Închide meniul

Jannik Sinner s-a calificat în semifinalele de la Cincinnati! Cum arată careul de aşi al turneului Masters din Ohio

Alex Masgras Publicat: 18 august 2024, 11:07

Reclamă
Jannik Sinner s-a calificat în semifinalele de la Cincinnati! Cum arată careul de aşi al turneului Masters din Ohio

Jannik Sinner s-a calificat în semifinalele de la Cincinnati! Cum arată careul de aşi al turneului Masters din Ohio

Jannik Sinner, în timpul meciului cu Andrey Rublev, de la Cincinnati / Profimedia

Jannik Sinner s-a calificat în semifinalele de la Cincinnati, graţie victoriei sale din sferturi în faţa rusului Andrey Rublev, pe care l-a învins cu 4-6, 7-5, 6-4, după 2 ore şi 27 de minute de joc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În semifinale, italianul îl va întâlni pe Alexander Zverev. Câştigătorul acestui duel va juca în finală contra învingătorului din partida Frances Tiagoe – Holger Rune.

Jannik Sinner s-a calificat în semifinalele de la Cincinnati! Cum arată careul de aşi al turneului Masters din Ohio

Jucătorul italian de tenis Jannik Sinner, nr.1 mondial, s-a calificat, sâmbătă, în semifinalele turneului ATP Masters 1.000 de la Cincinnati (Statele Unite), dotat cu premii totale de 6.795.555 de dolari, după ce a trecut în sferturile de finală, în trei seturi, 4-6, 7-5, 6-4, de rusul Andrey Rublev (6 ATP), informează AFP, potrivit agerpres.ro.

Sinner a disputat cu Rublev doar al doilea său meci din această săptămână, după ce a fost scutit de primul tur şi a beneficiat de forfait-ul australianului Jordan Thompson în optimile de finală.

În penultimul act, Sinner va da piept cu germanul Alexander Zverev (4 ATP), care a trecut în sferturi de americanul Ben Shelton, cu 3-6, 7-6 (7-3), 7-5.

Reclamă
Reclamă 4

În cealaltă semifinală se vor întâlni americanul Frances Tiafoe, care a profitat de abandonul polonezului Hubert Hurkacz (N.5) în setul doi, după ce conducea cu 6-3 după primul set, şi danezul Holger Rune (16 ATP), care s-a impus cu 6-4, 6-2 în faţa britanicului Jack Draper.

Carlos Alcaraz, mesaj categoric după criza de nervi de la Cincinnati

Carlos Alcaraz a transmis un mesaj categoric, după criza de nervi de la Cincinnati. Ibericul şi-a cerut scuze, după ce a cedat nervos în duelul cu Gael Monfils.

Carlos Alcaraz a fost eliminat de la Cincinnati, în turul secund, de către Gael Monfils. Francezul l-a învins pe medaliatul cu argint de la Jocurile Olimpice în trei seturi, scor 4-6, 7-6, 6-4.

Reclamă

La o zi după eşecul suferit în faţa lui Gael Monfils, Carlos Alcaraz a transmis un scurt mesaj. Acesta şi-a cerut scuze pentru gestul nervos din timpul partidei.

Alcaraz şi-a explicat gestul şi a tranmis că nu s-a mai putut controla, din cauza stresului din timpul partidei.

„Vreau să-mi cer scuze pentru atitudinea mea de ieri, nu a fost bună și asta nu ar trebui să se întâmple pe teren. Sunt om, nervii s-au acumulat și uneori este foarte greu de controlat când există această tensiune. Voi lucra pentru ca acest lucru să nu se mai întâmple. Acum e timpul să mă gândesc la New York„, a transmis Carlos Alcaraz, pe pagina sa de Twitter.

Va reuşi Răzvan Lucescu să îşi apere titlul câştigat cu PAOK în Grecia?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:51

Panathinaikos – Asteras LIVE VIDEO (20:00) în AntenaPLAY! AEK – OFI se joacă de la 22:00, în Superliga Greciei

15:40

Ionel Dănciulescu e revoltat că Neil Lennon s-a luat de Marius Şumudică: „Lipsă totală de respect. Vine să ne dea lecţii?”

15:22

VIDEOUn fotbalist s-a prăbuşit pe teren după ce a fost lovit în plină figură de o minge şutată de un adversar! Care este starea lui

15:17

Ilkay Gundogan vrea să plece de la Barcelona! Tensiuni la echipa catalană încă din prima etapă. Ce reacţie a avut Hansi Flick

15:05

„Până atunci noi nu jucăm” Boicotul pe care l-a propus fostul director sportiv al lui Dinamo: „Trebuie să ne respectăm între noi”

14:25

Albion Rrahmani, mesaj emoţionant pentru fanii Rapidului, după transferul la Sparta Praga: „Până data viitoare”

1 FotoFotografie virală! Cum a fost surprins David Popovici în trafic, la volanul maşinii pe care tocmai a primit-o de la Ion Ţiriac! 2 VIDEOBenfica – Casa Pia 3-0, în AntenaPLAY. Nacional – Sporting 1-6. Rio Ave – Farense 1-0 3 VIDEOPAOK – Panserraikos 3-2 şi Volos – Olympiacos 0-2, în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu, victorie cu emoţii în prima etapă din Grecia! 4 FotoIubita unui jucător de la FCSB, răvăşitoare la plajă! Alexandra a făcut senzaţie într-un costum de baie roz 5 FCSB – Poli Iaşi 0-1! Campioana, învinsă în Ghencea înaintea meciului cu LASK Linz! Olaru, eliminat 6 Jordan Chiles rămâne cu medalia de bronz! Anunţul făcut de presa americană
Citește și