Închide meniul

„Sunt om!” Carlos Alcaraz, mesaj categoric după criza de nervi de la Cincinnati! Cum şi-a explicat gestul nervos

Viviana Moraru Publicat: 17 august 2024, 19:25

Reclamă
„Sunt om! Carlos Alcaraz, mesaj categoric după criza de nervi de la Cincinnati! Cum şi-a explicat gestul nervos

Carlos Alcaraz, mesaj categoric după criza de nervi de la Cincinnati

Carlos Alcaraz, în timpul unui meci/ Profimedia

Carlos Alcaraz a transmis un mesaj categoric, după criza de nervi de la Cincinnati. Ibericul şi-a cerut scuze, după ce a cedat nervos în duelul cu Gael Monfils.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Carlos Alcaraz a fost eliminat de la Cincinnati, în turul secund, de către Gael Monfils. Francezul l-a învins pe medaliatul cu argint de la Jocurile Olimpice în trei seturi, scor 4-6, 7-6, 6-4.

Carlos Alcaraz, mesaj categoric după criza de nervi de la Cincinnati

La o zi după eşecul suferit în faţa lui Gael Monfils, Carlos Alcaraz a transmis un scurt mesaj. Acesta şi-a cerut scuze pentru gestul nervos din timpul partidei.

Alcaraz şi-a explicat gestul şi a tranmis că nu s-a mai putut controla, din cauza stresului din timpul partidei.

Vreau să-mi cer scuze pentru atitudinea mea de ieri, nu a fost bună și asta nu ar trebui să se întâmple pe teren. Sunt om, nervii s-au acumulat și uneori este foarte greu de controlat când există această tensiune. Voi lucra pentru ca acest lucru să nu se mai întâmple. Acum e timpul să mă gândesc la New York„, a transmis Carlos Alcaraz, pe pagina sa de Twitter.

Reclamă
Reclamă 4

Carlos Alcaraz se pregăteşte acum de participarea la US Open 2024. Ibericul a câştigat Grand Slam-ul de la New York în 2022, după o finală în care l-a învins în patru seturi pe Casper Ruud.

Carlos Alcaraz, criză de nervi la Cincinnati! Spaniolul şi-a făcut praf racheta

Carlos Alcaraz a avut o criză de nervi la Cincinnati, în meciul din turul 2 cu Gael Monfils. Francezul s-a impus în duelul care a durat două ore şi jumătate şi pe care l-a câştigat cu 4-6, 7-6(5), 6-4.

La primul meci după finala olimpică pierdută în faţa lui Novak Djokovic, Carlos Alcaraz a acuzat condiţiile de joc. Spaniolul a recunoscut că i-a fost foarte dificil să se adapteze la viteza terenului.

Reclamă

De asemenea, Alcaraz a oferit şi o imagine cu care lumea tenisului nu este obişnuită. Numărul 3 ATP şi-a făcut praf racheta în setul decisiv, atunci când Gael Monfils a reuşit break-ul şi s-a distanţat la 3-1.

La finalul partidei, Alcaraz a recunoscut că meciul din turul 2 de la Cincinnati este cel mai prost meci din cariera sa:

Sincer, a fost foarte dificil pentru mine. Nu ştiu ce s-a întâmplat. Simt că a fost cel mai prost meci al carierei. Nu am putut să joc. Am avut antrenamente bune aici zilele trecute. Am lovit bine mingea şi m-am mişcat bine pe teren.

Acum am simţit că am jucat al sport. Mingea a fost mai rapidă, mult mai rapidă decât pe alte terenuri. M-am încălzit înaintea meciului şi m-am simţit complet diferit. Nu ştiu de ce. Nu ştiu ce s-a întâmplat, de ce m-am simţit aşa. Nu m-am putut controla, nu am putut să fiu mai bun. Acest meci a fost imposibil de câştigat”, a declarat Carlos Alcaraz, potrivit puntodebreak.com.

Va reuşi Răzvan Lucescu să îşi apere titlul câştigat cu PAOK în Grecia?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:48

Victor Angelescu a anunţat un nou transfer la Rapid după plecarea lui Albion Rrahmani!

11:46

CFR Cluj a aflat cine e arbitrul partidei cu Pafos! Delegarea făcută de UEFA la meciul echipei lui Dan Petrescu

11:08

Reacţia lui Ionel Dănciulescu după ce Mihai Stoica l-a certat pe teren pe Baba Alhassan!

11:07

Jannik Sinner s-a calificat în semifinalele de la Cincinnati! Cum arată careul de aşi al turneului Masters din Ohio

10:52

„E o problemă care trebuie rezolvată!” Grecii au reacţionat după PAOK – Panserraikos 3-2! Ce măsuri trebuie să ia Răzvan Lucescu

10:40

OFICIAL | Rapid s-a despărţit de Albion Rrahmani! Cum l-au numit giuleştenii pe atacantul pe care l-au vândut la Sparta Praga

1 FotoFotografie virală! Cum a fost surprins David Popovici în trafic, la volanul maşinii pe care tocmai a primit-o de la Ion Ţiriac! 2 VIDEOBenfica – Casa Pia 3-0, în AntenaPLAY. Nacional – Sporting 1-6. Rio Ave – Farense 1-0 3 VIDEOPAOK – Panserraikos 3-2 şi Volos – Olympiacos 0-2, în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu, victorie cu emoţii în prima etapă din Grecia! 4 FotoIubita unui jucător de la FCSB, răvăşitoare la plajă! Alexandra a făcut senzaţie într-un costum de baie roz 5 FCSB – Poli Iaşi 0-1! Campioana, învinsă în Ghencea înaintea meciului cu LASK Linz! Olaru, eliminat 6 Jordan Chiles rămâne cu medalia de bronz! Anunţul făcut de presa americană
Citește și