Închide meniul

„Să-şi vadă de treabă!” Neil Lennon, „distrus” după ce l-a atacat pe Marius Şumudică: „Să-şi câştige meciurile!”

Viviana Moraru Publicat: 17 august 2024, 23:27

Reclamă
„Să-şi vadă de treabă! Neil Lennon, „distrus după ce l-a atacat pe Marius Şumudică: „Să-şi câştige meciurile!

Neil Lennon, "distrus" după ce l-a atacat pe Marius Şumudică

Neil Lennon, în timpul meciului Rapid - CFR Cluj / Hepta

Neil Lennon a fost făcut praf, după ce l-a atacat pe Marius Şumudică. Basarab Panduru l-a criticat pe antrenorul de la Rapid, după declaraţiile acestuia la adresa lui „Şumi”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neil Lennon a avut o reacţie dură la adresa lui Marius Şumudică şi a transmis că nu a întâlnit o astfel de persoană în Scoţia, acolo unde a antrenat-o pe Celtic.

Neil Lennon, făcut praf după ce l-a atacat pe Marius Şumudică

Totul a pornit după ce Marius Şumudică a declarat, printre altele, că Dan Şucu i-ar fi promis că el va fi următorul antrenor de la Rapid. Întrebat despre „Şumi”, Lennon a avut o reacţie dură imediat: „Cine e? E cel care vorbeşte mereu?”, a spus nord-irlandezul.

Imediat după atacul lui Neil Lennon, Basarab Panduru a transmis un mesaj categoric şi l-a criticat pe Neil Lennon. Acesta l-a sfătuit pe nord-irlandez să nu mai ofere astfel de replici, dat fiind faptul că Rapid nu a înregistrat nicio victorie în Liga 1.

„El nu are ce să răspundă nimănui, n-are rezultate, trebuie să-şi vadă de treabă, trebuie să câştige meciurile şi asta e. Stai să-i răspunzi lui Şumudică, el care e expert, îşi face treaba acolo cum şi-o face. Nu ai ce să-i răspunzi.

Reclamă
Reclamă 4

Eşti în România, o să vezi mai multe de acum încolo. Şi o să vezi şi mai multe dacă nu câştigi meciurile. Şumudică ăsta e el, nu a fost acum altfel. Tribuna n-are treabă cu nimic, are treabă dacă o să câştigi, nu-ţi mai zice nimic”, a declarat Basarab Panduru, conform primasport.ro.

Neil Lennon nu a mai rezistat şi l-a făcut praf pe Marius Şumudică

Neil Lennon nu a mai rezistat şi l-a făcut praf pe Marius Şumudică. Antrenorul Rapidului a răbufnit la conferinţa de presă de dinaintea derby-ului cu Dinamo care va fi duminică, de la ora 21:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

După ce a fost criticat dur de Şumudică, tehnicianul nord-irlandez a ripostat. L-a catalogat „neprofesionist” pe fostul atacant şi antrenor din Giuleşti. A ţinut să afirme că nu s-a întâlnit cu o astfel de situaţie în Scoţia.

Reclamă

„Am avut parte de aceată ostilitate şi în Scoţia, trebuie să suferi pentru a avea succes. (Aţi avut un Şumudică în Scoţia) Cine e Şumudică? E omul acela care vorbeşte mereu? Nu cred că face bine ce face. Nu e profesionist ce face. Nu avem pe cineva ca el în Scoţia, sau în Marea Britanie„, a declarat Neil Lennon.

Va reuşi Răzvan Lucescu să îşi apere titlul câştigat cu PAOK în Grecia?

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:32

Antrenorul lui LASK Linz, plin de încredere înaintea dublei cu FCSB: „Nu va trebui să ne temem”. Avertimsentul austriecilor

9:05

Antrenorul Parmei, categoric după remiza cu Fiorentina: „Este evident”. De ce i-a schimbat pe Dennis Man şi Valentin Mihăilă

8:34

Basarab Panduru l-a făcut praf pe Darius Olaru: „O mare prostie, nu am văzut niciodată aşa ceva”

8:29

Mihai Stoica a răbufnit la finalul meciului FCSB – Poli Iaşi! Doi jucători l-au scos din sărite pe oficialul roş-albaştrilor

8:15

Ilie Dumitrescu a analizat schimbările făcute de Gigi Becali cu Poli Iaşi: „Nu i-a mai ieşit, eu aş fi mutat în altă zonă”

0:58

Darius Olaru, prima reacţie după cartonaşul roşu din FCSB – Poli Iaşi 0-1. Anunţ categoric despre viitorul său: „Nu în Rusia!”

1 FotoFotografie virală! Cum a fost surprins David Popovici în trafic, la volanul maşinii pe care tocmai a primit-o de la Ion Ţiriac! 2 VIDEOBenfica – Casa Pia 3-0, în AntenaPLAY. Nacional – Sporting 1-6. Rio Ave – Farense 1-0 3 VIDEOPAOK – Panserraikos 3-2 şi Volos – Olympiacos 0-2, în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu, victorie cu emoţii în prima etapă din Grecia! 4 FotoIubita unui jucător de la FCSB, răvăşitoare la plajă! Alexandra a făcut senzaţie într-un costum de baie roz 5 FCSB – Poli Iaşi 0-1! Campioana, învinsă în Ghencea înaintea meciului cu LASK Linz! Olaru, eliminat 6 Jordan Chiles rămâne cu medalia de bronz! Anunţul făcut de presa americană
Citește și