Închide meniul

Tatăl lui Lamine Yamal a fost externat, la 2 zile după ce a fost înjunghiat! Anunțul făcut de presa din Spania

Alex Ioniță Publicat: 16 august 2024, 20:25

Reclamă
Tatăl lui Lamine Yamal a fost externat, la 2 zile după ce a fost înjunghiat! Anunțul făcut de presa din Spania

Tatăl lui Lamine Yamal a fost externat, la 2 zile după ce a fost înjunghiat!

Profimedia

Tatăl lui Lamine Yamal a fost externat, la 2 zile după ce a fost înjunghiat! Mounir Nasroui s-a recuperat rapid după tragicul incident și a părăsit spitalul Pujol, din Badalona.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tatăl jucătorului de la Barcelona a fost internat de urgență în noaptea de miercuri, după ce a fost înjunghiat în cartierul Rocafonda din Mataro.

Tatăl lui Lamine Yamal a fost externat, la 2 zile după ce a fost înjunghiat!

Poliția a arestat 4 suspecți, care au fost acuzați că au participat la evenimentele care au dus la înjungierea lui Mounir Nasroui, Cei 4 suspecți au fost duși de oamenii legii la audieri, notează mundodeportivo.com.

În timpul în care se afla în spital, Mounir Nasroui a fost vizitat de familie. De asemenea, sursa citată a dezvăluit că și fiul său, Lamine Yamal, i-a făcut o vizită, în ziua de joi.

Jucătorul de la Barcelona nu a putut fi alături de tatăl său pe tot timpul spitalizării, din cauza statutului de vedetă pe care îl are. Totuși, acesta a decis să își viziteze tatăl, chiar dacă a fost sfătuit să nu o facă, pentru a nu atrage mai multă atenție din partea jurnaliștilor spanioli.

Reclamă
Reclamă 4

Tatăl lui Lamine Yamal, prima reacţie după ce a fost înjunghiat: „Am fost între viaţă şi moarte”. Care este starea sa

Tatăl lui Lamine Yamal a oferit prima reacţie după ce a fost înjunghiat. Mounir Nasraoui a fost internat de urgenţă în spital în urmă, după ce a fost înjunghiat miercuri seară.

În timp ce era internat în spital, Nasraoui a vorbit despre momentele de groază prin care a trecut:

„Îi mulţumesc lui Dumnezeu că am fost dus la spital repede şi că sunt puţin mai bine acum. Trebuie să fim mai calmi, pentru binele tuturor. Pentru binele meu şi al familiei mele.

Reclamă

Trebuie să fiu mai calm, nu am altă variantă. Sper ca justiţia să îşi facă treaba şi cu siguranţă o va face. Este cel mai important lucru. Mulţumită lui Dumnezeu, toate lucrurile au o rezolvare”, a declarat Mounir Nasraoui, citat de marca.com.

În ciuda situaţiei complicate în care se află, Mounir Nasraoui a avut puterea să vorbească cu cei de la El Chiringuito şi despre fotbal:

„Să sperăm că anul acesta Barca va avea o echipă grozavă şi va face lucruri mari”, a mai spus tatăl fotbalistului de 17 ani.

Va reuşi Răzvan Lucescu să îşi apere titlul câştigat cu PAOK în Grecia?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:22

VIDEOUn fotbalist s-a prăbuşit pe teren după ce a fost lovit în plină figură de o minge şutată de un adversar! Care este starea lui

15:17

Ilkay Gundogan vrea să plece de la Barcelona! Tensiuni la echipa catalană încă din prima etapă. Ce reacţie a avut Hansi Flick

15:05

„Până atunci noi nu jucăm” Boicotul pe care l-a propus fostul director sportiv al lui Dinamo: „Trebuie să ne respectăm între noi”

14:25

Albion Rrahmani, mesaj emoţionant pentru fanii Rapidului, după transferul la Sparta Praga: „Până data viitoare”

13:49

Reacţia lui Gigi Becali după ce Darius Olaru a fost eliminat cu Poli Iaşi! Mesaj tranşant al patronului FCSB-ului

13:44

Dan Şucu bagă mâna în buzunar pentru Rapid – Dinamo! Ce primă le-a promis jucătorilor lui Neil Lennon

1 FotoFotografie virală! Cum a fost surprins David Popovici în trafic, la volanul maşinii pe care tocmai a primit-o de la Ion Ţiriac! 2 VIDEOBenfica – Casa Pia 3-0, în AntenaPLAY. Nacional – Sporting 1-6. Rio Ave – Farense 1-0 3 VIDEOPAOK – Panserraikos 3-2 şi Volos – Olympiacos 0-2, în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu, victorie cu emoţii în prima etapă din Grecia! 4 FotoIubita unui jucător de la FCSB, răvăşitoare la plajă! Alexandra a făcut senzaţie într-un costum de baie roz 5 FCSB – Poli Iaşi 0-1! Campioana, învinsă în Ghencea înaintea meciului cu LASK Linz! Olaru, eliminat 6 Jordan Chiles rămâne cu medalia de bronz! Anunţul făcut de presa americană
Citește și