Închide meniul

„Mai mult nu pot, dau acţiunile!” Gică Hagi n-a mai rezistat şi a izbucnit când a aflat: „De asta nu am plecat la naţională!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 august 2024, 17:01

Reclamă
„Mai mult nu pot, dau acţiunile! Gică Hagi n-a mai rezistat şi a izbucnit când a aflat: „De asta nu am plecat la naţională!

Gică Hagi n-a mai rezistat şi a izbucnit când a aflat decizia autorităţilor

Gică Hagi, în timpul conferinţei de presă / AS.ro

Gică Hagi n-a mai rezistat şi a izbucnit când a aflat că se amână construcţia stadionului din Constanţa, care ar urma să îi poarte numele. Sunt probleme cu banii, motiv pentru care autorităţile întârzie lucrările.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hagi a avut un nou discurs manifest şi amintit ce investiţii a făcut în baza sportivă de la Ovidiu. A dezvăluit şi că echipa a avut în continuare nevoie de el, motiv pentru care a refuzat propunerea lui Răzvan Burleanu de a deveni selecţionerul României.

Gică Hagi n-a mai rezistat şi a izbucnit când a aflat decizia autorităţilor

Eu nu construiesc stadioane, eu am construit baza sportivă, e a Farului. O vom deschide în septembrie, veţi vedea în ce a băgat Hagi banii lui, asta am făcut. Mai mult nu am putut, atât pot! Apropo de visul meu…visul meu a fost să fac o academie de copii şi juniori, şi am făcut-o, la cel mai înalt nivel, şi în România şi la nivel european. Asta am făcut eu în ultimii 16 ani, am construit o academie, care are cel mai mare buget, am muncit pentru România, am produs. La seniori, uitaţi! Acolo e presiune, iese, uneori nu iese, deocamdată suntem normali. Aţi văzut fetele, un an şi au câştigat campionatul. Ai bugetul cel mai mare.

Stadionul nu e al meu, e al oraşului. Dacă vrei să treci la alt nivel, trebuie să vină banii. Farul are multe de făcut, de aceea nu am plecat la lotul naţional! De aceea nu am acceptat! Farul are multe de făcut, încă foarte multe de făcut pentru a face performanţă la nivel intern, să se bată cu cele mai bune, şi după la nivel european. Încă sunt multe! E nevoie de timp şi sperăm să se facă lucrurile. Dacă nu se împlinesc… mai mult de atât, nu pot să mai fac. Să nu aveţi speranţă. Am luat campionatul, Supercupa, Cupa, ce pot să fac mai mult. Am produs jucători. 58 de jucători am debutat! 61 am debutat în prima ligă! Fac 60 la anul. Sunt om şi eu, viaţa e din ce în ce mai scurtă. Aşa că voi lăsa loc celor tineri, Farul va fi forever!„, a declarat Gică Hagi la conferinţa de presă.

„Într-o zi voi pleca şi de pe bancă, 100%!”

Gică Hagi a făcut şi un anunţ total neaşteptat. Renunţă la pachetul majoritar de acţiuni şi este dispus chiar să renunţe, pe viitor, şi la postul de antrenor.

Reclamă
Reclamă 4

Farul nu are datorii, e pe plus, lucrează bine. De acum încolo, nu ştiu! Vă ma zic una! Voi da acţiunile! Rămân cu 10! Trebuie să lămurim şi lucrul acesta, voi fi doar antrenor, îmi văd de meseria mea, de manager. Voi rămâne cu 10%, o zic public, să se termine. Nu sunt acţionar majoritar la Farul. Mai rămân cu 10% pentru că atât pot! Restul nu ma pot. Cine vrea să devine şeful mare…clubul să aibă continuitate.

Într-o zi voi pleca şi de pe bancă, 100%! Las locul altuia dacă nu merg bine. E clar asta, toţi ştiu asta din club, le-am comunicat. Dar 10% sunt acolo. Hagi e singurul care a investit în Farul. Farul l-a produs pe cel mai bun jucător al României, care a jucat la Real Madrid şi Barcelona. Hagi s-a întors, mi-am făcut datoria. Vreau să las totul aşa cum trebuie, clubul îl văd cu acţionari puternici„, a mai spus Hagi.

Farul este pe ultimul loc în Liga 1, cu numai patru puncte după primele cinci etape.

Reclamă

Ce așteptări are Gică Hagi de la Mircea Lucescu pe banca naționalei României

Mircea Lucescu a fost prezentat oficial la naţionala României şi are ca obiectiv calificarea la Campionatul Mondial din 2026, competiţie ce este transmisă exclusiv de Antena.

Gică Hagi a fost prima opțiune a lui Răzvan Burleanu, dar în urma negocierilor a decis să rămână la Farul. Are încredere că Mircea Lucescu va califica România, după o pauză de 28 de ani, la o ediție de Campionat Mondial.

Antrenorul ideal. Oportunitate mare pentru noi și pentru toată lumea. Este un antrenor care a făcut performanțe, a câștigat, a construit echipe, a construit jucători. Acum are, la fel, o echipă tânără, talentată, pe care trebuie să o ducă mai sus, la alt nivel. Are capacitatea, știe să facă lucrurile și cred că o va face„, a declarat Gică Hagi.

În primul său mandat, Mircea Lucescu a reuşit să califice naţionala României la EURO 1984.

Va reuşi Răzvan Lucescu să îşi apere titlul câştigat cu PAOK în Grecia?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:56

Mallorca – Real Madrid LIVE SCORE (22:30). Kylian Mbappe e titular! Chelsea – Manchester City 0-2

21:50

LIVE TEXTRapid – Dinamo 0-0. Derby de foc în Giuleşti! Echipa lui Neil Lennon caută prima victorie a sezonului

21:39

Pep Guardiola, prima reacție după Chelsea – Manchester City 0-2! Semnal de alarmă despre program: „E vestea proastă!”

21:34

Erling Haaland, mesaj direct pentru Pep Guardiola: „Asta e întrebarea de un milion de dolari!”. Reacţie după Chelsea – City 0-2

21:29

„Fotbalist de rasă!” Mihai Stoica a remarcat un singur jucător, după ce FCSB a pierdut cu Poli Iaşi

21:14

Iga Swiatek, eliminată de Aryna Sabalenka în semifinalele de la Cincinnati! Meciul a durat o oră și 47 de minute

1 FotoFotografie virală! Cum a fost surprins David Popovici în trafic, la volanul maşinii pe care tocmai a primit-o de la Ion Ţiriac! 2 LIVE VIDEOBoavista – Braga, în AntenaPLAY (22:30)! Moreirense – Arouca 3-1. Guimaraes – Estoril se joacă ACUM 3 VIDEOPAOK – Panserraikos 3-2 şi Volos – Olympiacos 0-2, în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu, victorie cu emoţii în prima etapă din Grecia! 4 FotoAndrei Ivan este în extaz! Anunţul făcut de fosta gimnastă Anda Ivan: „Ne vedem în ianuarie!” 5 FotoIubita unui jucător de la FCSB, răvăşitoare la plajă! Alexandra a făcut senzaţie într-un costum de baie roz 6 FCSB – Poli Iaşi 0-1! Campioana, învinsă în Ghencea înaintea meciului cu LASK Linz! Olaru, eliminat
Citește și