Închide meniul

U Cluj – Sepsi 3-0. Blănuţă, „dublă” spectaculoasă! Thiam, gol şi asisst. Jucătorii lui Sabău au urcat pe locul secund în Liga 1

Alex Ioniță Publicat: 19 august 2024, 21:00

Reclamă
U Cluj – Sepsi 3-0. Blănuţă, „dublă spectaculoasă! Thiam, gol şi asisst. Jucătorii lui Sabău au urcat pe locul secund în Liga 1

U Cluj - Sepsi LIVE SCORE

Vladislav Blănuţă a reuşit o "dublă" / Profimediaimages

Meciul U Cluj – Sepsi, scor 3-0, a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro. „Şepcile Roşii” au dat de pământ cu gruparea din Sfântu Gheorghe şi a urcat pe locul 2 în clasamentul Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vladislav Blănuţă a dat recital în tricoul alb-negru. Atacantul împrumutat de la Craiova lui Mititelu a reuşit o dublă. Şi Thiam a impresionat, cu un gol şi un assist.

Clujenii au dominat partida şi au avut prima ocazie în minutul 9, când Mamadou Thiam a intrat în careu însă portarul Dinu Moldovan a blocat şutul internaţionalului senegalez. Acelaşi Thiam a deschis însă scorul în minutul 38, când a şutat violent la colţul lung, din marginea careului mic. Scorul a fost majorat în minutul 58, când Thiam a centrat de pe stânga şi Vladimir Blănuţă a înscris cu o lovitură de cap. Blănuţă a stabilit şi scorul final în minutul 70, din pasa lui Ovidiu Bic, şi Universitatea Cluj s-a impus cu 3-0.

În clasament, „şepcile roşii” au 12 puncte şi ocupă locul secund. Sepsi este pe locul 6, cu 8 puncte.

UNIVERSITATEA CLUJ: Gertmonas – Chipciu, Masoero, I. Cristea, Boboc – G. Simion (Ov. Popescu 69), D. Codrea (V. Raţă 46), O. Bic – Nistor (Bettaieb 86) – Blănuţă (M. Moraru 83), M. Thiam (B. Mitrea 69). ANTRENOR Ioan Ovidiu Sabău

Reclamă
Reclamă

SEPSI OSK: D. Moldovan – Oteliţă (Oroian 57), D. Ciobotariu, Kecskes (N. Bardea 32), Fl. Ştefan – Alimi – Breji (M. Coman 57), Siger (K. Varga 74), Kallaku (Drăghiceanu 74), Neskovic – Debeljuh. ANTRENOR Bernd Storck

Cartonaşe galbene: V. Raţă 47 / Fl. Ştefan 83

Arbitri: Sebastian Colţescu – Adrian Vornicu, Romică Bîrdeş – Robert Avram

Reclamă

Arbitri VAR: Marcel Bîrsan – Ciprian Danşa

Observator: Marcel Savaniu

U Cluj – Sepsi LIVE SCORE

Min. 90: U Cluj – Sepsi 3-0! Final de meci.

Min. 70: U Cluj – Sepsi 3-0! „Dublă” pentru Blănuţă. Atacantul de 22 de ani, împrumutat de la FCU Craiova, este de neoprit!

Min. 59: U Cluj – Sepsi 2-0! Thiam şi-a trecut în cont şi un assist. Blănuţă a marcat din nou pentru „Şepcile Roşii”, cu o lovitură de cap.

Min. 38: U Cluj – Sepsi 1-0! Thiam a înscris cu un şut năprasnic, din unghi, la colţul lung. Portarul lui Sepsi are partea lui de vină.

Min. 1: A început meciul!

U Cluj (4-2-3-1): Gertmonas – Chipciu, I. Cristea, Masoero, Boboc – Simion, Codrea – Thiam, Nistor, Bic – Blănuță
Rezerve: Gorcea, Oancea, Van der Werff, Mitrea, Briz, O. Popescu, Rață, Silaghi, Moraru, Tchassem, Berto, Bettaieb
Antrenor Ioan Ovidiu Sabău

Sepsi (4-4-2): D. Moldovan – Oteliță, Ciobotariu, Kecskes, F. Ștefan – Kallaku, Alimi, Breij, Siger – Debeljuh, Neskovic
Rezerve: Gyenge, Gedo, Bardea, Oroian, Mino Sota, Drăghiceanu, Hajdin, K. Varga, M. Coman
Antrenor Bernd Storck

U Cluj primește vizita celor de la Sepsi după ce, în etapa precedentă a Ligii 1, a remizat cu Petrolul, scor 0-0. De cealaltă parte, Sepsi a fost învinsă de Universitatea Craiova în etapa a 5-a, cu scorul de 1-2.

