Închide meniul
Foto

Andrei Ivan este în extaz! Anunţul făcut de fosta gimnastă Anda Ivan: „Ne vedem în ianuarie!”

Publicat: 18 august 2024, 19:51

Reclamă
Andrei Ivan este în extaz! Anunţul făcut de fosta gimnastă Anda Ivan: „Ne vedem în ianuarie!”

Andrei Ivan este în extaz! Anunţul făcut de fosta gimnastă Anda Ivan

Andrei Ivan şi Anda Ivan / Colaj Instagram

Andrei Ivan este în extaz, după anunţul făcut de soţia lui pe reţelele sociale. Fosta gimnastă Anda Ivan este însărcinată. Ea are o fetiţă cu atacantul Universităţii Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anda Ivan s-a căsătorit cu fotbalistul din Bănie în urmă cu doi ani. Ea îi va dărui fotbalistului în vârstă de 27 de ani încă un copil.

Andrei Ivan este în extaz. Anda Ivan a făcut anunţul

Iubire dublă, bucurie dublă!

Inimile noastre sunt încântate peste măsură să anunțăm că Isadora intră în noul ei rol, de soră mai mare. Bebelușul numărul 2 este pe drum și abia așteptăm să ne vedem micuța familie crescând. Iată noi aventuri, mai multe îmbrățișări și amintiri nesfârșite!„, a transmis, pe reţelele sociale, Anda Ivan.

Ea a postat un body pe care era scris mesajul: „Ne vedem în ianuarie„. Alături de acesta era şi testul de sarcină, imagini cu ecografia făcută, dar şi un tort.

Reclamă
Reclamă 4
 
View this post on Instagram
 
A post shared by Anda Ivan (@andda_ivan)

Felicitări, iubiţilor! Sarcină uşoară şi să vină pe lume sănătos îngeraşul ce vă va completa viaţa„, i-a comentat soţia lui Denis Drăguş.

Înainte să o cunoască pe Anda Butuc (n.r. Ivan după căsătorie), Andrei Ivan a fost într-o relație cu Kate, un model din Belarus. Anda a fost colegă de generaţie cu Maria Holbură, Cătălina Ponor, Silvia Zarzu şi Anamaria Ocolișan. În 2014, pe vremea când era legimată la CS Dinamo, Anda Butuc a terminat pe locul 3 la Campionatul European de tineret.

Reclamă

Andrei Ivan nu traversează cel mai bun moment al carierei lui. A jucat 128 de minute în acest sezon şi este fără gol marcat. Cota lui de piaţă a scăzut la 2 milioane de euro.

Andrei Ivan a distribuit imagini de senzație cu soția lui, care face „șpagatul perfect”

La începutul acestui an, Andrei Ivan a postat pe reţelele sociale imagini de senzație cu soția lui, care face „șpagatul perfect”. Fostă gimnastă, Anda Ivan a întors toate privirile în sala de fitness.

Anda Ivan şi-a încheiat cariera în sportul profesionist, dar continuă să se menţină în formă. Tânăra care este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS) şi-a uluit cei aproape 17.000 de urmăritori de pe Instagram cu ultimul videoclip postat.

Soţia lui Andrei Ivan a făcut „şpagatul perfect” pe banda de alergare. Imaginile care au fost distribuite şi de atacantul Universităţii Craiova au primit peste 700 de aprecieri şi zeci de comentarii.

Superbă„, „Eşti divină!„, „Minunată„, sunt doar câteva dintre mesajele primite de Anda.

Va reuşi Răzvan Lucescu să îşi apere titlul câştigat cu PAOK în Grecia?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:53

„E mai rău decât am crezut!” Claudiu Petrila, cu moralul la pământ după Rapid – Dinamo 1-1: „Fanii nu mai au răbdare cu noi”

23:51

Astrit Selmani, prima reacție după scandalul cu Neil Lennon din Rapid – Dinamo 1-1! Antrenorul i-ar fi arătat semne obscene

23:29

Rapid – Dinamo 1-1! Giuleştenii rămân fără victorie! Derby-ul din Giuleşti, decis de două penalty-uri

23:18

LIVE VIDEOBoavista – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY Moreirense – Arouca 3-1. Guimaraes – Estoril 1-0

23:18

Cum a fost surprins Dan Şucu, după penalty-ul primit de Rapid în derby-ul cu Dinamo! Nu a mai rezistat presiunii

23:15

„Rapidistul Şumudică a murit!” Ultraşii Rapidului, atac direct la Marius Şumudică. Bannere incredibile în derby-ul cu Dinamo

1 FotoFotografie virală! Cum a fost surprins David Popovici în trafic, la volanul maşinii pe care tocmai a primit-o de la Ion Ţiriac! 2 VIDEOPAOK – Panserraikos 3-2 şi Volos – Olympiacos 0-2, în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu, victorie cu emoţii în prima etapă din Grecia! 3 FotoIubita unui jucător de la FCSB, răvăşitoare la plajă! Alexandra a făcut senzaţie într-un costum de baie roz 4 FCSB – Poli Iaşi 0-1! Campioana, învinsă în Ghencea înaintea meciului cu LASK Linz! Olaru, eliminat 5 Foto„Măriuca mea!” Gică Popescu, mesaj plin de emoţie de ziua fiicei lui. Imaginea virală a Kirei Hagi alături de Maria Popescu 6 Jordan Chiles rămâne cu medalia de bronz! Anunţul făcut de presa americană
Citește și