Închide meniul

Astana – Corvinul 6-1. Hunedorenii şi-au încheiat parcursul european, după dezastrul din Kazahstan

Alex Ioniță Publicat: 14 august 2024, 18:45

Reclamă
Astana – Corvinul 6-1. Hunedorenii şi-au încheiat parcursul european, după dezastrul din Kazahstan

Astana - Corvinul 6-1. Gafe uriaşe în apărarea hunedorenilor. Dezastru pentru români

Profimedia

Astana – Corvinul 6-1. Câştigătoarea Cupei României nu a rezistat presiunii şi a pierdut la scor de tenis partida din Kazahstan. Elevii lui Florin Maxim s-au oprit, astfel, în turul 3 preliminar din Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei de la Astana au profitat din plin de greşelile românilor şi au marcat de 6 ori. Astana s-a impus cu 8-2 la general.

LIVE TEXT | Astana – Corvinul 6-1

Min. 90: FINAL DE MECI! Aventura europeană a Corvinului se încheie în turul al treilea preliminar din Conference League.

Min. 86: Astana – Corvinul 6-1. Astanov a marcat al şaselea gol al echipei sale.

Min. 75: Astana – Corvinul 5-1.Velisar a marcat golul meciului cu un lob perfect.

Reclamă
Reclamă 4

Min. 75: Astana – Corvinul 5-0. Tomasov a reuşit dubla cu un şut fantastic.

Min. 73: Astana – Corvinul 4-0. Grisphi a marcat şi el după o nouă gafă în apărarea hunedorenilor.

Min. 68: Astana – Corvinul 3-0. Geoffrey a mai înscris o dată. Corvinul nu a avut nicio şansă.

Reclamă

Min. 56: Astana – Corvinul 2-0. Tomasov a majorit diferenţa după o gafă uriaşă a lui Pop.

Min. 12: Astana – Corvinul 1-0. Geoffrey a deschis scorul după o gafă în apărarea Corvinului.

Min. 1: A început partida.

Astana – Corvinul – echipele de start

FC Astana: Condric – Kazukolovas, Narochkin, Amanovic – Bartolac, Ebong, Grisphi, Vorogovskiy – Tomasov, Geoffrey, Camara

Rezerve: Ahanonu, Astanov, Basmonov, Beysebokov, Bystrov, Dosmagambetov, Kalaica, Karimov, Kuat, Osei, Seisen, Zarutskiy

Antrenor: Grigory Babayan

Corvinul Hunedoara: Lefter – Roger, Manolache, Lică, Bradu – Hrezdac, Neacșa, Ubbink, Pîrvulescu, Buș, Lupu

Rezerve: Blaga, Câmpan, Cărăruș, Chukwu, Gîrbița, Grigore, Hergheligiu, Mitran, Pop, Predica, Velisar.

Antrenor: Florin Maxim

Ştirea iniţială.

Echipele probabile:

Astana (3-4-3): Condric – Kazukolovas, Maronchkin, Amanovic – Bartolec, Ebong, Gripshi, Vorogovskiy – Tomasov, Charles, Camara

Antrenor: Grigoriy Babayan

Corvinul Hunedoara (4-2-3-1): Lefter – Bradu, Lică, Manolache, Roger – Pop, Hrezdac – Neacșa, Ubbink, Pîrvulescu – Lupu

Antrenor: Florin Maxim

Stadion: Almaty Central Stadium

Înainte de manșa retur a „dublei” cu echipa lui Florin Maxim, Astana vine după un egal în Cupa Ligii din Kazahstan, cu Yelimay Semey. Partida s-a încheiat cu scorul de 0-0.

De cealaltă parte, Corvinul nu a jucat niciun meci, înafară de partidele din cupele europene, în actualul sezon. Echipa din Hunedoara și-a amânat partidele din Liga a 2-a pentru a obține dreptul de promovare în primul eșalon, în cazul în care va fi eliminată din Conference League.