Ultima întâlnire directă dintre U Cluj și Sepsi a avut loc pe data de 25 februarie a anului trecut. La momentul respectiv, duelul s-a încheiat la egalitate, scor 0-0.

Gigi Becali nu a plătit banii pentru transferul lui Marius Ștefănescu, de la Sepsi

„Povestea sau firul evenimentelor este așa: am bătut palma pentru 1.310.000 de euro plus TVA, din care 300.000 de euro se vor duce la un club de juniori din Cluj. Noi am făcut factura pe 1 iulie, așa cum conveniserăm cu domnii Becali și Argăseală. Pe 10 iulie ne-au promis că banii vor intra în cont. Nu au intrat. Pe 9 iulie, domnul Argăseală ne-a rugat să mai așteptăm o săptămână. Am fost de acord. După acea săptămână, ne-a sunat iar pe la mijlocul lunii iulie și ne-a spus ”așteptăm banii pe Florinel Coman, vă rugăm să ne așteptați până spre finalul lunii iulie”. Am înțeles situația, uneori sunt probleme cu banii, se poate întâmpla.

Pe 2 august am sunat noi și domnul Argăseală nu ne-a mai răspuns. A fost un semn de întrebare. A vorbit Hadnagy prin mesaje cu domnul Becali, am reușit și eu să discut cu dumnealui și ne-a promis că ne transferă 500.000 de euro până vinerea care a trecut. Iar în săptămâna aceasta, încă 500.000 de euro. Nu ni s-a spus clar când primim toți banii. Domnul Becali ne-a garantat sumele pe care vi le-am spus, urmând ca restul banilor plus TVA să fie virați cât mai curând. Sau așa credeam noi, că îi vom primi în curând.

Azi e luni și nu am încasat niciun ban. Se tot vorbește că am dat lovitura cu Ștefănescu, dar vă spun clar că nu am încasat niciun leu. Clubul Sepsi trebuie să achite acum din contul propriu TVA care este cam 270.000 de euro”, a spus Laszlo Dioszegi, potrivit fanatik.ro.

Reclamă

Este Marius Şumudică cea mai bună variantă pentru Rapid, dacă Neil Lennon va fi demis?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:36

OFICIAL | Corvinul Hunedoara a primit dreptul de promovare în Liga 1. Anunţul făcut de FRF

17:14

Doi internaţionali români, doriţi de o echipă din Italia! Anunţul făcut de Gazzetta dello Sport: „Cele mai plauzibile nume”

17:05

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 20 august

16:48

Verdictul lui Daniel Pancu, când a aflat că Ianis Hagi este ofertat de Dan Şucu la Rapid: „Vrea performanţă!”

16:31

„Obiectivul s-a schimbat” Neluţu Varga a reacţionat după ce Dan Petrescu s-a plâns de plecările de la CFR Cluj. Ce i-a promis

15:49

Kylian Mbbape le cere 55 de milioane de euro celor de la PSG! Motivul pentru care starul a sesizat Comisia juridică a Ligue 1

1 VIDEOEstrela – Famalicao 0-3 a fost în AntenaPLAY. Rezultatele şi golurile etapei din Liga Portugal 2 FotoAna Maria Bărbosu a dat cărţile pe faţă despre relaţia cu Sabrina Voinea, după ce a primit bronzul la JO: „Am simţit-o distantă” 3 Real Madrid, debut cu stângul în noul sezon! Kylian Mbappe a bifat primul meci în La Liga! Chelsea – Manchester City 0-2 4 VIDEO & FOTOMihaela Cambei, primire fabuloasă în Oneşti! Oamenii au ieşit pe străzi ca să o vadă pe vicecampioana olimpică! Imagini unice 5 „E mâna lui Șucu!” Dănuț Lupu, acuze incredibile după ce galeria Rapidului l-a ironizat pe Marius Șumudică: „Cum vine asta?!” 6 Farul – Hermannstadt 3-2. „Dublă” Rivaldinho, la meciul 500 al lui Gică Hagi ca antrenor. Farul a părăsit ultimul loc în Liga 1
Citește și