Închide meniul

„Vom fi mai puternici!” Elias Charalambous, mesaj categoric după FCSB – Poli Iaşi 0-1! Ce a spus despre Darius Olaru

Viviana Moraru Publicat: 18 august 2024, 0:36

Reclamă
„Vom fi mai puternici! Elias Charalambous, mesaj categoric după FCSB – Poli Iaşi 0-1! Ce a spus despre Darius Olaru

Elias Charalambous, mesaj categoric după FCSB - Poli Iaşi 0-1

Elias Charalambous, în timpul unui meci al FCSB-ului/ Profimedia

Elias Charalambous a transmis un mesaj categoric, după ce FCSB a pierdut duelul cu Poli Iaşi, scor 0-1. Antrenorul campioanei s-a declarat mulţumit de jucătorii săi şi e convins că echipa va fi mai puternică, după eşecul suferit în duelul cu moldovenii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a fost învinsă de Poli Iaşi, în etapa a şasea din Liga 1. Campioana se pregăteşte acum de duelul cu LASK Linz, în play-off-ul Europa League.

Elias Charalambous, mesaj categoric după FCSB – Poli Iaşi 0-1

Elias Charalambous a tras concluziile, după ce FCSB a pierdut duelul cu Poli Iaşi. Acesta a subliniat jocul bun al campioanei, chiar şi în inferioritate numerică.

De asemenea, întrebat despre faultul comis de Darius Olaru, în urmă căruia FCSB a rămas în inferioritate numerică, Elias Charalambous a transmis că jucătorii săi trebuie să îşi controleze mai bine emoţiile.

„Am avut încredere că nu pierdeam astfel de meciuri. Nu vin aici ca să ofer scuze, nu am ce să le reproşez jucătorilor, au luptat pentru victoriei. În inferioritate numerică am luptat. Reacţia jucătorilor a fost cea mai importantă pentru mine. Toată lumea trebuie să fie sigură că această înfrângere ne va fgace mai puternici.

Reclamă
Reclamă 4

Astăzi, am crezut că nu a fost un meci pe care să-l pierdem. Nu e momentul să spun multe. Repet, acesta e fotbalul. Uneori nu joci foarte bine. Azi poate am fi meritat să obţinem puncte, dar suntem împreună, suntem puternici.

Nu sunt multe de spus despre meciul de azi, mai ales despre prima repriză. A fost acea deviere, la golul lor, după cartonaşul roşu. Dar jucătorii mei au încercat, asta e.

Avem jucători care revin după accidentări, ca şi Octavian Popescu, ştiu că are calitate. Va ajuta echipa. Suntem supăraţi când nu câştigăm.

Reclamă

A fost cartonaş roşu, aşa mi s-a spus. Trebuie să ne controlăm mai bine emoţiile, sunt sigur că şi el e supărat”, a declarat Elias Charalambous, conform digisport.ro.

Darius Olaru s-a năpustit asupra unui coechipier, după eliminarea din FCSB – Poli Iaşi 0-1

Darius Olaru s-a năpustit asupra unui coechipier, după eliminarea din FCSB – Poli Iaşi 0-1. Basarab Panduru a văzut imaginile care au fost analizate în direct și l-a făcut praf pe căpitanul de la FCSB. De asemenea, și Mihai Bordeianu a explicat ce s-a întâmplat la momentul eliminării lui Olaru.

„Nu ştiu ce a vrut să facă, voi aveţi imaginile din timpul meciului. Eu chiar am simţit intenţie, s-a pus direct să mă lovească. În ultimul meci, când am pierdut aici, a avut la fel o intrare care putea să fie cu final tragic. Atunci s-a dat galben, acum roşu. El spunea că nu mi-a făcut nimic, că de ce plâng”, a spus Mihai Bordeianu, la digisport.ro.

Basarab Panduru a văzut, direct din studio, imaginile cu momentul în care Olaru l-a faultat pe Bordeianu. De asemenea, la TV au fost redate și cadre cu momentul în care Darius Olaru mergea la cabine.

Căpitanul roș-albaștrilor a rostit cuvinte greu de reprodus, fiind nemulțumit de o pasă pe care a primit-o de la Adrian Șut, înainte de momentul eliminării.

Olaru a făcut o mare prostie. Nu știu ce e asta, nu știu unde a văzut asta. Eu nu am mai văzut așa ceva. Nu știu ce a avut în cap. S-a dus în cea mai mare viteză la adversar, spunea că nu e nimic. Nu știu ce a fost în capul lui”, a spus Basarab Panduru, la primasport.ro.

Va reuşi Răzvan Lucescu să îşi apere titlul câştigat cu PAOK în Grecia?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:58

Darius Olaru, prima reacţie după cartonaşul roşu din FCSB – Poli Iaşi 0-1. Anunţ categoric despre viitorul său: „Nu în Rusia!”

0:50

Florin Tănase a anunţat că putea pleca de la FCSB, la două zile după ce a semnat! Ce s-a întâmplat: „Am avut oferte!”

0:31

VIDEOBenfica – Casa Pia 3-0, în AntenaPLAY. Nacional – Sporting 1-6. Rio Ave – Farense 1-0

0:26

Darius Olaru s-a năpustit asupra unui coechipier, după eliminarea din FCSB – Poli Iaşi 0-1. Injurii şi o reacţie incredibilă

23:55 17 aug.

FCSB – Poli Iaşi 0-1! Campioana, învinsă în Ghencea înaintea meciului cu LASK Linz! Olaru, eliminat

23:52 17 aug.

Bayer Leverkusen a câștigat Supercupa Germaniei după o nouă remontada de senzație! A învins-o pe Stuttgart la penalty-uri

1 FotoFotografie virală! Cum a fost surprins David Popovici în trafic, la volanul maşinii pe care tocmai a primit-o de la Ion Ţiriac! 2 VIDEOPAOK – Panserraikos 3-2 şi Volos – Olympiacos 0-2, în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu, victorie cu emoţii în prima etapă din Grecia! 3 FotoIubita unui jucător de la FCSB, răvăşitoare la plajă! Alexandra a făcut senzaţie într-un costum de baie roz 4 Mihai Stoica l-a ironizat pe Dan Petrescu: „O să vorbesc şi eu de Pafos. E extraordinară” 5 Jordan Chiles rămâne cu medalia de bronz! Anunţul făcut de presa americană 6 „E haos în toate compartimentele, şi în conducere” Rapid, făcută praf înaintea derby-ului cu echipa lui Kopic: „Nu bate Dinamo”
Citește și