Florin Maxim, discurs surprinzător după Corvinul – Astana 1-2

Florin Maxim a avut un discurs surprinzător după Corvinul – Astana 1-2. Antrenorul echipei din Hunedoara nu s-a ferit de cuvinte, atunci când a analizat manșa tur a „dublei”.

După meci, Florin Maxim a transmis că adversarii nu l-au surprins cu nimic, chiar dacă echipa sa nu a reușit să câștige duelul. Tehnicianul a spus că echipa sa are în continuare șanse la calificare și că elevii săi vor lupta pentru victorie, în Kazahstan.

„Singura dată când nu am explicații. Nu îmi găsesc cuvintele. Trebuie să le cer o părere și băieților. Am pierdut foarte ușor mingea. Tranziția pozitivă au făcut-o bine.

Au așteptat, ne-au desfăcut. Am luat primul gol, apoi și al 2-lea. Am avut o tresărire de orgoliu, dar în a doua repriză nu am arătat bine deloc.
 
Mergem în Kazahstan să câștigăm. Chiar cred că putem face asta. Au urcat foarte mult fundașii laterali, am trecut în 4-3-3.

Am fost incapabili să ieșim în întâmpinare. Ne-am luat 2 goluri foarte, foarte ușoare. E meteahna noastră. E frustrant să îi dai timp, să nu putem să ieșim în întâmpinare.

Sper să învățăm din asta și să mergem mai departe. Toată lumea ne dădea drept favoriți, dar dacă te uiți prin lotul lor au 12 internaționali în componență.

Au știut să simtă jocul și au punctat. Nu pot să spun că m-au surprins, au fost mai pragmatici. Eu cu asta am rămas. După pauză să nu punem piciorul pe minge.. pentru mine e… n-am cuvinte!

Efectiv nu am cuvinte după începutul reprizei a 2-a. Nu vreau să par imprentinent. Nu putem să pierdem o minge la 80 de metri de poartă și să ne luam gol. Este o problemă a noastră, avem tendința să ne retragem și să lăsăm adversarul”, a spus Florin Maxim, la digisport.ro.

La ce echipă va juca Ianis Hagi în noul sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:52

Corvinul, cale liberă către Liga 1! Anunţul uriaş al hunedorenilor după eliminarea din cupele europene

21:27

Steaua a fost eliminată de Concordia Chiajna din Cupa României. Reacţia imediată a lui Marius Lăcătuş

21:23

Promisiunea pe care le-a făcut-o Viorel Moldovan fanilor giuleşteni înainte de meciul cu Dinamo: „Garantez, notaţi-vă!”

20:48

VideoFiul lui Michael Schumacher primeşte o nouă şansă în Formula 1, după ce a fost rezerva lui Hamilton! Echipa care îl doreşte

20:40

Supercupa Europei | Real Madrid – Atalanta (22:00) LIVE TEXT. Kylian Mbappe este titular şi poate câştiga primul trofeu cu Real

20:20

Marius Şumudică l-a făcut praf pe un jucător de la FCSB: „Nu e de Champions League, pe Hermannstadt poţi să îi păcăleşti cu el”

1 FCSB – Sparta Praga 2-3. Campioana României a încercat o remontada istorică, după o primă repriză de coşmar 2 FotoIubita lui Marius Ștefănescu, mesaj superb în ziua în care jucătorul a împlinit 26 de ani: „Te iubesc enorm!” 3 FotoTeodora Meluţă a semnat cu o echipă din Turcia: „Aştept cu încredere această nouă experienţă!” 4 PAOK – Malmo 3-4 (d.p). Dramă pentru Răzvan Lucescu. Campioana Greciei, eliminată din Liga Campionilor 5 Dan Şucu s-a întâlnit cu antrenorul care este favorit să îl înlocuiască pe Neil Lennon! Lovitura pregătită de patronul Rapidului 6 „Mircea Lucescu pleacă de la zero!” Mesaj categoric despre revenirea lui Alexandru Mitriţă la echipa naţională
Citește și