Închide meniul

„M-am umilit de multe ori” Daniel Oprița a răbufnit după ce suporterii Stelei i-au cerut demisia! Ce a spus despre viitorul său

Alex Ioniță Publicat: 15 august 2024, 13:38

Reclamă
M-am umilit de multe ori” Daniel Oprița a răbufnit după ce suporterii Stelei i-au cerut demisia! Ce a spus despre viitorul său

Daniel Oprița a răbufnit după ce suporterii Stelei i-au cerut demisia!

Daniel Opriţa, în timpul unui meci / Hepta

Daniel Oprița a răbufnit după ce suporterii Stelei i-au cerut demisia! Antrenorul echipei militare a vorbit despre eșecul din Cupa României, care a cauzat furia fanilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Steaua București a fost eliminată din Cupa României de Concordia Chiajna, după loviturile de departajare. Fanii s-au revoltat apoi, dat fiind faptul că această competiție era singura în care militarii aveau un obiectiv real, având în vedere că nu au drept de promovare în Liga 1.

Daniel Oprița a răbufnit după ce suporterii Stelei i-au cerut demisia!

Oprița a transmis faptul că nu are nicio vină pentru rezultatul înregistrat de Steaua și nu s-a ferit să menționeze că a avut mari probleme atunci când s-a ocupat de transferuri.

Antrenorul Stelei le-a transmis suporterilor că va veni și momentul când va pleca de la echipă, însă a dat asigurări că nu își va da demisia.

„(n.r. Suporterii ți-au cerut demisia) OK, îmi cer demisia. E normal că se ajunge și la asta. Mă aștept oricând la asta, dar n-am nicio… Dacă n-am fi jucat sau nu aș fi făcut o echipă… M-am chinuit să aduc și jucătorii ăștia așa cum am putut. Am stat să mă rog de ei, am avut multe bătăi de cap să pot să aduc pe unul și pe altul.

Reclamă
Reclamă 4

Nicio problemă, să îmi ceară demisia. Când sunt la greu, îmi cer demisia. Asta e, se întâmplă. Știe cineva cât m-am zbătut și o fac în fiecare zi ca să fac o echipă? Nu știe nimeni. Fiecare vine și vrea. Eu zic că am făcut o echipă bună. Ne-am dus peste ei. Vine cineva cu mine să vadă cât am umblat și dacă am avut vacanță?

Eu nu îmi dau demisia pentru că știu cât am muncit și vreau binele echipei. Nu o să demisionez pentru că nu e vina mea. M-am umilit de multe ori ca să pot să aduc unii jucători, adică m-am rugat de ei și n-am putut să-i conving. Sunt dezamăgit, dar nu pot să îmi dau demisia după un meci pe care l-am controlat cap-coadă.

Sunt foarte supărat pentru că eu pun foarte mult suflet. Nu îmi e prea ușor să trec peste niște lucruri. Nu am vorbit cu nimeni din conducere. Nici nu știu dacă a fost cineva la meci ca să am cu cine vorbi. O să vină și momentul în care o să plec și vedem mai departe”, a spus Daniel Oprița, la fanatik.ro.

Reclamă

Fanii Stelei s-au revoltat după eliminarea roş-albaştrilor din Cupa României: „Vă bateţi joc de Steaua!”

Fanii Stelei s-au revoltat după eliminarea roş-albaştrilor din Cupa României! Concordia Chiajna a trecut de Steaua după loviturile de departajare.

După 120 de minute, scorul a fost 0-0. Echipa lui Opriţa a ratat o ocazie uluitoare în minutul 107 prin Alexandru Dane, care a reluat peste cu poarta goală o centrare perfectă a lui Adi Popa.

Absolut dramatic e că vă bateţi joc de Steaua în cel mai mizerabil mod cu putință. De acum înainte putem juca toate meciurile pe Terenul 5, oricum vom juca doar meciuri amicale”, a reacţionat un fan pe reţelele sociale.

„Cuvintele sunt de prisos. S-a văzut pe teren cât de mult vă pasă de Steaua. Dezamăgirea este mare. Iertăm însă nu uităm!”, au scris cei de la Armata Roș-Albastră.

„Ce a fost dramatic in meciul ăsta?! Un miserupism total de la un capăt la altul. Dramatic e că pe scaunele alea de conducere stau numai neisprăviți care nu fac nimic pentru echipa asta”, a scris un alt fan al Stelei.

Un fan a amintit de eliminarea FCSB-ului din Liga Campionilor. „Nu mai fiți triști, măcar FCSB a fost eliminată din preliminarile Champions League”, a scris acesta.

„Eliminare dramatică din Cupa României! Steaua București a părăsit dramatic Cupa României încă din turul III, învinsă în deplasare de către Concordia Chiajna, scor 1-4, după prelungiri și lovituri de la 11 metri”, a fost textul publicat pe Facebook de reprezentanţii clubului Steaua, care a declanşat un potop de critici pe reţeaua de socializare.

La ce echipă va juca Ianis Hagi în noul sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:26

„A terminat benzina” Adrian Mutu, verdict despre un jucător important al FCSB-ului: „Prea puţin”

15:46

Ce a făcut Lamine Yamal după ce a aflat că tatăl său a fost înjunghiat! Decizia luată de starul de la Barcelona

15:31

Raul Rusescu, semnal de alarmă pentru CFR Cluj înainte de returul cu Maccabi Petach Tikva: „Ar fi un dezastru!”

14:44

Lovitură primită de Horațiu Moldovan, la Atletico Madrid! Spaniolii au făcut anunțul pe care românul nu dorea să îl audă

14:11

Ofertă de ultimă oră pentru Florin Niţă: „Va deveni clar în zilele următoare”

14:07

PAOK – Panserraikos LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul meciurilor transmise din Super Liga Greciei, în perioada 17-18 august

1 FotoIubita lui Marius Ștefănescu, mesaj superb în ziua în care jucătorul a împlinit 26 de ani: „Te iubesc enorm!” 2 Real Madrid a câştigat Supercupa Europei. Mbappe, gol la debut şi primul trofeu european din carieră. Prima reacţie a francezului 3 Astana – Corvinul 6-1. Hunedorenii şi-au încheiat parcursul european, după dezastrul din Kazahstan 4 Gest uriaş pentru Ana Bărbosu, după medalia de bronz cucerită la Paris! Suma pe care o va încasa gimnasta 5 Ce ne spun cifrele Formulei 1! Analiza lui Adrian Georgescu 6 Răzvan Lucescu, prima reacţie după eliminarea dramatică din Liga Campionilor: „Am avut calificarea în mâinile noastre”
Citește și