Închide meniul

Scandal între MM Stoica şi Petrescu, după înfrângerea FCSB-ului cu Sparta: „Taci din gură! Vorbeşti prostii! Fii bărbat, Dane!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 august 2024, 23:31

Reclamă
Scandal între MM Stoica şi Petrescu, după înfrângerea FCSB-ului cu Sparta: „Taci din gură! Vorbeşti prostii! Fii bărbat, Dane!

Scandal între MM Stoica şi Petrescu, după înfrângerea FCSB-ului cu Sparta

Dan Petrescu şi Mihai Stoica/ Colaj Profimedia

Scandal între MM Stoica şi Petrescu, după înfrângerea FCSB-ului cu Sparta. Totul a plecat de la referirile pe care Dan Petrescu le-a făcut la adresa celor de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai exact, Dan Petrescu a spus că că cei de la FCSB au făcut o greşeală când au spus la televizor înaintea returului cu Sparta Praga că sunt deja calificaţi. Mihai Stoica a avut o replică brutală pentru antrenorul de la CFR Cluj şi i-a transmis că el nu a spus niciodată după meciul tur că FCSB este calificată.

Scandal între MM Stoica şi Petrescu, după înfrângerea FCSB-ului cu Sparta

„Dacă îi zic ceva, iar se supără. Se apucă el să vorbească despre noi. Spune despre Gigi dacă ai vreo problemă! Se apucă Petrescu să vorbească. Păi el se face de râs! Cele mai bune echipe le întâlnește ei. Cu ce trebuie să vină adversarii, cu trotinetele, ca să fie echipă pe care să o bată Petrescu?!

Se apucă el să vorbească… nu înțeleg ce vrea! Dar apoi să vedeți ce se mai supără. Îl pune pe Neluțu: «Sună-l pe MM că nu se poate, se ia de mine». Păi taci din gură, că vorbești prostii! Am spus eu vreodată că suntem calificați? Să fie bărbat să spună: «Gigi Becali spune asta». Fii bărbat Dane, lasă-ne-n pace! Nu mai tot vorbi la modul general, fii bărbat și tu o dată! Extraordinar!

Conducătorii de la FCSB au făcut și nu știu ce. Să ne lase în pace Petrescu, că joacă cu niște desculți acum! Știu, e o echipă foarte bună… vai de capul lor!”, a atacat Mihai Stoica la primasport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Declaraţiile lui Dan Petrescu care au stârnit furia lui Mihai Stoica

Dan Petrescu a făcut referire la FCSB în conferinţa de presă susţinută înaintea returului cu Maccabi Petah Tikva. În tur, CFR Cluj s-a impus în deplasare cu 1-0.

„Meseria mea este să încerc să-i conving pe jucători de dificultatea meciului. Tot timpul mi se spune că exagerez, că nu știu ce spun. Dar nu exagerez, dacă luați statistica jucătorilor lor sunt jucători de echipă națională.

După meciul tur, FCSB, din declarațiile conducătorilor lor, erau deja calificați. E o greșeală mare. Mai sunt și unii pe la noi, unele lucruri care nu îmi plac, unele declarații. Eu tot timpul am declarat că va fi meci foarte greu și va fi pe muchie de cuțit, o să vedeți. Dacă ne gândim că suntem calificați, vom pierde mâine. Cei de la FCSB au pățit asta în prima repriză, au crezut că meciul va fi ușor și s-au trezit apoi prea târziu. Sper ca noi să ne trezim la timp, să nu ne trezim prea târziu. Supără când spun adevărul, dar asta este realitatea”, a spus Dan Petrescu.

Reclamă

La ce echipă va juca Ianis Hagi în noul sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:06

Ce notă a primit Kylian Mbappe pentru prestaţia din Supercupa Europei! Superstarul francez a marcat la debutul pentru Real Madrid

0:00

Recorduri uriaşe pentru Ancelotti, Modric şi Carvajal după câştigarea Supercupei Europei. Real Madrid, bornă istorică

23:53 14 aug.

George Puşcaş a fost prezentat oficial la noua lui echipă: „Bine ai venit în familia noastră!”

23:51 14 aug.

Kylian Mbappe, debut de vis la Real Madrid! Primul gol pentru spanioli şi primul trofeu cucerit cu trupa lui Carlo Ancelotti!

23:40 14 aug.

Real Madrid a câştigat Supercupa Europei. Mbappe, gol la debut şi primul trofeu european din carieră. Prima reacţie a francezului

23:22 14 aug.

Nicolae Dică i-a transmis lui Gigi Becali câţi jucători trebuie să aducă la FCSB după eliminarea din Ligă: „S-a văzut nivelul”

1 FotoIubita lui Marius Ștefănescu, mesaj superb în ziua în care jucătorul a împlinit 26 de ani: „Te iubesc enorm!” 2 Astana – Corvinul 6-1. Hunedorenii şi-au încheiat parcursul european, după dezastrul din Kazahstan 3 Răzvan Lucescu, prima reacţie după eliminarea dramatică din Liga Campionilor: „Am avut calificarea în mâinile noastre” 4 Mihai Lixandru, după FCSB – Sparta Praga 2-3: „Am fost nervos! Ne-a arătat ceasul mereu!” 5 „Poate asta a fost de vină” Malcom Edjouma a identificat marile probleme din FCSB – Sparta Praga: „S-a văzut asta” 6 „Cât tupeu!” Gigi Becali a distrus arbitrajul, după ce FCSB a fost eliminată din Champions League: „Şmecheresc!”
Citește și