Închide meniul

„E presiune mare pe el!” Victor Becali, reacţie categorică după eliminarea lui Darius Olaru! Ce a spus despre transfer

Viviana Moraru Publicat: 18 august 2024, 19:35

Reclamă
„E presiune mare pe el! Victor Becali, reacţie categorică după eliminarea lui Darius Olaru! Ce a spus despre transfer

Victor Becali, reacţie categorică după eliminarea lui Darius Olaru

Darius Olaru, la finalul unui meci al FCSB-ului/ Hepta

Victor Becali a oferit o reacţie categorică, după eliminarea lui Darius Olaru, din partida FCSB – Poli Iaşi. Agentul a transmis că după plecarea lui Florinel Coman, presiunea uriaşă de la formaţia campioană s-a mutat asupra căpitanului echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Darius Olaru a văzut cartonaşul roşu, după o intrare extrem de dură asupra lui Mihai Bordeianu. FCSB a fost învinsă în Ghencea de Poli Iaşi, moldovenii reuşind să câştige partida cu 1-0.

Victor Becali, reacţie categorică după eliminarea lui Darius Olaru

Victor Becali a fost întrebat dacă eliminarea lui Darius Olaru, din meciul cu Poli Iaşi, îi va afecta acestuia posibilul transfer în străinătate. Agentul a oferit un răspuns clar şi a transmis că reacţia din timpul partidei nu va avea nicio consecinţă asupra viitorului căpitanului de la FCSB.

De asemenea, Victor Becali a subliniat faptul că Darius Olaru are o responsabilitate uriaşă la FCSB, fiind şi motivul pentru care a avut ieşirea nervoasă, din meciul cu Poli Iaşi. Acesta a mai declarat că Olaru nu a avut deloc vacanţă în această vară, revenind în lotul FCSB-ului, imediat după ce şi-a încheiat parcursul alături de România la EURO 2024.

„Se întâmplă la fotbal gesturile astea. Sigur că nici lui nu-i place, dar sunt lucruri care se întâmplă, sunt omenești. După meci, era normal să fie nervos. Dar asta e, la fotbal se întâmplă și lucrurile astea.

Reclamă
Reclamă 4

Sigur, e o presiune pe el, este liderul echipei, are o responsabilitate. Este cam singurul cu responsabilitate, acum. Sigur, a mai venit Tănase, dar mai era și Coman. Sigur că îi este greu, n-a avut nicio vacanță, a venit direct după Europene și a intrat în programul echipei. Nu este ușor. El este un băiat liniști, un băiat cuminte, dar asta e, se întâmplă, nu trebuie să dramatizăm. (n.r. se poate ca această ieșire să-i afecteze transferul în străinătate?) Nu, astea sunt povești, nu există așa ceva. N-are niciun fel de legătură”, a declarat Victor Becali, conform prosport.ro.

Reacţia lui Gigi Becali după ce Darius Olaru a fost eliminat cu Poli Iaşi

Reacţia lui Gigi Becali după ce Darius Olaru a fost eliminat cu Poli Iaşi a venit duminică. Patronul FCSB-ului a transmis un mesaj tranşant despre gestul căpitanului roş-albaştrilor.

„Olaru trebuia să fie eliminat! Dacă te duci cu crampoanele în piciorul adversarului… Când mai e eliminare dacă asta nu e? Cum adică? Te duci cu crampoanele în piciorul adversarului, mai dai și cu piciorul ca la K1… Cum să nu fie eliminare? Roșu clar!”, a declarat Gigi Becali pentru gsp.ro.

Reclamă

Chiar dacă Darius Olaru şi-a lăsat echipa în 10, un alt jucător al FCSB-ului a fost criticat dur de Gigi Becali. Patronul roş-albaştrilor a anunţat că Mihai Lixandru nu va mai fi titular la FCSB.

Ce, a fost înfrângere? Am pierdut trei puncte, dar nu a fost înfrângere. Mi-a plăcut jocul, normal! Dacă în 10 oameni domini adversarul… Nu îți place? Problema e să jucăm așa și în 11. Așa trebuie să fie fotbalul. Combinativ, combinativ, ca Guardiola.

Pe de altă parte, Ștefănescu și Băluță trebuie să-și pună semne de întrebare. Pe Băluță nu-l văd bine!”, a mai afirmat Gigi Becali pentru sursa citată.

Va reuşi Răzvan Lucescu să îşi apere titlul câştigat cu PAOK în Grecia?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:51

Astrit Selmani, prima reacție după scandalul cu Neil Lennon din Rapid – Dinamo 1-1! Antrenorul i-ar fi arătat semne obscene

23:29

Rapid – Dinamo 1-1! Giuleştenii rămân fără victorie! Derby-ul din Giuleşti, decis de două penalty-uri

23:18

LIVE VIDEOBoavista – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY Moreirense – Arouca 3-1. Guimaraes – Estoril 1-0

23:18

Cum a fost surprins Dan Şucu, după penalty-ul primit de Rapid în derby-ul cu Dinamo! Nu a mai rezistat presiunii

23:15

„Rapidistul Şumudică a murit!” Ultraşii Rapidului, atac direct la Marius Şumudică. Bannere incredibile în derby-ul cu Dinamo

23:02

FotoScandal în Rapid – Dinamo! Giuleștenii s-au încăierat cu Sivis, în zona băncii de rezerve! Jucătorul s-a ales cu tricoul rupt

1 FotoFotografie virală! Cum a fost surprins David Popovici în trafic, la volanul maşinii pe care tocmai a primit-o de la Ion Ţiriac! 2 VIDEOPAOK – Panserraikos 3-2 şi Volos – Olympiacos 0-2, în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu, victorie cu emoţii în prima etapă din Grecia! 3 FotoAndrei Ivan este în extaz! Anunţul făcut de fosta gimnastă Anda Ivan: „Ne vedem în ianuarie!” 4 FotoIubita unui jucător de la FCSB, răvăşitoare la plajă! Alexandra a făcut senzaţie într-un costum de baie roz 5 FCSB – Poli Iaşi 0-1! Campioana, învinsă în Ghencea înaintea meciului cu LASK Linz! Olaru, eliminat 6 Foto„Măriuca mea!” Gică Popescu, mesaj plin de emoţie de ziua fiicei lui. Imaginea virală a Kirei Hagi alături de Maria Popescu
Citește și