Închide meniul

Reacţia lui Gigi Becali după ce Darius Olaru a fost eliminat cu Poli Iaşi! Mesaj tranşant al patronului FCSB-ului

Bogdan Stănescu Publicat: 18 august 2024, 13:49

Reclamă
Reacţia lui Gigi Becali după ce Darius Olaru a fost eliminat cu Poli Iaşi! Mesaj tranşant al patronului FCSB-ului

Reacţia lui Gigi Becali după ce Darius Olaru a fost eliminat cu Poli Iaşi!

Darius Olaru / Profimedia Images

Reacţia lui Gigi Becali după ce Darius Olaru a fost eliminat cu Poli Iaşi a venit duminică. Patronul FCSB-ului a transmis un mesaj tranşant despre gestul căpitanului roş-albaştrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali a susţinut că, indubitabil, Darius Olaru trebuia eliminat. Căpitanul FCSB-ului a văzut cartonaşul roşu în minutul 36, după ce a intrat violent la Mihai Bordeianu.

Reacţia lui Gigi Becali după ce Darius Olaru a fost eliminat cu Poli Iaşi! Mesaj tranşant al patronului FCSB-ului

Olaru trebuia să fie eliminat! Dacă te duci cu crampoanele în piciorul adversarului… Când mai e eliminare dacă asta nu e? Cum adică? Te duci cu crampoanele în piciorul adversarului, mai dai și cu piciorul ca la K1… Cum să nu fie eliminare? Roșu clar!”, a declarat Gigi Becali pentru gsp.ro.

Chiar dacă Darius Olaru şi-a lăsat echipa în 10, un alt jucător al FCSB-ului a fost criticat dur de Gigi Becali. Patronul roş-albaştrilor a anunţat că Mihai Lixandru nu va mai fi titular la FCSB.

Ce, a fost înfrângere? Am pierdut trei puncte, dar nu a fost înfrângere. Mi-a plăcut jocul, normal! Dacă în 10 oameni domini adversarul… Nu îți place? Problema e să jucăm așa și în 11. Așa trebuie să fie fotbalul. Combinativ, combinativ, ca Guardiola.

Reclamă
Reclamă 4

Trebuie să jucăm împreună, trebuie să pasăm. Și am văzut că putem să facem asta. Cum să fiu supărat? În 10 oameni, mingea a fost doar la noi.

M-a încântat și faptul că și-a revenit și Tavi, parcă niciodată nu a fost accidentat. În rest.. Lixandru iese din schemă! A dormit pe teren. Dar Tavi e important. Parcă nici nu a fost accidentat.

Pe de altă parte, Ștefănescu și Băluță trebuie să-și pună semne de întrebare. Pe Băluță nu-l văd bine!”, a mai afirmat Gigi Becali pentru sursa citată.

Reclamă

Darius Olaru, prima reacţie după cartonaşul roşu din FCSB – Poli Iaşi 0-1. Anunţ categoric despre viitorul său: „Nu în Rusia!”

Darius Olaru a avut prima reacţie după meciul FCSB – Poli Iaşi, scor 0-1, din etapa a 6-a a Ligii 1. Căpitanul roş-albaştrilor a fost eliminat înainte de pauză! Jucătorii lui Elias Charalambous au suferit o înfrângere greu de digerat chiar înaintea deplasării cu LASK Linz, din preliminariile Europa League.

FCSB are un start de campionat de coşmar. În faţa a 4525 de fani, roş-albaştrii au fost învinşi de Poli Iaşi în Ghencea. Mihai Bordeianu a marcat în minutul 27 şi tot el a provocat cartonaşul roşu primit de Darius Olaru (32).

Gigi Becali a făcut patru schimbări la pauză, dar campionii en-titre nu au reuşit să obţină nici măcar un punct. În ultima jumătate de oră a debutat şi Florin Tănase.

