Închide meniul

Scandal uriaş după Unirea Slobozia – Petrolul 1-2! Preşedintele clubului a acuzat dur arbitrajul: „Nu suntem lăsaţi să jucăm”

Bogdan Stănescu Publicat: 16 august 2024, 22:31

Reclamă
Scandal uriaş după Unirea Slobozia – Petrolul 1-2! Preşedintele clubului a acuzat dur arbitrajul: „Nu suntem lăsaţi să jucăm

Scandal uriaş după Unirea Slobozia - Petrolul 1-2!

Imagine din meciul Unirea Slobozia - Petrolul 1-2 / Hepta

Scandal uriaş după Unirea Slobozia – Petrolul 1-2! Preşedintele clubului Unirea Slobozia a acuzat dur arbitrajul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şi antrenorul Unirii Slobozia, Adrian Mihalcea, a acuzat o „viciere de rezultat” după ce echipa lui a pierdut acasă cu Petrolul.

Scandal uriaş după Unirea Slobozia – Petrolul 1-2! Preşedintele clubului a acuzat dur arbitrajul: „Nu suntem lăsaţi să jucăm”

Am început meciul destul de bine. Am avut ocazii. Am deschis scorul, au deschis ei scorul sau cum a fost. Nici nu mai știu la momentul de față, Sunt atât de supărat. E a nu știu câta oară când suntem dezavantajați, foarte multe erori de arbitraj împotriva noastră.

La meciul de azi am avut gol, l-au anulat. A ridicat steagul din prima. Eliminarea lui Gele a fost ușoară, ce putem să zicem mai mult? Poate incomodăm noi cu ceva sau poate greșesc eu cu ceva. Sunt erori mari de arbitraj împotriva noastră, de ce nu s-a dus la VAR la faza golului nostru? Nu s-a dus nimeni să vadă.

Nu suntem lăsați să jucăm fotbal, îmi pare rău pentru ce se întâmplă. Petrolul n-are nicio vină. A jucat fotbal, felicitări pentru victorie. E frustrant pentru noi pentru că la fiecare meci ni se anulează gol sau se ia o decizie împotriva noastră.

Reclamă
Reclamă 4

Trebuie să ridicăm capul din pământ, nu ne vom da bătuți. Vom lupta să rămânem în Superliga. Nu e nimic pierdut, echipa joacă. N-am renunțat nici în 10 oameni, am dat gol, dar dacă s-a anulat ce să facem? Ar putea să fie suspendat 3 etape Gele”, a declarat preşedintele Unirii Slobozia, Ilie Lemnaru, după meci.

Adrian Mihalcea, atac la adresa arbitrilor după Unirea Slobozia – Petrolul 1-2: „Să mă ierte Dumnezeu! Viciere de rezultat!”

Adrian Mihalcea a lansat un atac la adresa arbitrilor după Unirea Slobozia – Petrolul 1-2. Antrenorul nou promovatei nu s-a ferit de cuvinte, la interviul de la finalul partidei.

Principala nemulțumire a lui Mihalcea a fost legată de eliminarea lui Gele, din debutul reprizei secunde. Acesta s-a șicanat cu Papp, pe care l-a și lovit și a fost eliminat după ce arbitrul a revăzut faza la monitorul VAR.

Reclamă

Antrenorul de la Unirea Slobozia este de părere că jucătorul său l-a atins „cu unghia” pe Papp și că Gele nu ar fi fost eliminat în „niciun campionat din lume”, după un asemenea contact.

Adrian Mihalcea și-a continuat atacul și a spus că Unirea Slobozia nu se va putea salva de la retrogradare, în cazul în care va avea parte de un asemenea arbitraj.

„O înfrângere din două cadouri ale noastre. După ce că avem problemele noastre, e o înfrângere pe care aș putea să i-o atribui și brigăzii de arbitrii. Sunt foarte necăjit, supărat și pe băieții mei, dar și pe maniera de arbitraj.

