Închide meniul

Daniel Oprița a vorbit despre situația de la Steaua, după eliminarea din Cupă! Noul obiectiv al echipei fără drept de promovare

Alex Ioniță Publicat: 16 august 2024, 18:11

Reclamă
Daniel Oprița a vorbit despre situația de la Steaua, după eliminarea din Cupă! Noul obiectiv al echipei fără drept de promovare

Daniel Oprița a vorbit despre situația de la Steaua, după eliminarea din Cupă!

Daniel Oprița, în timpul unui meci / Profimediaimages

Daniel Oprița a vorbit despre situația de la Steaua, după eliminarea din Cupă! Antrenorul echipei din Ghencea a dat detalii din interior, după înfrângerea cu Concordia Chiajna.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tehnicianul roș-albaștrilor din Liga a 2-a a dezvăluit și care este noul obiectiv al echipei. De amintit este faptul că Steaua nu are drept de promovare în prima ligă, astfel că eliminarea din Cupa României a venit ca o adevărată lovitură pentru club.

Daniel Oprița a vorbit despre situația de la Steaua, după eliminarea din Cupă!

Oprița a transmis faptul că obiectivul Stelei este o clasare în primele „2 sau 4 locuri” din Liga a 2-a, la finalul acestui sezon.

Totodată, antrenorul a dezvăluit și că bugetul echipei sale a scăzut cu 30 de procente față de sezonul anterior.

„Rămâne play-off-ul și apoi să prindem unul dintre primele 2 sau 4 locuri, acesta era obiectivul și dacă ajungeam în grupe în Cupa României. Ne-a rămas doar campionatul, nu e vina noastră că jucăm fără să avem drept de promovare.

Reclamă
Reclamă 4

Eu nu am auzit nimic, nu a fost nicio discuție (n.r. despre o eventuală obține a dreptului de promovare). Și nouă ne este greu. Dacă mă întrebați acum două zile vă spuneam că am motivație mare.

Pentru că eram în Cupa României, dar acum sunt un pic așa, era important și pentru noi neavând drept de promovare. Acum nu știu ce gânduri pot să spun. E mai mic bugetul, vreo 30 %, pentru că s-au mărit taxele.

Eu am 19 jucători de câmp în lot cu 6 copii, dar nu vreau să mă plâng pentru că eu consider că am făcut o echipă bună”, a spus Daniel Oprița, potrivit iamsport.ro.

Reclamă

Daniel Oprița a răbufnit după ce suporterii Stelei i-au cerut demisia!

Oprița a transmis faptul că nu are nicio vină pentru rezultatul înregistrat de Steaua, în Cupa României și nu s-a ferit să menționeze că a avut mari probleme atunci când s-a ocupat de transferuri.

Antrenorul Stelei le-a transmis suporterilor că va veni și momentul când va pleca de la echipă, însă a dat asigurări că nu își va da demisia.

„(n.r. Suporterii ți-au cerut demisia) OK, îmi cer demisia. E normal că se ajunge și la asta. Mă aștept oricând la asta, dar n-am nicio… Dacă n-am fi jucat sau nu aș fi făcut o echipă… M-am chinuit să aduc și jucătorii ăștia așa cum am putut. Am stat să mă rog de ei, am avut multe bătăi de cap să pot să aduc pe unul și pe altul.

Nicio problemă, să îmi ceară demisia. Când sunt la greu, îmi cer demisia. Asta e, se întâmplă. Știe cineva cât m-am zbătut și o fac în fiecare zi ca să fac o echipă? Nu știe nimeni. Fiecare vine și vrea. Eu zic că am făcut o echipă bună. Ne-am dus peste ei. Vine cineva cu mine să vadă cât am umblat și dacă am avut vacanță?

Eu nu îmi dau demisia pentru că știu cât am muncit și vreau binele echipei. Nu o să demisionez pentru că nu e vina mea. M-am umilit de multe ori ca să pot să aduc unii jucători, adică m-am rugat de ei și n-am putut să-i conving. Sunt dezamăgit, dar nu pot să îmi dau demisia după un meci pe care l-am controlat cap-coadă.

Sunt foarte supărat pentru că eu pun foarte mult suflet. Nu îmi e prea ușor să trec peste niște lucruri. Nu am vorbit cu nimeni din conducere. Nici nu știu dacă a fost cineva la meci ca să am cu cine vorbi. O să vină și momentul în care o să plec și vedem mai departe”, a spus Daniel Oprița, la fanatik.ro.

Va reuşi Răzvan Lucescu să îşi apere titlul câştigat cu PAOK în Grecia?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:40

Ionel Dănciulescu e revoltat că Neil Lennon s-a luat de Marius Şumudică: „Lipsă totală de respect. Vine să ne dea lecţii?”

15:22

VIDEOUn fotbalist s-a prăbuşit pe teren după ce a fost lovit în plină figură de o minge şutată de un adversar! Care este starea lui

15:17

Ilkay Gundogan vrea să plece de la Barcelona! Tensiuni la echipa catalană încă din prima etapă. Ce reacţie a avut Hansi Flick

15:05

„Până atunci noi nu jucăm” Boicotul pe care l-a propus fostul director sportiv al lui Dinamo: „Trebuie să ne respectăm între noi”

14:25

Albion Rrahmani, mesaj emoţionant pentru fanii Rapidului, după transferul la Sparta Praga: „Până data viitoare”

13:49

Reacţia lui Gigi Becali după ce Darius Olaru a fost eliminat cu Poli Iaşi! Mesaj tranşant al patronului FCSB-ului

1 FotoFotografie virală! Cum a fost surprins David Popovici în trafic, la volanul maşinii pe care tocmai a primit-o de la Ion Ţiriac! 2 VIDEOBenfica – Casa Pia 3-0, în AntenaPLAY. Nacional – Sporting 1-6. Rio Ave – Farense 1-0 3 VIDEOPAOK – Panserraikos 3-2 şi Volos – Olympiacos 0-2, în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu, victorie cu emoţii în prima etapă din Grecia! 4 FotoIubita unui jucător de la FCSB, răvăşitoare la plajă! Alexandra a făcut senzaţie într-un costum de baie roz 5 FCSB – Poli Iaşi 0-1! Campioana, învinsă în Ghencea înaintea meciului cu LASK Linz! Olaru, eliminat 6 Jordan Chiles rămâne cu medalia de bronz! Anunţul făcut de presa americană
Citește și