Cred că am pierdut cele 3 puncte doar din cauza mea, a fost acel cartonaş roşu. Vreau să îmi cer scuze în faţa colegilor. (A fost intenţie?) Am vrut să îmi creez un avantaj. A fost mai mult cartonaş roşu din cauza terenului, dacă îmi venea mai bine. Dacă el a spus că a fost intenţie, atunci a fost inteţie. Am vrut să pun piciorul ca să protejez mingea, să o iau direct către poartă. Nu cred că a fost full contact, doar l-am ras. Dar dacă aşa a fost să fie…

Am trecut de mult de faza cu vacanţa. Este o perioadă de fotbalist normală. A fost şi eliminarea cu Spartak, a venit acest meci pe care trebuia să îl câştigăm. A venit acest cartonaş roşu şi îmi asum.

Îmi doresc să joc din 3 în 3 zile”

(Pleci, rămâi?) Eu nu pun presiune pe mine, oamenii din exterior pun presiune pe mine. Transferuri, netransferuri… eu nu ştiu nimic. Mă gândesc la meciurile de aici, ştiu ce obiective are echipa, ce obiective am eu. Suntem o echipă, aşa am câştigat campionatul… nu a fost Olaru, sau Coman. Noi am ajutat prin cifre, dar echipa a făcut asta.

Tase este un jucător important, care ştie mediul de aici, ştie oamenii din jurul echipei. Ne cunoaşte pe noi, ne bucurăm că a revenit şi trebuie să începem treaba.

Anul trecut am ştiut să gestionăm altfel perioada asta. Acum nu o facem, mulţi jucători noi, multe transferuri, încercăm să îi integrăm şi pe ei. Nu ne cunoaştem atât de bine, sunt şi foarte multe schimbări.

Îmi doresc să joc din 3 în 3 zile. Trebuie să putem, să fim pregătiţi. Visul nostru era grupe Champions League, nu ni l-am îndeplinim. Vine un meci cu o echipă dificilă. Ne aştepta o dublă dificilă şi trebuie să ştim să o gestionăm.

Nu ştiu, chiar nu ştiu nimic. Nu m-aş duce în Rusia! M-aş duce în grupele Europa League!”, a declarat Darius Olaru la digisport.ro.

 

 

Va reuşi Răzvan Lucescu să îşi apere titlul câştigat cu PAOK în Grecia?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:40

Ionel Dănciulescu e revoltat că Neil Lennon s-a luat de Marius Şumudică: „Lipsă totală de respect. Vine să ne dea lecţii?”

15:22

VIDEOUn fotbalist s-a prăbuşit pe teren după ce a fost lovit în plină figură de o minge şutată de un adversar! Care este starea lui

15:17

Ilkay Gundogan vrea să plece de la Barcelona! Tensiuni la echipa catalană încă din prima etapă. Ce reacţie a avut Hansi Flick

15:05

„Până atunci noi nu jucăm” Boicotul pe care l-a propus fostul director sportiv al lui Dinamo: „Trebuie să ne respectăm între noi”

14:25

Albion Rrahmani, mesaj emoţionant pentru fanii Rapidului, după transferul la Sparta Praga: „Până data viitoare”

13:44

Dan Şucu bagă mâna în buzunar pentru Rapid – Dinamo! Ce primă le-a promis jucătorilor lui Neil Lennon

1 FotoFotografie virală! Cum a fost surprins David Popovici în trafic, la volanul maşinii pe care tocmai a primit-o de la Ion Ţiriac! 2 VIDEOBenfica – Casa Pia 3-0, în AntenaPLAY. Nacional – Sporting 1-6. Rio Ave – Farense 1-0 3 VIDEOPAOK – Panserraikos 3-2 şi Volos – Olympiacos 0-2, în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu, victorie cu emoţii în prima etapă din Grecia! 4 FotoIubita unui jucător de la FCSB, răvăşitoare la plajă! Alexandra a făcut senzaţie într-un costum de baie roz 5 FCSB – Poli Iaşi 0-1! Campioana, învinsă în Ghencea înaintea meciului cu LASK Linz! Olaru, eliminat 6 Jordan Chiles rămâne cu medalia de bronz! Anunţul făcut de presa americană
Citește și