Acum l-a atins (n.r.-Gele, la faza la care a fost eliminat) cu unghia, o avea pictată, cred că avea și o suliță în ea. Cartonașul ăsta roșu nu s-ar fi dat nicăieri, în niciun campionat, nici acum 10 ani.

L-am atenționat pe arbitrul de tușă încă din minutul 1 de astfel de contacte, pentru că Papp e un jucător inteligent și știe să profite de astfel de dueluri. De asta sunt supărat.

Nu văd să putem să ne salvăm în condițiile date. După ce că suntem cum suntem, nu suntem lăsați. A fost aut la gol, s-a dat vreo reluare? Să mă ierte Dumnezeu, nu poți să dai roșu la împinsul ăsta de unghie. Asta e vrăjeala, nici n-a fost intensitate. Cred că a fost viciere de rezultat.

Știam că vor veni astfel de perioade, suntem cea mai mică echipă din acest campionat. Să ne lase să facem doar noi greșeli, să ne lase să jucăm. Lăsați-ne să jucăm”, a spus Mihalcea, la digisport.ro.

Moment incredibil în Unirea Slobozia – Petrolul 1-2!

Moment incredibil în Unirea Slobozia – Petrolul 1-2! Adi Mihalcea nu a mai rezistat și l-a bruscat pe Gele, care a încasat un cartonaș roșu în repriza secundă a duelului de la Clinceni.

În minutul 49 al duelului din etapa a 6-a, Gele l-a lovit pe Papp cu pumnul și a fost eliminat, după intervenția VAR.

La scurt timp după ce Viorel Flueran i-a arătat cartonașul roșu, Gele s-a dus să protesteze. Acela a fost momentul în care Adi Mihalcea și-a ieșit din minți și l-a bruscat pe jucător, pentru a merge la vestiare.

VEZI AICI IMAGINI CU MOMENTUL ÎN CARE MIHALCEA L-A BRUSCAT PE GELE

După ce Gele a mers la cabine, Mihalcea s-a așezat pe bancă și a discutat cu oamenii din staff. După 5 minute, acesta i-a schimbat pe Purece și Aganovic cu Afalna și Lazăr.

Va reuşi Răzvan Lucescu să îşi apere titlul câştigat cu PAOK în Grecia?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:15

Dennis Man, cu gândul la duelul „de foc” cu AC Milan! Reacţie fermă după golul marcat în Parma – Fiorentina

17:11

Elisabeta Lipă a reacționat, după ce Răzvan Burleanu și-a depus candidatura pentru poziția de vicepreședinte al COSR!

17:01

„Mai mult nu pot, dau acţiunile!” Gică Hagi n-a mai rezistat şi a izbucnit când a aflat: „De asta nu am plecat la naţională!”

17:00

Cum l-a convins Gică Hagi pe Denis Alibec să revină la Farul: „M-am întors acasă” Obiectiv uriaş stabilit de atacantul naţionalei

16:50

O cameră video îl va urmări doar pe Kylian Mbappe, în Mallorca – Real Madrid! Superstarul a revoluționat lumea fotbalului

16:38

Foto„Suntem deasupra tuturor!” Soţia lui Alex Mitriţă, încântată că „perla” Băniei a refuzat petrodolarii din Golf

1 FotoFotografie virală! Cum a fost surprins David Popovici în trafic, la volanul maşinii pe care tocmai a primit-o de la Ion Ţiriac! 2 VIDEOBoavista – Braga, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:30)! Moreirense – Arouca, de la 17:30. Guimaraes – Estoril, la 20:00 3 VIDEOPAOK – Panserraikos 3-2 şi Volos – Olympiacos 0-2, în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu, victorie cu emoţii în prima etapă din Grecia! 4 FotoIubita unui jucător de la FCSB, răvăşitoare la plajă! Alexandra a făcut senzaţie într-un costum de baie roz 5 FCSB – Poli Iaşi 0-1! Campioana, învinsă în Ghencea înaintea meciului cu LASK Linz! Olaru, eliminat 6 Jordan Chiles rămâne cu medalia de bronz! Anunţul făcut de presa americană
Citește și