, transmitea fiul lui Ion Ţiriac, Alexandru Ion Ţiriac.

Reclamă
Reclamă 4

Ion Ţiriac s-a înclinat în faţa lui David Popovici

Ion Ţiriac s-a înclinat în faţa lui David Popovici, după medalia de aur cucerită de sportivul român, la Jocurile Olimpice. Fostul tenismen a declarat că înotătorul şi-a făcut datoria la Jocurile Olimpice de la Paris, „aşa cum nu a promis, dar aşa cum speram toţi”.

Nu poţi să ai întotdeauna ghinion. Două sutimi este extraordinar de puţin (n.r. – diferenţa dintre David Popovici şi ocupantul locului 2, britanicul Matthew Richards), însă băiatul şi-a făcut datoria aşa cum n-a promis, dar aşa cum speram toţi.

O medalie de aur este o medalie de aur. Hai să fim fericiţi şi să vedem poimâine ce se întâmplă. Apoi să vedem ce se întâmplă la canotaj. Poate vedem şi o surpriză pe la atletism şi aşa mai departe”, spunea Ion Ţiriac imediat după ce David Popovici a devenit campion olimpic la 200 de metri liber.

Reclamă

Care sunt medaliaţii români de la Jocurile Olimpice 2024

România are până acum opt medalii cucerite la JO 2024. Trei sunt de aur, patru de argint şi una de bronz. Aur au câştigat înotătorul David Popovici (la 200 metri liber), canotorii Andrei Cornea şi Marian Enache, la dublu vâsle masculin, şi echipajul feminin de opt plus unu (Maria Magdalena Rusu, Roxana Anghel, Ancuţa Bodnar, Maria Lehaci, Adriana Adam, Amalia Bereş, Ioana Vrînceanu, Simona Radiş, Victoria Ştefania Petreanu).

Argintul a fost obţinut de Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş la dublu vâsle feminin. Totodată, de Ioana Vrînceanu şi Roxana Anghel la dublu rame feminin şi de Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc la dublu vâsle feminin – categorie uşoară. Miercuri seară halterofila Mihaela Cambei a adus un nou argint. La haltere, categoria 49 kg. Bronzul a fost cucerit de David Popovici. „Fenomenul” s-a clasat pe 3 la 100 metri liber. Zhanle i-a învins pe Chalmers şi Popovici în proba „regină”. Chinezul a doborât recordul mondial. Precedentul record mondial îi aparţinea tot lui.

Sabrina Voinea speră şi ea la medalie în urma revizuirii exerciţiului ei la sol

Sabrina Maneca Voinea speră şi ea să obţină, în cele din urmă, medalia de bronz la Jocurile Olimpice 2024 după revizuirea exerciţiului ei la sol.

Nadia Comăneci a anunţat că exerciţiul Sabrinei Voinea de la sol va fi revizuit în urma descoperirii unor probe video care ar demonstra că românca nu a depăşit suprafaţa covorului.

Sabrina Voinea a acuzat că depunctarea ei s-a bazat pe o fotografie care nu ar fi din timpul finalei de la sol.

Nu știu exact ce părere au avut arbitrele, eu mi-am făcut solul cât am putut de bine, am tras până la capăt de mine, am reușit toate liniile acrobatice, nu am ieșit deloc din sol, mi-am făcut toată artistica, dar iată că arbitrele nu știu ce au văzut.

Au văzut altceva și m-au depunctat cu 0,1, doar că nu știu pe ce. Ele au spus că am ieșit din covor, dar eu nu am ieșit. Au avut o poză la îndemână în care au zis că eu am ieșit din covor, doar că acea poză nu era de ieri (n.r. – de luni, ziua finalei).

Acea poză probabil a fost de la finala pe echipe sau din prima zi de concurs, la calificări, dar în niciun caz de ieri. Am stat și am analizat tot solul și eu, și mama, și toți ceilalți și nimeni nu a văzut că eu am ieșit din covor.

În poza aia mi-au prins doar călcâiul, nu mi-au prins și costumul sau altceva. Deci este o poză falsă, care nu este făcută ieri”, a declarat Sabrina Voinea pentru Antena 3 CNN.

 

 

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:30

UPDATEOleg Nuţă şi Ilie Sprîncean au câştigat finala B de la canoe dublu 500 metri! Românii s-au clasat pe 9 în proba de la JO 2024!

14:23

LIVE TEXTTeam Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 13 | Emoţii la canoe! Alina Rotaru-Kottman luptă în finală la săritura în lungime

14:18

Ultimele detalii despre starea lui Lamecha Girma, după accidentarea teribilă de la Jocurile Olimpice

14:03

China – Suedia, finala masculină pe echipe la tenis de masă, la Jocurile Olimpice

13:45

Denis Alibec a semnat cu Farul! Lovitură uriaşă reuşită de Gică Hagi pe piaţa transferurilor!

13:39

Detalii impresionante despre Andreea Ana, după eşecul din recalificări: „Are ruptură de menisc. A tras de ea”

1 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 12 | Cătălin Chirilă, start perfect. Mihaela Cambei a cucerit argintul la haltere 2 FotoSoția lui Joyskim Dawa, anunț despre plecarea fundașului de la FCSB: „Are obiective înalte în viaţă!” 3 FotoSimone Biles, reacţie categorică despre gestul „dezgustător” făcut alături de Jordan Chiles: „Totul ţine de sportivitate!” 4 Gigi Becali s-a descătuşat după „furtul” de la gimnastică: „Râd de noi, suntem săraci!”. Ce a spus despre boicotul lui Ciolacu 5 Ce se întâmplă în F1 în timpul vacanței de vară. Explicaţiile lui Adrian Georgescu 6 Cătălin Chirilă a stabilit un record olimpic încă din serii la canoe-1, 1000 m! Calificare spectaculoasă în semifinale
Citește și